Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

flo, cand e premiera la regele lear, pana la urma? eu stiam de 24 oct....s-a amanat iar? stii ceva noutati leg de asta?
daca mergi si tu poate ne vedem sa-ti dau si souvenirul.

pupici tuturor!!

p.s roxa chiar nici un semnal pe mess? ai reusit s aintrebi la voi la hr ceea ce te rugasem? merci anticipat si spor la job! drum bun maine la ludus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cum adica, flavia are contul inchis, pai de ce, ce am pierdut ca de nu inteleg?
O zi buna tuturor
ramonella am trimis poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am nevoie de o saltea pt. patutul lui Dani. E de lemn, clasic cum am avut noi, sugaci fiind in patut ne lafaiam.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, la ce ora e Duminica, de la 18 sau de la 19???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare gagici!

Tocmai am terminat de citit ce ati scris.Io habar nu am ce se intampla pe forumu' asta.Unde trebe sa spunem lucrurilor pe nume?

In alta ordine de idei...... azi vreau sa-mi pun parul pe moate.Maine voi fi creatza

Roxa si eu vreau la opera dar nu duminica.Eu duminica o rezerv exclusiv familiei.Tare faza cu imprumutul

Romana o sa iti dau pm cu adresa si nr. de telfon al meu ca sa stii unde ne intalnim joi.

Simo sper ca joi vii la intalnire?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello!!

Romana, medicul a zis ca e stomatita aftoasa, aftele nu sunt ca la herpangina... (acum am citit si io despre ea)... sunt ca si cand te-ai rani cu periuta de dinti la gingie... (eu asa am patit de multe ori din cauza "vitezei" ) mersi tare mult de parere, mi-a folosit!

Mariana, ce fain cu mama in zona!! Am spus-o si am s-o mai zic:Bravo tie!

Criss. , ce mare e Theiutza totusi... draga de ea, ce perle scoate mi tare draga Stai lini' in ceea ce priveste intalnirea noastra, ne-om vedea noi, numa sa fim sanatosi! Eu sunt tare obosita dupa job, ma lupt si eu cu morile de vant(ca sa-i tin companie lui Sanchio Panda-nu am scris bine, dar ce conteaza), asa ca acasa sunt cam franta si fac totul robotzeste, fara prea mult kef-la treburile gospodaresti ma refer.

Svety, mersi

Si totusi, dragelor, ce se intampla pe acest mult laudat forum?? Cine cu cine si de ce se cearta??

Un week-end frumos va doresc, pa-pa!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

maaare pentru Stefania si Serbanel, desi nu concureaza la aceeasi categorie.

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Multumim din suflet

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Multumesc Stanca, astept PM-ul. Acum sa vad cum ii spun barbatului meu ca iar zice ca-s nebuna...Pe prietena mea am gasit-o tot pe DC pe vremea cand eram gravi cu Matei! Oricum e tare deschis si nebunatic asa ca nu am probleme, dar s-a distra tare de mine ca is cam virusata de sit si pe el il amuza asta.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pove de dimineata, ca am un kef..de de-alea n-atz mai vazut...
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by romana_74

Multumesc Stanca, astept PM-ul. Acum sa vad cum ii spun barbatului meu ca iar zice ca-s nebuna...Pe prietena mea am gasit-o tot pe DC pe vremea cand eram gravi cu Matei! Oricum e tare deschis si nebunatic asa ca nu am probleme, dar s-a distra tare de mine ca is cam virusata de sit si pe el il amuza asta.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Si Mihai zice ca-s dili cu forumu' meu. Lui Codruta ii zice sotul ei ca "iar e cu gravidutele" - te-am barfit dar tare m-a distrat. Deci: "Hai sa ne avem ca frati/Toti suntem putin luati" Romana, imi aduci CD-ul la Stanca?
ps. ai messenger?
mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput