Fetele din Botosani (3)
Raspunsuri - Pagina 5
patriciaR spune:
Semn si de la noi.
Am fost ocupati..., ne-am mutat in alt oras, ocupati cu una cu alta, si abia acu ne-am asezat si noi ca oamenii cu toatele in casa si am reusit sa ne si conectam la internet.
Acu nu pot sta mult dar revin zilele viitoare!
Va doresc numai bine la toatele fetele cochetele si la copii si bebelasi.
alayna spune:
Patricia,ce nume frumos ai ... Noi te asteptam cu placere cand ai timp sa ne viziteazi si sa mai vorbim de una alta. Inainte ati stat in Seattle sau abia acum v-ati mutat?Trebuie sa fie superb acolo
Oana,uffff mi se rupe inima cand aud cat sufera pipesa ta acum.
Ce vaccin i-ai facut acum D2? Intreb si eu de asta ca e singurul pe care-l stiu si-l retin de le nepotica mea
Imi aduc aminte ca si ea avea aceste reactii,cu urlete,chiar voma si febra.
Sa ateptam sa vina si celelalte mamici sa vezi ce spun si ele...ia stai oleaca sa le strig....Haannaakooo,Inaaa,Nanaaammiiii,Ioanaaaaaa`Ancaaa,AndorraaaaaaAsa ca mai fetelor sariti aici cu sfaturi la biata mamica si spuneti cum s-a intamplat cu puii vostri
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
hanako2004 spune:
buna dimineata
alayna am venit cu detali
duminica fusese ziua measi a mamei melesi am facuto lata
pozici nu am facut prea multe....
acum nu am vreme sa le instalez insa zilele astea promit ca le voi pune sa le vedeti si voi
am facut ceva intim ..asa in familie si cativa amici..insa a fost superb
acum va las ca emi e calare pe mine si nam loc de ea
va pupsi va doresc o zi buna
sunt pe aproape
aa va multumesc de urari
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
alayna spune:
Hanako,inca o data La Multi Ani fericiti si sa fii sanatoasa.Aceleasi urari de la multi ani le doresc si mamei tale
Si mie-mi plac petrecerile mai intime,doar in famile si cativa prieteni apropiati,ma simt mai bine si mai in largul meu
Ce cadouri ai primit?
Credeai sa scapi asa usor ca mine?Uneori sunt ca raia
Pupici pentru Emy
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Unde sunteti?
Nimeni nu a scris toata ziua?
ina C spune:
aici, dar sunt frinta!
Ioana, Stefan Luchian e fostul Karl Marx.
Fetelor va salut pe toate si cu regret va spun ca in materie de bebelusi am ramas in urma.Deci nu va pot ajuta cu sfaturi.
Numai bine,ina C
hanako2004 spune:
buna dimineata
alayna mama nu mai plange ca iti strici ochii
stii ca noi suntem mereu pe aproapenu te neglija ..
in legatura cu cadourile primite ..chiar vrei sa le inshir aici mamiiiii???
oricumm multe floriii si pupiciuri multttteee
va pup si revin spre seara
va doresc o zi faina
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
alayna spune:
Neata iubitele
Sunt la servici si am o energie in mine de nu ma recunosc
Va doresc o zi frumoasa
patriciaR spune:
Buna fetelor,
Am revenit asa cum am promis.
Cupilul meu are 10 luni si ma alearga toata ziua prin casa ...cum poate si ea mai de-a busilea mai in 2 picioruse..mai pe scari...si-s frinta mai tot timpul..., din acest motiv nu gasesc o clipa sa scriu, dar de citit va citesc ca-mi sunteti tare dragi de cand v-am descoperit.
La multi ani pentru sarbatorita moastra Hanako!
Scuze de intarziere, eu is mreue printre ultimii care afla ceva...asta zic in general.
Oanac parca tu intrebai de gauri in urechi la fetite.
Anastasia s-a nascut in Copenhaga, pe vremea aia acolo locuiam, si cand a mai crescut vreo 2-3 luni tot am intrebat pe ici si colo...unde fac si eu gauri la urechiusele fetei pt cercelusi...si nu am reusit...ca aia is periati de moarte.
Asa ca in vizita noastra in Romanica, fetita avea de-acum 6 luni...si nu ne-am lasat pina nu ia-m facu gauri.., asta a fost la Iasi, in mall-ul din Tudor.
A tras un plins din ala de ziceai ca se sufoca si nu-i mai auzi vocea...dar i-a trecut intr-un minut.
Pot sa-ti spun ca am plins si eu cu ea...asa de tare m-a durut sufletul...dar i-am facut gauri si i-am pus cercei...saracutl cupil...parca stia ea ce aia din urechea ei...ea a stiut doar ca o doare...mititica..AAtunci i-au facut gauri si i-au pus direct niste cercelusi sterili pe care eu i-am scos dupa vreo luna, asta ca sa se vindece locul..si i-am pus cercelusii de auri pe care ii aveam eu de la mama de vremea copilarieie mele.
Cam asta a fost cu cerceii.
Va pup, plec si revin daca mai pot.
Oanacn spune:
nanami tocmai am vazut la stiri o chestie despre astm si m-am gandit la Hiro al tau. Aici au inceput sa faca un nou tratament la astmatici, e introdus un tub pana in plaman care are un conductor termal. Dupa 3 sedinte din astea pacientii astmatici se simt mult mai bine.
Am cautat si pe net si uite link-ul:
www.nlm.nih.gov/medlineplus/news/fullstory_40496.html" target="_blank">Asthm
Restul fetelor, ce mai faceti?
Sa stiti ca nu i-au facut gauri in urechi "pipesei", au zis sa mai asteptam sa mai creasca. As putea sa ma duc in mall sa fac, dar totusi as vrea la spital cand considera ei ca e ok.
Pupici la toata lumea.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe