Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

No vaz ca puneti tara la cale...brava! Am intrat sa va zic 2 lucruri, nici unu' nu va intereseaza personal, da io ca om va zic. Ma doare capu de numa, chiar ca am baut cofi. Apoi, Roxa, imi place de mor cum spui tu: "Nasty"(boy, nu?)

Gata. Ma uit la Scooby ca Dani mai doarme...de la 1.30.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Svety, daca ai baut cafea si de doare casca inseamna ca esti deshidratata. Pune mana si bea apa!

Flo, abia astept sa ne vedem, hai s-o batem la cap pe Oana, poate ne iese.

Mariana, soro, ce zici, vii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, Roxa din pacate Oana nu vine, tocmai ce-am vorbit cu ea...are program bine de tot stabilit....da' o batem la cap pe Mariana, nu???...da' stai sa vina de la nunta...poate e mai bine de vorbit cu ea maine, nu??

Svety, subscriu la ce zice Roxana....incercat pe propria-mi piele!!!!!!
...fata mea s-a trezit azi la 11...am incercat s-o culc acum o juma' de ora de amiaza...cica... da' n-a vrut....o culc la 9 diseara, sper!!!!

Va pup.....

Mergi la inceput

Unde-i tata lumea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Eu mi-am extras ieri maseaua si a fost groaznic,foarte greu mi-a scos-o,mi-a pus si fire,acum sint mai bine dar umflata rau.Bine ca a trecut,dar tot mai am de scos una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

io-s prezenta!

tocmai am venit si noi de la nunta, taman de la aceeasi unde a fost Mariana si tare m-am bucurat ca am apucat sa pove una buna.nu cat as fi vrut eu de mult da satisfacator
ideea e ca n-am stat mult ca am tinut sa o luam pe Theiutza acasa de la ai mei.

am dansat una buna bebeul, acuma staucuminte cu speranta ca n-am exagerat.

si eu as vrea la opera, insa pina nu ne mutam n-avem vreme de mai nimik si in plus duminica n-o las de langa mine pe asta mica sub nici o forma

fetelor unde imi recomandati sa-mi fac suvitze?vreau mai inchise c sa nu ma mai vopsesc.

Gabi, sa-ti treaca repede durerea de masele.

va pup fetelor, o duminica faina

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Fetili, moooorrrr incet....nu mai pot...ma uit a 7 oara la Pisica alba, pisica neagra, a la Kusturica, pe pro cinema...e absolut senzational...de fiecare data parca-l vad pentru prima oara...e senzational, nu alta!!!!!!!!

Cristiana, io recomand salon Vogue, pe Baba Novac, langa cinema victoria, la iesirea din spate...e mishto tare!!! Treci pe acolo, ca sa te convingi!!!

Va pup, ca nu vreau sa pierd nici o secunda....

p.s. am si vesti proaste:cred ca recidiveaza raceala, si nu stiu de ce...asta seara a inceput iar sa tuseasca....luni iar la medic!!!
...de data asta intreb de stodal, sa vad ea ce zice, ca-i homeopata!!!!!

pup u all...... "1,2,3 SVOBODA" ............dumnezeule, va dati seama ca in filmul asta s-a lucrat cu "civili"...NICI UNUL NU E ACTOR...sunt tigani, get beget, de la mama lor din Bosnia.....oooooffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

E MIRIFIC!! Ia sam pitt bull...terrier. E genial intr-adevar. Regizat de milioane. Ma uit si rad de fiecare data. Super e si Grga Pitic. Sa ne uitam Florino si sa ne inveselim...deci 1 2 3 SVOBODA!! "THIS COULD BE THE BEGINING OF A BEAUTIFUL FRIENDSHIP"

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Sveeetyyy, indeed: Ia ma pitbull....terrier...ia ta ma pitbull...terrier.....

Acum a fost faza aia cu: money, money, money, must be funny in the richest girl...all te rikikiti...if i had a little money...in the richest girl....

...aoleu, fratilor...ma doare burta de atata ras....va mai zic una si plec:...zice una din urataniile de surori ale lui Dadan ca-i vad parintii din ceruri si se intorc in sicriu...la care asta zice: nu prea cred, ca-s nori!!!!!....

Gigi rigi bubamara tziglie shujie aide mori moi romesa...aiiiiii

...pup all...

p.s. recomand Talijanska, pe langa alte piese de pe coloana sonora!!!!!!!

Louie, I think this is the beggining of a beautiful friendship!

.....mooama ce entuziasm m-a cuprins...imi trece imediat

Mergi la inceput

...proba de semnatura...

" I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput