Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Stai ca am gasit ceva potrivit........asa mai merge nu?

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare fetele

Azi am avut o zi incarcata pe la financiar si o gramada de bani de dat pe impozite,dupa m-am dus sa-mi cumpar un halat pt spital am intrat intr-un magazin am probat mai multe dar toate erau mari si imi veneau ca naiba mai mici nu avea ii multumesc vanzatoarei si intru in alt magazin vad un halat care imi place si il cer sa probez la care vanzatoarea imi zice ca il desface doar daca vreau sa cumpar ca m-a vazut proband si altele la magazinul de alaturi ca altfel nu-l desface daca nu-l cumpar mi-a facut niste nervi si i-am zis cum sa-l cumpar daca nici nu stiu daca imi vine m-am enervat si nu am mai cumparat nimic de la ea si am plecat mi-am gasit altul mult mai fain la alt magazin
sper ca nu v-am plictisit dar m-a enervat foarte tare

Mamilili-sa-ti traiasca bebeul cand ma gandesc ca sambata ne-am vazut si inca aveai burtica refacere usoara

Am mai crescut un pic azi avem 36 sapt se apropie momentul din ce in ce mai mult si am o frica

Deny75-wow peste 1 sapt i-ti vei tine bebeul in brate

Asiza,Alexandra25,Kokorina-m-am tuns asa putin nu prea se vede,este aceeasi tunsoare dar un pic mai scurta oricum o sa incerc sa fac poze zilele astea

Mirona-o adevarata aventura ai trait ieri cu doctorul,bine ca e totul ok

Lorym-deja ma apucam de bocit cand am vazut mesajul ca ai nascut cand colo era vb de mamilili
Felicitari pt grasunica si eu am o frica nu stiu ce voi face

v-am pupat

Bamboletta 36 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Alexandra 25 si eu citisem inainte mai sus undeva ca si Adinuta e la spital dar se pare ca nu....am inteles gresit...oricum cred ca era vorba de Adinuta, Ralucai.Se mai intampla...deh ce sa faci..oricum sorry pupici

Dolores iubitica ce face ginerele meu? Tu esti cumintica? Noi suntem bine azi am calcat rufele Lisei si le-am pus in valiza.Socrela a mai cumparat pampers, creme, sampoane body, caciulite si in seara asta le trimite abia astep sa le vad.Va pupic si sa aveti grija de voi!

Miro am citit si eu aventura ta prin spital, ma tot gandesc oare daca o apuca si pe alta in acelasi imp cu mine care e tot pacienta dr oare cum se imparte? Multa bafta , o sa vezi ca o sa fie bine. Pupici si voua!

Fetelor dar Dandusa a mai scris? Si ea era maricica in saptamani asa ca cred ca se pregateste, nu?

Cleo 34+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP.48

Mergi la inceput