Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Daia, eu m-am confruntat de vreo cateva ori dar ce-i drept nu in sarcina. Nu e grav, dar tb tratament cu antibiotic. Iti va prescrie medicul tau unul la care microbul este sensibil si care este si permis in sarcina. Sanatate maxima. Te ajuta daca bei multe lichide in fiecare zi.

roxana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, -dutelor!!
Am terminat tot de citit...mult mai scrieti
Pt fetele care intrebau la ce varsta a sarcinii se poate vedea ce e bb, eu va spun ca noi i-am vazut sexul lui bb la 13sapt fix.Bine , avea si o pozitie....de se vedea tooot.
Sapt trecuta ma pandea si pe mine o raceala, asa ca am aflat ca pot lua Oscilococcinum(tratament homeopat),6sapt cate un tubulet cu granule.Ma simt super!!!
Carcel am avut si eu sapt trecuta, intr-o noapte, m-am speriat asa de tare,de dureros ce-a fost...a doua zi va dati seama cum mergeam...intr-un picior..
Si am acum o durere de cap!!Aseara am fost cu niste prieteni intr-un local, si se fuma acolo....de-am plecat cu durere de cap...de care n-am scapat
Sa va scriu cate ceva despre noi. Am 27ani, la munca fac contab primara, suntem din Buc(Titan), casatoriti de 5ani(plus un an de prietenie), bb a venit dupa juma' de an de asteptari...Cam atat.
Pe bb il voi plimba in parc la IOR, asa ca stragem gasca de carucioare, si placam la masurat parcu'!!
Joi o sa mergem sa-l vedem pe bb la eco , ne face morfologie fetala.O sa avem 19s1z.
Altfel, azi bb a avut ceva activitate, m-a tot impins in burta, cred ca face gimnastica.Burta e maaare, luma ma intreaba daca sunt in 6luni, sper sa reusesc sapt asta sa-l conving pe Andrei sa-mi puna pe cd pozele din aparat.
Cam atat, fetele, va las, sa va gasesc sanatoase si cu burticile si mai mari, si bb-ii mai activi
18s5z

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kmi Multumemim mult de tot!

Andreea zona de care zici ca te inteapa ar fi splina... Eu mai patesc sa ma intepe de la efort... dar uneoi si daca mergeam mai mult pe jos si mai repede...

Despre carcei si "amorteli" ... stiu ca ar fi de la lipsa de magneziu. Asa am patit la prima sarcina spre final... I-am spus medicului insa nu mi-a spus sa iau ceva pt. asta...

Am tras chiulu' motivat... nici acum n-am apucat sa citesc din urma... Ieri am sarbatorit mandra... Astazi probabil vor mai venii cativa prieteni pe la noi... care n-au venit ieri...
Spre rusinea noastra, nu i-am luat cadou (inca) ... nu s-a terminat ziua... Problema e ca nu stiu ce... Ca majoritatea ne-au intrebat ce sa-i ia... si acum am ramas noi fara idei... Trebuie sa gasim ceva In plus mai trebuie sa iau si din partea nasilor... care s-au gandit sa ii luam noi decat sa cumpere ei ceva care nu i-ar trebui... Asa ca am tema de cercetare... si azi trebuie sa bantui dupa cadouri...

Despre plimbari in IOR... sper sa reusesc si eu... E relativ aproape de noi... fac vreo 20 de minute pe jos... O sa fie mai complicat daca o sa vin cu toti 3 copiii

Eliana (17 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Va citesc, dar nu apuc sa scriu prea des.
Oricum am ramas surprinsa de cat de bine cunosti limba romana Madmat, felicitari! Unde o sa locuiti dupa ce se naste bebelusul, in Egipt?

Eliana, sa iti traiasca Elena, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si desteapta! La multi ani si de la noi

Eu sunt bine, maine am control, de abia astept ca nu am mai vazut galusca de 4 saptamani.

Kmi78, gabysilucy si mai era o graviduta cu control maine... bafta si voua sa venim cu vesti bune!

Sa auzim de bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Andreea,nu te speria si eu am avut pana acum 2 saptamani tot felul de dureri si intepaturi(mai ales in partea dreapta de nu puteam sta pt cateva secunde nici in piciaore)dar acum ma simt ok si cand am fost la control totul era bine.mai intreaba si medicul cand mergi la control.
Noi locuim la Nicolae Grigorescu(chiar la piata)si de mers in parc tot pe acolo ,inclusiv IOR.Sunt sigura ca ne vom intalni cu bebeii si fratii lor mai mari.
Eu astept zilele astea rezultatul la amniocenteza si nu va spun in ce stare sunt.
Va pup si aveti grija la raceli.
17+ fetita Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Buna, fetelor, bine v-am regasit (ca am lipsit un picusor)!

Absoluta felicitari pt. indemnul de a ne cunoaste mai bine. Chiar ma intrebam cind o sa ne luam inima in dinti sa facem cunostinta. Eu am 32 de ani si ingros rindurile IT-istelor (sint programator). Nascuta in Constanta, scolita la Iasi si stabilita in Bucuresti (deocamdata, dar cine stie ce ne rezerva viitorul). Dupa o casnicie de care nu-mi amintesc deloc cu placere mi-am gasit adevarata jumatate in 2000, iar dupa 4 ani (cind ne-am decis ca pe linga pisica e loc si de un bebelus in viata noastra) ne-am si legalizat relatia.

Sori sa stii ca distanta nu inseamna nimic. Cele mai bune prietene ale mele sint stabilite in Italia, Japonia, SUA, Canada. Si dupa cum spunea Kati, in Germania am un important procent din familie. Si cu toate astea reusesc sa-i vad pe toti destul de des. Avem avantajul ca stam in Buc. si oricine vine sau pleaca din afara Bucurestiului in afara tarii (sau invers) trece mai intii pe la noi. Asa ca sintem bucurosi si obisnuiti cu musafirii. Numai ca gratarul ala in curte trebuie sa astepte macar primavara. Curtea noastra e inca un santier noroios. Dar sigur pina ajungi pe plaiurile natale o sa fie totul pus la punct si sigur ca esti invitata! Sexul bebelusilor l-am aflat pe la 14-15 sapt. Desi fetita nu a vrut deloc sa lase sfiala deoparte si nu e chiar sigur ca e fata in ciuda celor 4 eco facute de atunci. Totusi procentul de "este o fetita" e de 80-90%, asa ca mi-am permis sa pun si carucior roz.

Elyanne La multi ani mindrei! Si spor la cautat cadouri. Am vazut ca ziceai ceva de fotografie ca hobby. Ai vreun portofoliu on-line? ca mi-ar placea sa vad ceva foto de-ale tale. Sint si eu destul de pasionata de arta asta (desi nu am facut vreun curs ). De altfel unul din site-urile mele preferate este www.badorgood.com, unde iti poti posta lucrarile si poti primi critici (fie , fie ), dar mai mereu constructive. Succes la !

Katinka uite ca pina la urma si eu ma duc miine la control. Am o problema (mica, sper) cu care banui ca m-am captusit cit am stat in spital. Am simptome de tricomoniaza uretrala si mergem miine sa verificam "diagnosticul". Partea buna e ca macar bebelusii nu prea au de suferit din cauza asta. Sau cel putin asa am citit pe net.

toate gravidutele si va doresc o saptamina usoara!

Monica x2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna Gravidutelor.

In sfarsit mai apuc si eu sa stau la calculator, ca de cand a venit fratele nu mai am loc
La mine pana acum totul este bine, mai am dureri de burtica dar trec daca iau un magneziu, in rest, burtica creste si tot creste si eu nu mai am haine. Fetelor imi vine sa plang cand tre sa ies in oras si nu am ce imbraca.
M-am uitat prin magazine si o pereche de pantaloni pt gravidute costa de la 80 euro in sus, nu se merita pt cateva luni.
ieri am aruncat un ochi pe net si era sa o iau razna ce haine urate sunt si ce preturi au, si ce-mi place mie sare de suta.
Binenteles i-mi pot lua 2 perechi de blugi mai ieftine dar eu sunt si fitoasa si vreau sa arat

De abia astept sa ajung iar la controlul de peste 2, sapt poate ne si zice ce este.
Acum a o intrebare pt fetele din germania, poate stie cineva. Ce inseamna (nacken falten) si daca voi a-ti facut acest test si cat va costat. La mine e deja prea tarziu dar sunt curioasa pt ca mie mi-a cerut 200 euro si am zis ca nu-l fac.
Si mai am impresia ca un alt medic la care fusesem in urgenta pt ca a mea lipsea mi la facut, cred nu stiu. Dupa ce a facut niste masuratori a zis ca e 1,6 si am dedus eu ca ar fi pliul nucal (ceea ce cred eu ca este nacken falten).Of ce treaba incurcata.
Si inca ceva, voua cate eco va plateste casa de asigurari ca mie cica numai 3 si ca sa-mi faca in fiecare luna tre sa platesc de 3 ori 26 de euro. Iar prietena mea a facut eco fara sa plateasca extra, de fiecare data cand a fost.

Va pup si sarcini usoare in continuare.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna -dutelor,

eu iarasi am lipsit un pic, sper ca si de data asta se motiveaza! Toata saptamana trecuta am alergat! A trebuit sa caut un cadou de nunta, caci o colega de facultate a avut nunta undeva in Olanda! A durat un pic pana m-am hotarat ce sa iau. Nunta a fost tare frumoasa buna, am intalnit din facultate, am baut si un pic de insa fara alcool. Sper cat de curand sa primesc ceva si sa va arat si voua!
Tot saptamana trecuta a trebuit sa fac si un fel de protectia a muncii ptr. caci am niste laboratoare de chimie-fizica cu studentii si am dat o fuga si pe la sa dau sange ptr. AFP si toxoplasmoza.

Despre mine: 32 ani, din Galati, am terminat facultatea de fizica in Iasi, dupa care in paralel am predat fizica la Galati si am facut un master tot in fizica la Iasi. Dupa ce mi-am dat definitivatul m-am gandit ca as vrea sa fac si altceva, nu numai sa stau la catedra si am aplicat pentru o pozitie de doctorat in Germania. Sunt aici deja de 5 ani, am teminat intre timp si doctoratul, la catedra nu mai stau, in schimb mai am niste laboratoare cu studentii la aceasi facultate unde am terminat doctoratul. Pe sot l-am cunoscut aici... la cursurile de germana ... cand incepusem sa gandesc ca as fi singura romanca din orasul asta si am facut nunta acum 2 ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Uite ca totusi am uitat ceva.
Imi puteti schimba DPN? dupa ultimile masuratori este pe 8 apr 2007.
Le-am zis eu ca am avut ovulatie tarzie dar nu m-au crezut, hm.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Claudi@: mie nu mi-a facut testul "Nackenfalten". Am aflat de el cititind ce au scris celelalte fete. Din cate spui tu, intr-adevar l-ai facut ... si din cate am citit eu 1.6 este bine (vezi http://www.babycenter.de/pregnancy/vorsorge/nackentransparenzmessung/#7)

Cat despre plata la ecografie nu am auzit de asa ceva! Eu pana acum am facut 4 si nu am platit nici una... si nici nu mi-au spus ca ar trebui sa platesc in viitor! Trebuie doar sa platesc toxoplamoza si testul de glicemie (si astea doar daca vrei sa le faci).

Am sa ma uit pe acasa prin hartiile mele caci am adresa unui site de unde poti comanda o brosura cu toate facilitatile pe care le ai cand esti insarcinata!

Pupi la toate -le,
Magda 17+

Mergi la inceput