Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 17
Lavinia_P spune:
Buna dimineata,
EU sunt aici, va citesc din umbra.Pentru ca ultimul meu simptom cu care ma laud e amortirea mainilor si dureri foarte enrvante de articulatii, chiar mi-e grau sa stau preamult la calc.Dupa cinci minute de stat cu mana pe mouse,gata manutza..nu o mai simt.Mi-e groaza cand vine noaptea si tb sa dorm cand stiu ca dimineata ma dor rau mainile si parca sunt semi paralizata.
TEMA ZILEI:
chiar ca am uitat cum se face..dar nici nu m-as aventura la ce butoias sunt doar sa-l leg la ochi sa faca ceva.
.Asta e.. mai rezistam noi..desi cred ca dupa o sa avem o lipsa acuta de chef pt asta.
Lavinia 33+ 
doradora spune:
sex? cu regret trebuie sa anunt ca de vreo luna nu mai corespundea nici calitativ, nu prea functiona bine mecanismul meu propriu si personal, si cand am vazut ca se aduna si rateuri, si ca a devenit incomod ca naiba, am zis pas, ca era vreme pierduta de pomana in ceea ce ma priveste. iar in ceea ce il priveste, daca eu sunt privata de anumite chestii, sa se lipseasca si el, ca amandoi am contribuit sa ajung eu in stadiul asta!
chris
32+
alexandra
kokorina spune:
TEMA ZILEI:SEX..............da chiar imi place cum suna....stiti de ce ma bucur eu cel mai mult....ca a face sex(ma rog,a te iubi cu partenerul)........e ca mersul pe bicicleta,adica nu se uita(cum se face).pt asta ii multumesc Domnului,ca de cand nu am prestat..............
DBUNNY,chiar m-ai facut sa rad............mare figura esti....
34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
ingeras26a spune:
Sunteti tari rau...cu Tema Zilei :)
Noi nu mai facem sex de vreo luna, ca vreau sa stea bb cat trebuie in burtik si din cate am intzeles ar cam influenta, drept pt care ne-am potolit :) chef? as cam avea, dar parca numa' asa pe-o parte, e prea limitat, deci mai bine mai stam 3 luni si facem la la opt'spe ani :)![]()
Pupicei, Ingeras
30+
Maya
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Salutare burtici grasunici !
Eu raportez un sfarsit de saptamana fara somn...da' az' dimineatza pi la 6 gasish locul perfect..in sufragerie pe canapea... avem 3 dormitoare cu 3 paturi si nicicare nu-mi prieste...da' canapeaua...am strans-o-n bratze 2 ore azi dimi fara a ma intoarce.
Is ricita, bag supica de pui la greu, si lamaie, dar ma trec sudorile de vai sh-amar. bag si paracetamol 2/ zi, daca nu trece merg la nenea medicu
.
Ingerash si eu merg la botezul nepoatei pe 5 noiembrie, si n-am nici ce imbraca nici ce incalta, dar pt 3 -4 saptamani cat mai avem eu nu mai dau banii, nu-mi mai cumpar nika...
Oricum am impresia ca bb vine mai repede. Asa ca poate ca de la bal... la spital...n-ar fii rau sa vina 10 zile mai repede.. ca deja-i mare ficioru lu mama...om avea aproape 3 Kg...pana in 5 noiembrie om mai pune noi juma de kil.
Miro mama..ai di griji cu tensiunea, nu stiu in ro, dar aici e motiv de cezariana de urgenta.
Dbunny34+
Dbunny, da, dar eu ma duc la nunta pe 28 oct si la botel eu sunt nasa, asa ca obligat-fortzat tre' sa-mi iau de imbracat, ca nu se cade sa fiu nasa in blugi :)
In plus, eu de-abia joi intru in sapt 31, asa ca noi mai ave de papat pana nastem :)
Pupicei, Ingeras
30+
Maya
doradora spune:
ce va spuneam de soacra-mea? azi s-a conversat doar cu alex, eu nu am sunat-o si n ici ea pe mine, si la al 2lea telefon cu el i-a zis ca se simte rau si ce se face ca e singura in casa si are asa tensiune mare...de parca noi nu am sti ca asa vrea sa ne faca incalzirea pt zilele care vin in care va fi sungura!
din nefericire pt ea, atunci s-a intors si socra-meu si nu a mai avut de ce sa se planga, ca alex l-a auzit intrand tocmai cand o intreba daca vrea sa vina el de la servici sa o duca la spital. ce am zis eu ca se va simti rau? de parca nu ma asteptam... si pana joi o sa ii mai fie cum o sa ii mai fie, dar dupa aia o sa ii fie asa de rau ca nu va face singura bolii...si cum spuneam, avea 3 posibilitati-noi, care sintem suparati pe ea, cumnata-meu si cumnata-mea, care sunt proaspat suparati pe ea si nu cred ca vor fi de acord sa o pazeasca in timp ce bea cafele si se uita la tv, si fratele ei si sotia lui, care au vrut sa stea in weekend si i-a refuzat, ca e socra-meu acasa si nu ii place sa aiba musafiri. tare sunt curioasa ce o sa faca...
intre timp am facut din nou ciuperci sa le mananc cu mamaliga, si le-am cam uitat pe foc, ca faceam si varza acr5a cu carnatii in acelasi timp si imi si cazuse pe jos fundul de la cutia de zahar si strangeam 1 kil de zahar de pe podea!
chris
32+
alexandra
bamboletta spune:
Ce tema zilei interesanta avem ![]()
![]()
![]()
Deci sa raspund si eu la
TEMA ZILEI:nu am mai facut nimic de vreo luna oricum nu prea mai aveam chef si a fost cam incomod,daca ar fi dupa sotior el ar vrea mai des,dar acum nu mai zice nimic saracutul a zis ca de acum dupa nastere vom mai face
deci cam asta e ![]()
Aelita-si eu am avut sindromul cuibului acum cateva zile pana m-au luat durerile de burtica destul de tare ca m-am speriat ca nasc si stii ce repede m-am linistit? Antonia e bine se invarte si ea cat mai poate prin burtica da din picioruse ca o rama
si ma gandila 
Jojo_miha-eu o voi imbraca in costumase asta daca nu o vor infasa de la spital dar am inteles ca da voie sa o imbracam cu hainutele de acasa ![]()
Dolores- ai grija sa nu racesti sa te imbraci bine
De cand am avut durerile m-am cumintit si nu mai fac curatenie il las pe tati sa faca ![]()
Si pe mine ma ingrijoreaza depresia postnatala dar vom trece noi si peste asta 
Lavini_p-in sfarsit ai aparut
chiar vroiam sa zic ca nu ai mai scris de mult 
Chris80-ce comica esti 

