Am vazut in vitrina la NEXUS niste cizme foarte frumoase dar si niste preturi pe masura.A cumparat cineva de la ei? Merita sa dau atatia bani?Sunt comozi?Dar rezistenti?
io am de la ei 3 perechi de incaltari, din care 2 de toamna - iarna. le-am luat la reduceri, si nu am avut plangeri, din piele intoarsa, calduroase, solide. am avut o exeprienta neplacuta cu un magazin chipurile de lux si m-am lecuit. Nexus nu m-a dezamagit inca. Am avut noroc sa prin reduceri cand am luat cizmele si ghetele.
merita, cel putin ce am luat eu.
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Imi cer scuze daca intrebarea mea nu are lagatura cu subiectul, dar daca nu va suparati, va rog sa-mi spuneti cum se comporta incaltamintea din piele intoarsa, la ploaie.
Mi-am cumparat o pereche de ghete din piele intoarsa si mi-e teama sa le port pe ploaie.
Va multumesc anticipat.
depinde de calitate, daca este poroasa ai sanse sa reziste, cu conditia sa ajugi sa le pui la uscat, si dupa ce se usuca iei o perie cu peri mai tari (afara sunt perii speciale pt nabuc) si o perii bine pielea sa isi revina, apoio dai cu spray special de nabuc si e ok.
daca e deschisa la culoare nu te spatuiesc, nici daca este nabuc fin nu te sfatuiesc, decat daca ai spry impermebil (io am gasit intr-un magazin de copii in afara si e super tare)
Freia si
" target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Teoretic, incaltamintea din piele intoarsa se strica daca o uzi...excesiv.
Practic daca este buna rezista insa asta nu inseamna ca poti folosi mereu cand ploua, va ceda oricum.
Experienta personala: am lasat o pereche de pantofi superbi
in portbagaj. Peste ei s-a varsat lichidul de parbriz
. Erau lac... i-am pus la uscat sigura ca nu mai recuperez nimic si totusi si-au revenint foarte bine. Insa am luat ciymele de piele intoarsa cand a nins si am intrat intr-o balta...au ramas urme de toata frumusetea...arata ca tocite.