Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
Daconst spune:
Sraluca,cu cea mai mare placere,dar activeaza-ti PM-ul sau da-mi o adresa de mail.
Fetele pentru a activa PM trebuie sa intrati la profilul personal si sa setati optiunea de la PM.Hai ca-i simplu.
Hainute bb
Dana 28+ 
Daconst spune:
Criss,recunosc ca nu e meritul meu decit ca le-am descarcat de la burticile de nov-dec si le pun acum la noi in cont.![]()
Ma bucur ca sunteti incintate de melodii,ca am oscilat daca sa le pun sau nu.
Noroc cu Megbeng,care a fost cu ideea astazi sa punem si noi materialele in contul comun.
Hainute bb
Dana 28+ 
sraluca spune:
Ce desteapta sunt, mancam-ar mama. Desi nu am decatun neuron si il impart la doi.
Azi m-am scapat prin magazine si am luat un costumas, 2 caciulite, doua bluzite cu caciulita. Nu stiu daca or sa imi foloseasaca dar erau tare dragutele. Ca nu m-am uitat si daca erau BBC 100%.
sraluca
27+
sraluca spune:
Nu uit dar mai am cateva care au ramas la sotul meu in masina. SI masina e ramasa in fata biroului lui ca s-a stricat inchiderea si nu se mai poate intra in ea. Au spart si un geam si tot nu au reusit sa o deschida asa ca hainutele sunt safe. Am luat sapt trecuta de la bucursti 2 costumase, o pilota, asternuturi si o ... nu stiu cum ii zice, un iglu: un fel de sac de dormit cu gluga. Era tare frumusica.
Cand le adun pe toate le fac poze.
sraluca
27+
Daconst spune:
Da,si eu vreau sac din ala de dormit noaptea in el.Vroiam sa iau lenjeria mai intai...sa vad ce culori va avea.![]()
Cutiuta 2 e completa.Acum trimit si numarul 3.
Hainute bb
Dana 28+ 
nadiutapm spune:
buna burtici, nu am mai scris de mult si mi se facu dor de voi,
spuneti-mi daca s-a mai lovit cineva de o problema ca a mea, eu de la inceputul sarcinii am nasul in permanenta infundat
, iar mai nou de saptamana trecuta ori de la oboseala ori nu stiu de la ce simt o durere surda in zona ovarelor si mai ales noaptea cand vreau sa ma intorc de pe o parte pe alta, credeti ca e ceva grav ??
miercuri sper sa ma lamureasca dr
dar pana atunci rabd...ori e de la statul pe scaun 9-10ore?
voi in ce pozitii mai dormiti ca pe mine ma rupe de spate.
catalina noi avem dr de familie care ne tine evidenta cat am luat in greutate si ne masoara tensiunea si de fiecare data nu uita sa-mi aminteasca ca trebuie sa ma ingras nu mai mult de 10-15kg in sarcina
si eu deja am pus 8., completeaza cu mult sarg carnetul de gravida.
liuda draguta te invidiezi ca poti fi asa de optimista mereu si te doare la 2 metri in spate de alte probleme cotidiene
va pupacesc pe toate si multa sanatate

nadiuta pm 22+
Daconst spune:
Nadiuta,si eu am problema asta cu nasul...dar e una din neplacerile sarcinii.Se numeste rinita si poate aparea la sarcina.
Durerile de ovare le mai am si eu,dar trec.Poate sunt ligamentele acre se intind.Nu stiu,cel mai bine te linisteste dr.
Hainute bb
Dana 28+