Cu ce repar sosul....

Cu ce repar sosul.... | Autor: Artemis1578

Link direct la acest mesaj

... la ciulama? Mancarea arata bine, gustul e minunat, dar sosul nu e legat! S-a cam taiat si nu-mi dau seama de ce. Cu ce pot sa il repar?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Anka si Ubitu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pune niste faina in apa rece (sa nu se faca cocoloase) si toarna amestecul in sos si mai pune-l o tura pe aragaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Papadie multumesc!
Are alta consistenta!


Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu pun faina intr-un baocanel si apa. iar apoi agit pana se omogenizeaza.
Vazusem faza la un program dar acolo foloseau un intrument special, pe care eu l-am inlocuit cu borcanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

care-i retzeta de ciulama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Eu pe www.gustos.ro/retete-culinare/aperitive-cu-carne/ciulama-de-pui-cu-ciuperci-si-smantana.html" target="_blank">asta am facut-o.
Spor!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput