Fetele din Botosani (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana75 spune:
Oana, stai linistita, nici eu nu ma distrez.
A plecat iar sotul in delegatie, iar am ramas cu piticotul, sa-mi manince mervii doar mie. Azi a luat 2 capace de oala si le-a frecat de ecranul TV-ului. Scotea in scirtziit infiorator. Ca sa stii ce te asteapta peste un an.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Oanacn spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Oana, stai linistita, nici eu nu ma distrez.
A plecat iar sotul in delegatie, iar am ramas cu piticotul, sa-mi manince mervii doar mie. Azi a luat 2 capace de oala si le-a frecat de ecranul TV-ului. Scotea in scirtziit infiorator. Ca sa stii ce te asteapta peste un an.
Waw, ce distractii isi mai gasesc si copiii . Noi am fost prevazatori, am pus televizorul pe perete, deci nu-l poate ajunge (desi mai e mult pana acolo) . Avem un prieten cu un baietel mic si de fiecare data cand venea la noi distractia lui numarul 1 era sa scrie cu pixul pe tv. Si cum al nostru e cu cristale lichide se poate strica f usor la tratamente de genul asta.
Va doresc o saptamana buna. Eu am inceput serviciul, am tare mult de lucru, dar astazi abia imi fac toate conexiunile de acasa, asa ca e un pic mai lejer
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Ioana75 spune:
Oana, succes la job!
O saptamina buna la toate botosanencele.
alayna spune:
Mey fetili,haideti olecutica mai active,ia scoateti capusorul din vizuina si veniti colea sa mai ziceti una doua vorbe frumoase
Mi-e tare dor de voi
Nanami,Hanako,Ina,Anca,Ioanelor,pe Ona nu o strig ca isi face treaba buna,ea e prezenta iubita de ea,cu toate ca are o mogaldeata mica acasa,o vedem noi de azi inainte ca a inceput serviciul gagica noastra si nu mai da pe la noi prea des
La mie e un frig de imi clantane dintii in gura,abia de azi au inceput sa ne dea si noua caldura,dar e tare frig afara,parca prea frig.
Ce mai faceti?Cum o mai duceti?Ce va fac cupii?Ce mai gatiti?Pe unde -ati mai fost?
Mi-e dor de voi
Va astept cu mare drag sa punem subiectul pe picioare
Va pup pe toate
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Oanacn spune:
hehe alayna nu scapati voi de mine asa usor.
Cam nasol cu frigul, cam care-s temperaturile acum?
I-am schimbat biletul de avion azi mamei, pleaca spre Boston pe 27 noiembrie, si ma pricopsesc cu soacra cam 6 luni pe cap. Sper sa nu ne paruim prea rau .
Poze
Varsta Bebe
Oanacn spune:
Ioana multam de urari, vad ca e destul de liniste deocamdata , nu prea suna telefonul.
Poze
Varsta Bebe
Ioana75 spune:
alayna, si la mine e frig rau; dar asta vara mi-am pus aer conditionat, iar acum l-am dat pe caldura, 27 de grade. La servici insa nu avem caldura, si stam cu gecile pe noi, ca pe vremea lu' raposatu'.
oana, ce job ai? (daca nu e confidential)
Oanacn spune:
Ioana programator is, asa ca nu e obligatoriu sa fiu in office sa-mi fac treaba .
Poze
Varsta Bebe
alayna spune:
Oana,aici e destul de frig,azi a plouat si a fost tare urat.Cred ca au fost in jur de 5-6 C .Mie-mi pare bine ca am caldura de azi,eu stau in chirie si nu-mi convine sa bag bani in centrala sau sa tin un calorifer electric in priza.Daca mai dura mult frigul,puneam eu un calorifer ceva,nici nu ma puteam imbraca diminieata din cauza frigului
Imi pare rau ca pleaca mama ta,imi imaginez ce greu o sa-ti vina .Te-ai obisnuit cu ea si te-a ajutat cu mititica.Pana pe 26 noiembrie mai e un pic.Aoleu,vine soacra?Pazeaaaa...te intelegi bine cu ea?Dar cum poate sa stea 6 luni?Ce fel de viza va avea?
In ce stat stai in Usa?
Care sunt temperaturile pe acolo?Nu cumva stai intr-o zona de te duci la plaja de Craciun?
Doamne fereste cate intrebari pe limba mea,parca as fi de la FBI
Ioana,e fain cu aerul conditionat,dar nu platesti mult la curent?Nu era mai convenabil cu o centrala?Sau cum?
Mi-e ciuda pe tine ca e asa cald,vvllleeeaauu la tine unde e cald si bine
Abia astept sa vina maine si japonicile la apel ...urraaaaaaa....mi-e dor de ele
Ma duc sa ma alint cu o felie de pizza acum
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Oanacn spune:
alayna bine ca a venit caldurica. Eu stau in Florida unde e clima tropicala . Am muri de caldura aici fara aerul conditionat, sunt doar 2-3 saptamani pe an cand nu e nevoie de el. Temperatura medie iarna e cam 18 grade, si craciunul sa stii ca nu are nici un farmec pe plaja in short.
Of, nu ma prea inteleg bine cu socrela , e femeie de treaba ea, dar prea sfatoasa, si nici nu prea am multe subiecte de discutie cu ea.
A, si ea are viza de turist, poate sta 6 luni aici, chiar un an cu prelungire, ma rog sa nu fie cazul.
Poze
Varsta Bebe