Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Helo,am intrat un pic sa vad ce faceti.Io sunt un pic mai bine dupa ce am luat paracetamol (aveam 37,1 febra)
SIMO iti tin pumnii,sa nu mai faca febra.
Deea mersi de pont,o sa incerc asa.
IOANA,ALI,ANASOL,DENISA si restul plec la nani.
NOAPTE BUNA!

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica sa te faci bine si maine sa fi ca noua. Noapte buna.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Simo, nu-ti fie frica. Hai, mult curaj, ca noi suntem cu tine Daca tu nu ai curaj, pe cine sa se bazeze micuta? Pupici. O sa treaca. Asta e testul fiecarei mamici

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Fetelor plec si eu la culcarica...o noapte buna si linistita sa aveti.
V-am pe toate.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Deja ati ajuns la cap. 100. Cred ca stati toata ziua pe net. Eu am avut probleme cu cel mic. Am descoperit(dr) ca avea o punga de puroi la cuculet. Acum este curata si plange....Luni mergem din nou la control si pana atunci numai cu pansamente sterile si antibiotice ne dam. Voi ati avut sau aveti probleme cu baietii(sau putele lor)?

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor, noi ne respectam programul si la 8,30 se da trezirea.
Aseara n-ama mai intrat ca ne-am inchiriat un film pe DVD, Derailed tradus corect ar fi "deraiat" nu mai stiu cum l-au tradus ei. F intereasnt filmul, se hotaraset unul sa=si insele nevasta Jenifer Aniston si iese o nebunie...., daca o sa aveti ocazia merita sa-l vedeti.
Maraki, mersi de parecieri,ai dreptate cu pusul la semnatura a daetei de nastere, ma voi stradui sa nu mai uit.Stiu ca e bine sa vedem si noi despre ce bebe e vorba. Am vazut pozele cu Angelo, e un scumpic.
Ioana, daca e asa e f bine, eu il inveleam cu o paturica mai groasa puna in husa si mi se plimba bebe pe sub eu intr-o vselie.Bine ca doarme bine puiutul, noi ne-am invatat si cu sacul de dormit.Cat despre cura, am "verificat"luna si e inca in descrestere as ca de luni trecem la cura, te astept si matin de acpul tau, glumesc binenteles.
Moni, sper sa iti mai fi trecut raceala, eu ieri am facut aprovizionarea cu ceaiuri....am inteles ca ceaiul de catina e f bun ca are multa Vit C , eu mi-am luat un pachet si o sa-l incerc.sanatate multa si pupicei Dienutzei, sa isi revina si ea la forma ei ...
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Denisa, cum sunteti?Sper ca si-a mai revenit Emma.
Sim0 nu are de ce sa iti fie frica de impachetari, nu e mare lucru sa il infasori pe bebe in cearceaf ud si sunt f eficiente, sa speram ca nu o sa aveti nevoi, sanatate multa.
Ali, pupicei Iarinei, cum sunteti?
Paula nu am avut niciodata astfel de probleme, nu stiu ce sa iti zic.
Deea, Anasol, Giova si pt tine
Anasebe, ce mai face Tibisor?Cum stati cu papatul? Cred ca el e campionul grupei la greutate bravo lui ca e copil super cumintel.
Va las si eu, scuze daca am omis pe cineva, fug sa-i fac lapticul lui bebe ca iar trecem pe decoct de orez, nu stiu de ce face kk tot cam moale, poate sunt si dintisorii, diaree nu pot sa zic ac e ca sunt doar 2/zi. Dupa aceea mergem si noi la plimbarica si la cumparaturi, ne vedem mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Aseara nu am mai intrat, am fost in oras, am platit frigiderul si masina de spalat, mi-am luat cantar de bucatarie si placa de intins parul. Azi ne vin in ap. si vreau sa merg sa le vad.
La Marco i-am luat o bluzica mai grosuta si niste cuburi pt. 9 luni, sa construiasca. Sunt moi, sa nu se loveasca si miros frumos. Dar el le baga in gura.

Moni imi pare rau ca nu te simti bine. Si pe mine ma incearca o raceala, sper sa scap, totusi.
Silvi lasa ca arte si Alain perioade. e drept ca la 9 luni nu poate papa doar lapte, dar da- cateva zile si pe urma incearca iar cu mancarica. Eu sa-l las sa se infometeze nu am facut, dar am auzit ca au facut mamici in parc, chiar povesteau si a functionat.
Simo Clarei, sper ca ati trecut cu bine peste noaptea asta.
Denisa ai rezolvat problema mucisorior?
Deea e mortala Daria cu aspiratorul. Poze de poze are!!!

Azi merg sa cumpar gris, mere si lapte praf pt. praji si incerc sa o fac sa vedem ce iasa. Daca e ok fac si poza.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Offf...Iarina s-a trezit azi-nopate pe la 1 jumate si a papat 60 ml.laptic si dimineata la ora 6 si a mai papat inca 100 ml. laptic, la ora 8 a mai bagat 150 laptic,oare se pune fata mea pe papat? dar noaptea? ca aseara a papat ca si de obicei 200 ml. laptic....nu stiu ce se intampla dar daca se apuca de papat sa se apuce si ea ziua nu noaptea...nu? Acuma doarme de vreo jumate de ora foarte linistita si nu aude nimic desi langa noi e binerica si se tine slujba acuma si ce mai cata popa... , ea nu are treaba.
Silvi tu cat Vi-Sol ii dai pe zi ? ca mie dr. mi-a zis sa ii dau o jumate de lingurita si pe prospect scrie ca la varsta ei tre cam 2 lingurite pe zi.
Deea intr-adevar e mortala Daria cu aspiratorul,te ajuta si ea ca deja e mare
Simo cu se mai simte Clara?
Paula,Denisa,Giova,Anasebe,Monica,Ursulina,MarakiAnasol si restul fetelor muuuuulti voua si bebeilor vostrii.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Si se lasa o liniste totala..........

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput