Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata,
Asiza, ce ma bucur ca bb e bine sanatos si n-are nimic la rinichi! Bravo!
Dolores, Danita, bine ati revenit.
Mirona, cum ti-au zis si fatima si cristina 1974, o crestere brusca in greutate poate fi un semn de preeclamsie... dar mai tre sa vina si altele (durerile de cap, proteine in urina, edeme urate,..)
Cleo, tinem pumnii cu garda finanaciara.
Scoate si tu burtoiul la inaintare, poate ii mai inmoi un pic. Macar cat sa nu te streseze prea tare.
Aelita, imi place mult cosuletzul. Noi avem unul care s-a plimbat pe la vreo 2 copii, apoi la nepoata noastra, apoi la Matei, inca 2 copii si acum e iar randul unui bb de-al nostru sa doarma in el. Inca mai rezista..
Cum bb meu e deja cu capul in jos, cred ca ce-si impinge el rotund in burta mea e popoul.
Tema zilei (apa la baie)
- niciodata nu am fiert apa
- produse Sanosan
(si mie pediatrul mi-a zis sa pas la Johnson)
Am trebuit sa renunt la verigheta... cu Matei nu s-a intamplat..
Ieri am fost sa-mi caut sutiene de alaptat, la Triumph. Nu mai aveau masura mea, dar au zis ca vin in cateva saptamani si ma suna ei.
Apoi am lalait in parc, pe-o banca la soare, vreo doua ore, cu niste proaspete mamici si cu guguloii lor de 3 luni.
Iar pe seara am iesit la carciuma cu colegii de la job; ei avusera sedinta toata ziua.
Ma duc sa recuperez, sa vad ce-ati mai facut. Si mai ales ce mai face Raluca.
33+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Mirona spune:
fetele - scuze de intarziere.
din momentul in care am inchis cu Ralu - a venit dani la mine cu o falca in cer si una in pamant - ca sa mai las calcu asta o data ca-l arunca pe geam afara. De 2 zile bnu m-a vazut soarel si etc etc.
Asa ca am lasat tot si am plecat la o mini plimbarica.
Asa l-am impacat si pe el.
Deci: cum va spuneam. Ralu este aceeasi curajoasa - buna de pus la ranile noastre ... ca ea e bine merci. Va pupaceste pe toate, va roaga sa nu va mai faceti griji pt ea - rezista, durerile sunt ok, suportabile, aproape ca nu doare deloc - asa s-a exprimat.
Acum la ora 2 are o monitorizare ... i s-au parut ei ca ar fi contractiile mai dureroase decat ieri si a cerut o monitorizare.
Amestecul litic ce i-l dau este din ce in ce mai diluat ... asa ca se apropie momentul ... .
Asteptam din nou esti de la ea ... dupa ora stabilita.
Am convenit cu ea sa-i trimit pe mail un document cu tot ce s-a scris pe topic de cand a plecat spre spital. mama fetelor - am scris de vre-o 84 de pagini ... si am apucat sa sterg semnaturi si spatii libere intre postari. Ma duc sa mai cosmetizez documentul ... ca poate ne injura Ionutz si nu-i mai printeaza nika.
Va pupic si va tin in continuare la curent ... daca aflu ceva nou.
Asa ca: in continuare HAI RALU - mami curajoasa!
Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
atudor spune:
Ce fac fetele? Noi am fost harnicuti azi: am pus gogosari, am facut nitica papa si acum il asteptam pe tati de la serviciu sa ne ajute sa punem perdelutele la geam; o sa le fac poze. Deocamdata va invit sa-mi vedeti burtik pictata
ici tuturor!
http://new.photos.yahoo.com/aciorascu/album/576460762323159734#page1
Ana 37w1d cu Tiberiu Mihai
adinazot spune:
ALEXANDRA,eu am pus poze cu butik mea sapt trecuta.M-am pozat singura,in oglinda.O sa mai fac.ATUDOR,ce graviduta draguta esti cu burtica ta.
CHRISTTIN,bine ai venit printre noi,sa ai un bb sanatos!!!
va pup pe toate!!!
Adina 35+Alessia
poze
Adina 35 sapt
cristina1974 spune:
Salutare la toate ,fetelor!
Bun venit pentru Crisstin ( cred ca am scris bine)! Sa te bucuri de tot ce e mai frumos acu,mpe ultima suta de metri,si sa ai un bebelush frumos, sanatos si papacios!
