Monica Tatoiu nu se mai intelege cu copilul ei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

wow
Si cand te gandesti ca da cu totul alta impresie..........

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ea a vrut sa ofere lectii de viata?Hmmm!!
Poate spune si ce lectii de viata au invatat cei carora le-a luat munca si i-a lasat sa mai plateasca si impozite pe ce a luat ea.Am invatat si eu multe de la ea cand ne forta sa platim datoriile celor pt. care nu aveam nicio responsabilitate si cand a luat reteaua unui om in momentul in care a murit si a dat-o acolitilor sai,iar urmasii nu au putut sa se lupte cu ea in instanta.Cine a lucrat pt. ea stie despre ce vorbesc.Era vorba de bani multi.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Incerc cu mare greutate sa ma abtin sa folosesc adjectivele pe care le merita acest cuplu de nebuni.
I-am cunoscu intr-o ipostaza legata de munca mea si pot sa va spun ca nu se dau inapoi de la nimic pentru un strop de publicitate si de atentie publica. Mahala e un cuvant prea bland pentru ce fac ei.
Iar el este chiar ceva mai rau ca ea.
Mi-e mila de copchilu' ala, dar daca s-a izolat de ei, inseamna ca s-a nascut inspirat saracul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

E si normal daca ne gandim cat de autoritara,masculinizata e .Am avut prilejul sa vad cateva emisuni la care a aparut mai demult dar filozofia ei de viata lasa de dorit (daca nu ma refer strict la cum sa reusesti in afaceri).
Ce importanta are daca ai o cariera de mare succes dar intri in faliment cand vine vorba de propriul tau copil.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput