Ea a vrut sa ofere lectii de viata?Hmmm!!
Poate spune si ce lectii de viata au invatat cei carora le-a luat munca si i-a lasat sa mai plateasca si impozite pe ce a luat ea.Am invatat si eu multe de la ea cand ne forta sa platim datoriile celor pt. care nu aveam nicio responsabilitate si cand a luat reteaua unui om in momentul in care a murit si a dat-o acolitilor sai,iar urmasii nu au putut sa se lupte cu ea in instanta.Cine a lucrat pt. ea stie despre ce vorbesc.Era vorba de bani multi.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Incerc cu mare greutate sa ma abtin sa folosesc adjectivele pe care le merita acest cuplu de nebuni.
I-am cunoscu intr-o ipostaza legata de munca mea si pot sa va spun ca nu se dau inapoi de la nimic pentru un strop de publicitate si de atentie publica. Mahala e un cuvant prea bland pentru ce fac ei.
Iar el este chiar ceva mai rau ca ea.
Mi-e mila de copchilu' ala, dar daca s-a izolat de ei, inseamna ca s-a nascut inspirat saracul......
E si normal daca ne gandim cat de autoritara,masculinizata e .Am avut prilejul sa vad cateva emisuni la care a aparut mai demult dar filozofia ei de viata lasa de dorit (daca nu ma refer strict la cum sa reusesti in afaceri).
Ce importanta are daca ai o cariera de mare succes dar intri in faliment cand vine vorba de propriul tau copil.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.