cica "sa se lipseasca si el ca doar el ma adus in starea asta" ![]()
![]()
Bamboletta
35+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Lorym spune:
Pupici gravidutzelor mele! Ce mult am avut de recuperat: de la pag. 12 a cap. anterior. Va raspund , va citesc si apoi mai trmit un mesaj cu ce am mai facut eu!
Cleomoni ca si tine pling si ma rog ca si ceilalti puiuti sa fie sanatosi si mamele lor sa fie bine. De ex. simbata seara am vazut o ambulanta care se grabea spre maternitate si am plins instant si i-am zis lui iuly ca asa cum vreau ca eu si puiul meu sa fie bine asa vreau ca toti puii care vin pe lume sa fie bine si sanatosi.Ce sentimente trezeste maternitatea in noi!
Alexandra25 uite sunt prezenta numai ca am fost foarte ocupata ; in mesajul urmator o sa va povestesc ce weekend full am avut.
Mamaana, Andreeaben bine ati venit in grupul nostru si sa aveti sarcini si nasteri usoare!![]()

Chris80 si eu dupa ce citesc la noi ma duc la sept-oct sa vad ce mai fac, ca sunt putin in urma noastra.![]()

Jojo_miha si al meu sot acum citeva luni vazuse la o printesa in carut la piciorus bratarica de aur si a zis ca ii pune si el printesei lui. Lam lasat in visarea lui . Osa-i pun dar cind o fi mai maricica, cam pe la un an.Pielea lor e f. sensibila si habar nu ai cum poate reactiona.Eu zic sa mai aveti putintica rabdare.![]()
Deny 75 eu am luat produse de la mustela pt fata: un gel care e si pt. corp si pt. par fara sapun si o crema hidratanta.Iar pt. spital am luat de la Klorane tot asa 2 in 1.
Madaluta ce fericita esti linga patutul puiului tau!

Fatima pe w.babycomfort am luat patutul si multe alte chestii.
Aelita ce cosulet superb ai !
Porumbita, Kokorina I’m back!!!

Raluca

!Fii puternica si ne gindim la tine!
Lory
36sapt si 6 zile
Catrinel Rianna
jojo_miha spune:
Vai cand aud cuvantul soacra mi se face pielea ca de gaina.Eu nu vorbesc cu a mea de vreo 3 luni,si vai ce-si mai jeleste odorul cand nu se mai duce pe la ea.Sa vad cum voi scapa pe 1 noiembrie ca e ziua lui socru-miu si se face chindie mare si Tony m-a anuntat ca trebuie sa merg,cred ca ma voi inbolnavi atunci
.
Mihaela si bebita Amalia