Aelita,mama,tu n-ai idee cum ma chinuiam eu acolo sa nu ma stramb prea tare, nu de alta, dar nu voiam sa sperii lumea,sau pe Iasminica mea.mai scoteam eu cate un "aoleoooo",dar asa, usurel, insa se vedea pe fata mea ca eram vai de capul meu.Kaveh tot timpul mi-a zis sa port mai mult fuste, minuni de astea, mai ales acum.Eu, nu su nu, ca in pantaloni m-am simtit intotdeauna mai bine,si cand m-a vazut la spital tot in pantaloni,sa faca precum trenul, nu alta. Mi-a si zis: "daca faceai faceai bebele acolo, cum reuseai tu sa-ti dai astia jos de pe tine? " la care au am inceput sa rad ca proasta,de parca mi-ar fi fost greu sa cer ajutorul.Cred ca iricine m-ar fi usurat de nadragi, numai sa termin treaba mai repede.
Cleo,mama,bafta multa la facut actele. Stiu cum este,si eu am ditamai biroul plin de acte,ca avem ditamai compania,plus actele socrilor mei, de la restaurantul lor,si cand intru in ele...mama,mama cata treaba e de facut.Aici insa nu e sistemul din Romania, sa vina astia in control inopinat.Aici iti fac programare pt control cu o luna, doua inainte,pentru ca mintea lor englezeasca, super puturoasa,nu prea concepe chestia aasta, ca poti pune lucrurile in ordine intr-un timp scurt.Si, oricum, aici nu prea reusesti sa faci manevre "periculoase" ,asa ca oricum, nu prea exista stres din cauza controalelor.
Si mie mi-au zis medicii din spital ca chiar daca Georgia este marisoara, e bine s-o mai las sa stea acolo,ca acum se dezvolta foarte bine,si se pregateste singurica sa aisa afara. Probabil asta e motivul pentru care si medicul Ralucai o tine asa, cu litice.Oricum, ea e o curajoasa,si o rabdatoare.Bravo ei,as vrea sa fiu si eu ca ea.
34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
alexandra_25 spune:
Atudor....ce frumos burtik si maricel ai....cred ca tu ai fost de acord cu ce ziceam eu ieri...sa ne punem pozici cu burtika de acum....dar nici una din fete nu mi-a dat un raspuns....
Iar a-ti disparut toate.....se vede ca a sosit weekendul.....liniste....
alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
alexandra_25 spune:
Fetelor haideti ca strig catalogul......unde sunteti?.....
Profitati de aceasta zi frumoasa si calduroasa???.....
Adinutza..stiu am si vazut pozele....ti-am si zis atunci ce burtik frumos ai si ai ramas la fel de slabutza.....
alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
Cleomoni spune:
buna ziua la toate burticile si mamicile si puiutii lor, eu sunt pe la pag 16 la cap anterior si incerc sa continui cu raspunsurile pt ca asa e frumos sa raspunzi la toata lumea, nu? Asta pana vine mama si continuam sa punem actele la punct si sa facem stocul ca aseara nu am mai dovedit....
Alexandra25 nu sunt suparici ca nu vorbesc fetele cu mine pt ca nici eu nu particip asa intens la discutii din lipsa de timp dar mi-as dori sincer tare mult
Asiza chiar sapt trecuta imi spunea o mamica care a nascut cu dr T ca i-a spus sa nu ii dea nimic, asa ca ea a incercat dar a fost refuzata, super nu?Asa dr jos-palaria
Roxanica eu sunt in sapt 34 si se intareste burtica dar nu ma doare, ce sa zic sper sa fie bine, asa ca nu dispera ca poate e normal, poate cand vor incepe si durerile la noi atunci vine bb pe lume eu asa cred dar e doar parerea mea personala
Dolores ce bine ca Davidutul e mai mic si mai grasun decat Lisi,macar el, daca Lisi e micuta, ma bucur ca au iesit toate bune si ca tu esti bine, va pupic pe amandoi aaa si La multi ani pt fratiorul mic sa-ti traiasca!
Ma duc sa pap si eu ceva ca nu am mancat nimicut azi si vreau sa-i dau papa bun Lizucai sa creasca mare
Cleo 34+ saptamani
Cleomoni spune:
Miro nici gand de suparare, cum sa ma supar, de ce?Numai ca nu am inteles, dar acum m-am luminat.
Donia, draguta ce sa zic sper sa nu ma bata mult la cap si sa-si faca mila de burtoiul care atarna pana la pamant, o sa va spun luni cum stau lucrurile oricum de amenda nu scap
Cleo 34+ saptamani
Cleomoni spune:
Merci mult fetelor DOLORES,MIRO,ROXANA,CHRIS pt grija si sper sa fie totul bine pana in final, a mea mama imi zicea mai bine sa se duca ea singura sa nu mai am eu stres, dar problema mare e ca eu sunt trecuta in acte ca si contabila, administrator, unic asociat, deci eu raspund de acte si de tot
fug sa pap ca ma scurg de foameeee
va pupiccccc si va iubesc pe toate in mod egal
Cleo 34+ saptamani