Emisiunea TRADATI IN DRAGOSTE!!!
Raspunsuri - Pagina 3
kristinutza spune:
emisiunea este regizata. la inceputul emisiunii scrie clar ca personajele sunt fictive, au mai observat doua forumiste.
cunosc o persoana care joaca din cand in cand rolul amantei. i se acopera fatza ca sa mai poata merge la inca o filmare, si inca o filmare...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Kya spune:
Mai, dar eu tot nu inteleg ceva: intr-adevar am observat si eu ca scrie la inceput ca personajele sunt fictive. Dar daca toti sunt platiti sa joace doar un rol, pot sa spun ca joaca mai bine decit toti actorii adevarati din telenovelele noastre!!!
Si doi, daca tot e fictiv, de ce sunt fetele blur-uite?
Pe de alta parte sunt atit de penibile toate situatiile, incit as tinde sa cred ca sunt regizate!
Kya - viitoare mamica in asteptare
sheherezada spune:
Daca tot e regizata si daca nici personajele nu sunt reale atunci ce farmec mai are?Daca are vreunul?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Daca tot e regizata si daca nici personajele nu sunt reale atunci ce farmec mai are?Daca are vreunul?
Se mai uita rudele si prietenii actorilor de ocazie la tv....
Mai au cucoanele din fata blocurilor ce comenta...........
Si uite-asa se face audienta!
Anka si Ubitu
sheherezada spune:
Ahaaa...Uite ca asta nu mi-a trecut prin cap!
sheherezada
Luna75 spune:
Eu urmaresc aceeasi emisiune dar cu protagonisti americani.Ce sa spun,ma amuz teribil cu toate ca de multe ori e de plans.
Chiar mi-ar placea sa stiu daca ceea ce vad e purul adevar sau regie.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
sheherezada spune:
Am vazut si eu varianta americana.Dar sincer nu cred ca sunt nu stiu ce diferente intre emisiuni.
sheherezada
Artemis1578 spune:
Mari diferente de contzinut nu sunt, insa este cu siguranta mult mai bine realizata!
Anka si Ubitu
Anuska spune:
Cred ca e regizata!
Aseara la Cronica carcotasilor il arata pe barbatul inselat din emisiunea in care au filmat-o pe "traducatoare" facand sex si el i-a prins, fiind in public (adeca pe un scaun!) la o alta emisiune! Asa ca....... Chiar la Cronica faceau glume de genu': luni ma duc la "Din dragoste", marti la Tradati din dragoste"......, vineri fac pe prostu' la "Ziua judecatii", da' eu cand ma mai odihnesc?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
akella spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Cred ca e regizata!
Aseara la Cronica carcotasilor il arata pe barbatul inselat din emisiunea in care au filmat-o pe "traducatoare" facand sex si el i-a prins, fiind in public (adeca pe un scaun!) la o alta emisiune! Asa ca....... Chiar la Cronica faceau glume de genu': luni ma duc la "Din dragoste", marti la Tradati din dragoste"......, vineri fac pe prostu' la "Ziua judecatii", da' eu cand ma mai odihnesc?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Asa e. Si eu am vazut emisiunea de aseara a Carcotasilor. Parerea mea e ca daca ei spun ca e regizata (in totalitate sau macar unele episoade), atunci cam asa e, doar sunt in aceeasi barca (adik Prima Tv).