Implantul contraceptiv

Pentru cine nu stie, este un implant in mana (iti baga un furtunas micut) datorita caruia timp de 2-3 ani nu ramai gravida. Iar pentru cine stie, as vrea sa intreb daca ingrasa aceasta metoda.
Raspunsuri

Alynutza spune:
Nici nu stiam ca exista asa ceva. Uite ce am gasit despre el www.patient.co.uk/showdoc/23069137/" target="_blank">aici. Sper ca intelegi (e in en si nu am acum timp sa traduc). Dar scrie la efecte secundare ca poate cauza cresteri in greutate (la fel ca si AC).

Kya spune:
Avand in vedere ca functioneza pe acelasi principiu hormonal ca si anticonceptionalele (singura diferenta fiind ca implantele au actiune retard) e aceeasi chestie. Daca organismul se ingrasa de la AC, la fel o sa se intimple si la implant. Daca nu, nu.
Kya - viitoare mamica in asteptare

oana cretu spune:
Merci de raspunsuri. Pacat, ca imi luasem programare sa il fac. Bine, pana pe 29 noiembrie ma mai gandesc daca il fac. As vrea sa il fac si sa vad ce se intampla, si daca ma ingras sa il scot. De la AC m-am ingrasat si cu cele din tara si cu cele de aici, chiar daca am facut analize si mi-a dat dr pe cele care mi se potrivesc. Offf...

Gabbriela spune:
de ce nu incerci Mirena, e valabil 5 ani
quote:
Originally posted by oana cretu
Merci de raspunsuri. Pacat, ca imi luasem programare sa il fac. Bine, pana pe 29 noiembrie ma mai gandesc daca il fac. As vrea sa il fac si sa vad ce se intampla, si daca ma ingras sa il scot. De la AC m-am ingrasat si cu cele din tara si cu cele de aici, chiar daca am facut analize si mi-a dat dr pe cele care mi se potrivesc. Offf...
Oana si Séb
(10.01.2005)
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice

zuzunaki spune:
Oana,
vorbesti de acesta:
www.implanon.de ?
Sincer,n-am timp de tradus,dar si eu sunt in mari dileme,desi as opta pt el fiindca e comod si asigura contraceptia pt 3ani.Ginecologul meu mi l-a recomandat...
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

lorelei_19 spune:
Eu am avut implanon si nu-l prea recomand. Am avut stari de depresie, m-am ingrashat, ciclul s-a oprit pe o perioada de cativa ani. Am rezistat un an si cand am vazut ca mi-a iesit si o acnee pe fatza, am renuntzat definitiv. Au trecut vreo 4 ani de-atunci si ciclul inca nu mi-e ca inainte de implanon. Ma rog, organismul meu reactioneaza in mod normal foarte puternic la tratamente hormonale, asha ca nu stiu daca se poate generaliza...

roxana1974 spune:
oh myy, implantul asta mi se pare o aberatie... Lorelei, nici nu ma mir, bine ca ai renuntat la el!!!
No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Cristina_C spune:
Eu nu suport ideea de "corp strain", fie el sterilet sau implant. Asa ca nu vad nici un inconvenient in a lua anticonceptionale - eu iau Yasmin, au o destul de mica de hormoni si nu ma ingras. Am auzit ca exista si Yasminelle, cu si mai putini hormoni.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...