Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ama.lia..nu trebuie sa mai plangi...trebuie sa ne impunemsa fim cat mai puternice macarcat mai aproape de termen...si eu am niste stari depresive uneori de nu ma recunosc...ai grija de tine

ruxandra bafta la dr, sa vii cu vesti...iar referirot la tensiune..ce sa facem...urmez sfatul medicului

aelita trebuia sa ma imbrac si mai gros..brrr, e un frig afara.........

alex tu cum stai cu tensiunea??cum te mai simti???

fetelor voi stiti la ce ma gandeam eu aseara??? ma gandeam cu groaza si ii ziceam si luio cristi ca mi-e frica de perioada de dupa nastere...nu stiu daca voi face fatza...stiti ca se tot vorbeste de depresie postanatala...ce ziceti????

miro in pat cu tine....ia o carte,o revista, trage eventual un pui de somn,uitat-te la un film bun etc.....sa ne scrii ce ai facut la dr.

doamne ajuta pentru raluca

bambo ieri stateam ceva mai bine cu tensiune..ma duc azi lamama sa mi-o ia iar..vedem....sper ca si tu iti urmezi sfaturile in ceea ce priveste curatenia..

jojo eu am costumashe pt bebe in spital...infashat va sta probabil pana mi-l va aduce,...cand o sa incapa pe mainile mele direct in costumashe il voi baga

panaa..in meniul din stanga la profilul personal....

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutare burtici grasunici !
Eu raportez un sfarsit de saptamana fara somn...da' az' dimineatza pi la 6 gasish locul perfect..in sufragerie pe canapea... avem 3 dormitoare cu 3 paturi si nicicare nu-mi prieste...da' canapeaua...am strans-o-n bratze 2 ore azi dimi fara a ma intoarce.
Is ricita, bag supica de pui la greu, si lamaie, dar ma trec sudorile de vai sh-amar. bag si paracetamol 2/ zi, daca nu trece merg la nenea medicu.
Ingerash si eu merg la botezul nepoatei pe 5 noiembrie, si n-am nici ce imbraca nici ce incalta, dar pt 3 -4 saptamani cat mai avem eu nu mai dau banii, nu-mi mai cumpar nika...
Oricum am impresia ca bb vine mai repede. Asa ca poate ca de la bal... la spital...n-ar fii rau sa vina 10 zile mai repede.. ca deja-i mare ficioru lu mama...om avea aproape 3 Kg...pana in 5 noiembrie om mai pune noi juma de kil.
Miro mama..ai di griji cu tensiunea, nu stiu in ro, dar aici e motiv de cezariana de urgenta.
Dbunny34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Si daca tot nu avem tema zilei...hai sa vorbim de lucruri sfinte: SEX !
Mai facem ? mai aveti chef fetelor ? Eu cateodata am, dar il vad pi al meu om cam chiorash se uita la mine, parca i-ar fii frica sa ma inhatze. Cica in ultima faza ar grabi nasterea, daca bb intarzie...chit ca amica mea cand i-a intarziat bb 10 zile a incercat de toate. Si n-a functionat.
Deci fetelor, cum mai stati cu libidoul ?
Dbunny34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vai noi de la 10 saptamani nu avem voie.Am sangerat si mi s-a dezlipit placenta,si acum suntem cu colul deschis de ceva timp.Am si uitat cum se face?.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Sex? No way! Numai la asta nu-mi sta gandul...

Ana 37w3d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Dar in felul asta sotul meu va avea un cadou pe cinste de ziua lui,e nascut pe 1 ianuarie,pana atunci terminam cu lehuzia..o sa ni se lungeasca urechile de tot pana atunci.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Brrr,ce frig e afara,oribil.
MIRO,ai grija de tine,protejeaza-te cat poti de mult.
Tin pumnii RALUCAI,sa scape cu bine de tot.Doamne ajuta!!!
Cat despre SEX,si eu am uitat cum se face,sunt luni bune,in care doar am visat...
pupicei la burticici

Adina 35+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Raportez si eu dureri - aseara am zis ca ma sui pe pereti cred ca am racit la burtik, de doua zile picioarele imi erau reci chiar daca am avut si ciorapi si papuci asta e mi-a trecut dupa vreo 2 ore - am luat si no-spa , am facut si un scobutil. A venit si mami si a avut grija de Sara pana mi-a trecut. Asa ca fetelor stati la caldurica si aveti grija de voi si de bb.

Cat despre tema zilei sotiorul meu ar vrea mai tot timpul, dar eu mai rarut avand in vedere ca mai am un pic.La Sara am facut-o pana aproape sa nasc si nu am avut nimic aici cred ca depinde de fiecare asa ca cine se simte bine dati-i batai.

HAI RALUCA asteptam vesti -

Mariana - 34+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

sa-i spun si eu BUN VENIT LA NOI,lui CHRISSTIN!

AELITA,nu ma face de ras.....am incercat sa deschis linkul cu camera harbujeilor si merge....ma bagasei la idei....are ceva de la tine cred...mie mi-e bine,multumesc de intrebare.asa sa-mi fie pana la final,asa cum iti doresc si tie.....

iar va apuca curatenia!?....adevarul este ca si eu vad praf peste tot....dar nu ma risc....acelasi sfat va dau si voua.mare grija!

CHRIS80...........ei,nu-i zic bine?socrosenie....(vorbesc in numele nurorilor cu socrosenii)....mai sant si soacre faine,dar rar.las-o in pace ca-i frustrata rau...

34 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro lasa sa treaca un pic mai mult timp intre 2 masuratori de tensiune, ca da aparatul rateuri daca se repeta prea repede, dar iti doresc oricum sa nu mai ai nevoie

chris 32+ alexandra

Mergi la inceput