Fetele din Botosani (3)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana75 spune:
tuturor!
Ina, mama mi-a recomandat-o deocamdata de la Socala 10 pe Maria Durneata, a zis ca e foarte buna, are deja 23 de copii inscrisi in viitoarea ei clasa. Revin cu detalii despre celelalte scoli imediat cum le aflu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ina C spune:
Multumesc,Ioana.
Pentru septembrie 2008,da?
Deja are copii inscrisi in februarie 2007?????????
Inseamna ca nu e de joaca.
Ce virsta are invatatoarea, poti sa intrebi?
Daca ar putea mama ta sa-mi zica si la Sc. 11 ce ar trebui sa aleg, ar fi perfect.
Mii de multumiri!
Sanatate tuturor si "la buna revedere".
Ioana75 spune:
Ina, da, locurile la invatatoarele foarte bune se ocupa imediat. Am intrebat-o si de scoala 7 si 11, dar trebuie sa vada intii care invatatoare iau serie noua din toamna asta. Te anunt imediat cum aflu.
Ioana75 spune:
Alina. Sa stii ca primim vizitatori, daca vrei iti dam si viza de rezident.
Ioana75 spune:
Ina, am detalii. Inv. Durneata are ~50 ani. La scoala 7 e o invatatoare Laura Dimitriu (~45 ani), care are tot asa multi inscrisi deja. Iar la scoala 11, Silion de ~35 ani si Rumega de ~47 ani. Silion este, citez "tare cuminte si lucreaza frumos". Bafta sa alegi cea mai buna invatatoare.
ina C spune:
Ioana, multumesc mult.
Dar invatatoarele astea iau clasa toamna asta sau anul viitor?
Scuza-ma ca insist, dar sunt putin bulversata.
Deci Radu merge anul viitor in toamna.
Oricum mi-am notat!
Astept vesti!
Pupici si o zi minunata astazi.
Sa fiti fericite si iubite mereu!
Ioana75 spune:
Ina, invatatoarele astea iau clasa 1 in 2007. Ca sa stii exact cine ia clasa 1 in 2008 trebuie sa inceapa anul scolar si sa se faca estimarea de numar de clasa 1 care sint necesare pentru anul viitor.
ina C spune:
Multumesc mult,Ioana.
M-am mai linistit putin,intrasem in sevraj.Deja am sunat-o si pe doamna educatoare...
Uf, ca greu e...