Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 15
DianaR spune:
Dar chiar asa, cine?
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
carminabulina spune:
Moi ...Ama stieeeee
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
Hai sa va spun :
Acu 3 saptamani bb meu avea rinofaringita acuta....a luat sumetrolim si nurofen, am terminat cu astea si acu 2 saptamani s-a complicat cu tuse, febra, muci.....si am primit amoxicilina, am terminat amoxicilina si dupa 4 zile febra 39....am luat Amoxoklav.....terminam de luat 7 zile (duminica dimineata) si duminica seara febra 39. Azi ne prezentam din nou la dr si ne trimite la spital pt consult ORL. Piciul avea doar febra fara nici un alt simptom, nici tuse, nici rosu in gat, nimic, doar febra mare si agitatie. Rezultatul : otita medie acuta!!! Si ca sa terminam toate antibioticele din farmacie, acuma luam Augmentin. Moooooor de nervi si de ciuda.La cel mare nu am folosit antibiotice pana aproape de 1 an cand a prins o raceala.Deja mie imi vine greata de la atatea sticlute, ce sa mai zic de pitic. Totusi ma bucur ca dupa atatea "lichioruri" nu si-a pierdut pofta de mancare.Macar atata compensare pt nervii mei.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
camelia.t spune:
Aaaa....va dati seama ca dupa toate astea noi am ramas cu vaccinul de 4 luni inca nefacut!!! Si imediat facem 5 luni.
Sper ca macar acuma sa scapam.........ca altfel nu stiu unde ajung, la ceva spital de nebuni.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
Un DULCE ZAMBET i-a asigurat intrarea printre cei veseli...
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Aaaa....va dati seama ca dupa toate astea noi am ramas cu vaccinul de 4 luni inca nefacut!!! Si imediat facem 5 luni.
Sper ca macar acuma sa scapam.........ca altfel nu stiu unde ajung, la ceva spital de nebuni.
Insanatosire grabnica la puiutz!
ALBUM POZNE
carminabulina spune:
Mai Lacramioaro de unde le scoti fato? Nu stiam ca esti poeta ...multumesc pt. schimbarea pozei.
Camelia imi pare rau , pentru tine, pt. bebe...cam stiu cum e sa umbli cu bebe bolnav si sa nu-i i se dea de capat. Asa am aptit noi acum 3 luni cand cu diareea aia buclucasa. Dar lasa, ca se face sanatos si frumos si bine ca mananca...(am si eu o durere, ce vrei? )
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
abibrinza spune:
Carmina, la cat de rau zici ca mananca Mihnea pai a luat foarte bine in greutate.La noi e asa nici nu mancam nici nu ingrasam, cred ca suntem cel mai balerin cu 6.450 kg la 69 cm.Nu-ti fa iluzii ca o sa manance vreodata bine, eu cred ca exista copii si adulti carora nu le place mancarea, ma numar si eu printre ei.Ma enervez pe Victor ca mananca posirca aia de supa de legume si pireurile de fructe nu.Dar mai stii, le-o veni mintea la cap.
Camelia, Virgi, insanatosire grabnica la copii.Si noua ne curge nasul si e tare rau.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
arleena spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
[quote]
Simona, mesjul tau trimis pe yahoo a fost acesta:
"salut
dupa cum spuneam dorim si noi in clubul lui Alec....adica eu Alexutzu Shmechetutzu :D !!"
Asadar, am crezut ca asa vrei tu sa-l cheme...
Oki, o sa modific imediat, nici o problema
ALBUM POZNE
sorry, nu mi-am dat seama...am scris tare in graba mailul ala ca eram cu piticul in brate si ii cura mucul.... pt intelegere.
acum e mai bine la capitolul, deh, se apropie saptamna, ar fi cazul sa se gate si raceala vb aia trece in 7 zile cu medicamente si intr-o saptamana fara
camelia piticului bolnavior si insanatosire grabnica....sper sa nu aiba si alex complicatii.....imi dau seama prin ce treci...si eu de cate ori il aud cum se chinuie sa respire si se trezeste plangand imi vina sa mor de ciuda ca s-a imbonavit...si nu stiu cum naiba...adica.....stiu...am fost we trecut la scorii si socru tot cu el p-afara, si shmecherutzu s=o prins ca poate sa-si dea jos caciula singurel...si batea un vant p-acolo si un frig de numa+ copii muciosi din vecini
carmina bravo si lui mihnea ca e lungan tare.....imi suna cunoscut descrierea facuta referitor la papat....vad ca tu tot insisti....io am luat pauza......sper ca dupa ce se face bine sa revina cu forte noi...io tot sper.....da' io ma gandesc acuma.....sti, tot discutam ca nu ii diversificam ppana la 6 luni, da' noi n-am avut rabdare...dar ei s-au decis sa astepte sa ne demonstreze inca odata ca tot cum vrea muschiul lor se face
cocutica elenei si sa scape cat mai repede de constipatie ca si aia e urata tare
diana deci sa nu-l mai las atata in fundulet??ai deja experienta si sti cum sta treaba plus ca din cate am retinut esti medic, nu?
azi am incarcat...da' am ajuns sa-l tin in brate, adica pana la urma in wrap prin casa....deci tot cam in fundulet sta....pe burta se enerveaza si se agita si apoi pac, regurgiteaza.....
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
mikiion spune:
Alma kayin America scaunele sunt asa.http://www.aap.org/family/carseatguide.htm
Oricum conteaza siguranta copilului, in caz de......
Pana la 1 an sunt 2,5-10 sau 14 kg cu fata spre spate. Altfel se considera ca nu isi fac efectul. Apoi se intoarce invers si se merge asa pana la 18 kg. Adica aproape 3 ani.
Lumea prefera scoica ca mai usor de folosit la inceput. Dar a mea e pana la 9 kg. Si Marc la 4 luni are deja 8. Asa ca trebuie sa iau altul, scaun clasic care ramane in masina. pus tot spre spate cu fata.
Si e important sa nu-l pui in fata daca are airbag masina. Daca se desface poate sa iti omoare copilul.
Sper sa-ti fie de folos, ca mie mi se par in europa modelele foarte foarte diferite. Si scumpe. Am vazut ceva aici un travel system cu 100 de CAd. Cand in mod normal nu depaseste un sistem 400 CAd( ma refer la cele model american)
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark