Fetele din Botosani (3)
Raspunsuri - Pagina 20
andreutarozy spune:
Ioana, ma lamuresti si pe mine, te rog....unde pot sa fac piata in Botosani? M-am tot plimbat ieri cu Alex dar nu am gasit nimic. Am fost la un supermarket dar nu am gasit tot ce imi trebuia.
Ioana75 spune:
Andreea, au aparut mesajele tale. Acum te trec si pe listuta de pe prima pagina.
Eu sint din Botosani, dar acum locuiesc in Bucuresti. InaC locuieste in Botosani. Despre piata pot sa-ti spun insa si eu, este una in centrul vechi, cea mai mare. In ce cartier stai?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andreutarozy spune:
Ufffff! In sfarsit.....le-am postat de acum doua zile, dar oricum, bine ca au aparut. Noi stam pe Str. Marchian. Stam aici de luni pana vineri, in week-end plecam acasa in Bucuresti.
ina C spune:
andreutzarozy, eu te pot ajuta cu orice informatie legata de Botosani.
Cit despre plimbare, eu ies zilnic in parc, dar copilul are 6 ani si...
Astept sa ma contactezi!
Fetelor weekend placut si numai bucurii!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
alayna spune:
Nu mai scrie nimeni pe-aici?
Unde-ati disparut ca mi-e dor de voi
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Ioana75 spune:
alayna, vad ca ti-ai schimbat tara. Sa fie mutarea intr-un ceas bun!
Eu am mai vrut sa scriu, dar n-am avut rabdare sa caut subiectul. Am mai vazut fete din Botosani pe la alte subiecte.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
alayna spune:
Ioana ce mi-e dor de tine,de fete,de toate discutiile noastre de aici
Da,m-am mutat din iarna,am facut multe schimbari in viata mea si sper sa fie totul bine
Eu sunt un pic racita,aici ploua de vreo 3 zile si vremea e cam rece
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)