"Clubul Manelistelor" (4)
Raspunsuri - Pagina 19
aileene spune:
Special ptr voi (sper sa iasa) http://www.excite.fr/ecartes/categories/sendcard/ ca sa va spui cat de mult va iubesc io pe voi , Doinitza draga pup io manutzele ca sa nu iasa bashici de la spalat , mama ei de masinutza , ca nu venira rulmentii
!
Ia-o si tu mai usor fa mormane , nu te mai necaji , las ca io cu Niponica
noastra facem o tura pana la tine s-atunci sa vezi bataie la
gol le dam cu o
zdravana !
Apropo's cafelutza a fost hmmmmmm , tare buna , iar manelutzele la feeeeeel ! Mercic frumos fetelor iubitelor !
Chiulangeoaicelor , unde sunteti pe unde umblati , las ca venim noi dupa voi 

S-aveti un we plin de bucurii si zambete si voie buna 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
aileene spune:
Da a iesit , doar ca cea trimisa ptr voi e , cea cu ursuletzul care strange inimioara in brate 
nanami spune:
si eu sunt pe aici , numai ca am treaba cu tv-ul 
of....
doamne ca dupa atata oboseala chiar mi-am propus ca ma reaxez we-dul asta la tv si asta am facut ![]()
![]()
![]()
nu prea am noutati, imi pare rau , dar suntem bine ,
va pup, si va iubesc pe toateeeeeeee 
G.K.R
doinabita spune:
Nanami, Aileene, am luat pauza...dupa ce am terminat tot de spalat!Dar si atunci cand voi aduce masina...sa vedeti ce o forjez.......am ascultat manelutele, sunt super, ajung la suflet!Dar unde sunt restul de fete?chiulesc?Va pup !Un weekend plin de iubire!Va pup!
Redati-mi viata!
nanami spune:
of,,,doamne doinita ca tare mai muncesti tu 
mi-aduc aminte de mama , ca si ea mereu i se strica masina de spalat si tare se mai chinuia cu spalatul , dupa primul meu contract in jap. i-am cumparat masina noua , dar tot nu a tinut-o mult 
G.K.R
aileene spune:
Ia te uita lume noua
Nanami mi-era teama ca trebuie sa venim cu
sa te cautam cu toatele
!
Te
si ma bucur sa te ravaz
, hai ca doara tu ne-ai adunat p-acilea , fii si tu mai prezenta 

uite-ti trimit pupici speciali ca sa te mai incurajez nitzelush ! Ce mai face Hiro ? Sper ca cu sanatatea e bine , un
dulce de la mine !
Doinitzo mama ei de masina...nici acuma n-au sosit rulmentii
, asta chiar ca-i prea de toooooot ! E nasol fara masina de spalat ! Hai curaj iubita mai putin si sa speram ca totul va intra-n ordine
! 
Niponel unde esti mama draga , te
pe tine si pe Emmy
Fetelor va doresc o duminica frumoasa si sa fiti iubite 

nanami spune:
hihihi
aileene pai doar stii ca mai sunt momente cand nu-ti arde nimic , asa mai am si eu cate o perioada din asta cand intru in melncolie (cum zice mama)
Hiro e bine , multumesc , chiar fara probleme in ultimul timp , dar mai continuam cu vizitele la spital. azi l-am dus in parc (ca sotul a fost putin la munca) si m-a alergat ca pe mine , suflam ca o vacuta , n-am mai fost doar noi doi sa ne jucam in parc de f. mult timp. azi o sa cadem amandoi ca de pe front . ![]()
![]()
![]()
va pup iubitelor si numai bine 

G.K.R
ken spune:
DOINABITA .....saracuta de tine....daca vrei iti dau eu o mina de ajutor la spalat.Iti imprumut eu masina mea de spalat ca stiu si eu ce greu e sa nu ai.Nici eu nu am avut{adica familia mea} pina anul trecut.Doamne ca tare buna e la casa omului.
.NANAMI iubita trimite-mi ai mie niste aer de japonica ca tare dor imi e de ea.Sanatate si mii de pupici pt toate fetele.

![]()
doinabita spune:
Buna fetelor!Voi ce faceti? eu am facut mancare...multa ca am facut si pachet lui Catalin caci a plecat la Bucuresti, sunt cam suparata din cauza barbatului...caci daca e meci la tv, nu tine cont de nimic...

, m-am cam saturat!
Redati-mi viata!
doinabita spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari!sper ca maine sa imi aduca masina, caci daca trec 10 zile si nu o repara , trebuie sa imi dea una noua, asa scrie in garantie, iar maine e a 8 a zi!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!