Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Stanca- asa e... rusine sa imi fie ca mi-e rusine...Da nu am inteles unde si cand ne intalnim saptamana viitoare!!!

Mariana-

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Apropo de nashit- botez un bb duminica... e al patrulea finut al meu. Mai avem si sase perechi de fini, dar de la ei am doar o finuta, in rest nu au inca bebei, o parte asteapta, o parte lucreaza muuuuult si baga faza aia ca nu au timp, asa ma enerveaza... lasa timpul sa treaca peste ei si apoi le pare rau ca si mie ca am facut copii la 27 si 29 de ani si nu am incercat mai repede, adevarul e ca m-am maritat la 25 si poate ca era chiar prea repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt franta; abia acum am reusit sa-i culcam pe cupchii. Si mai am o gramada de munca; inclusiv sa le fac mancare pt maine ; maine imi vine iar mamica ; se usureaza problema.

Florina, am observat ca intrii in zona la ore mici; esti apta de o poveste? ca sa ma tina si pe mine cineva treaza, ca altfel nu mai termin veci pozele de la nunta!

Romana, am si un 5 finutzi; Ionut, bebe pe care il botez pe 5 nov, e al 6-lea . In afara de Alex al Corinei (steaua), toti sunt in MM; sunt asa draguti... cand ma duc acasa si ne vizitam, atata ma iubesc si-s de fericiti ca ma vad; imi creste sufletul.
Fini avem si noi 3 perechi; parintii mei au 13 perechi de fini ; sper sa jung si eu la performanta lor (asta ar insemna ca am bani multi ).

So, care-i in zona pt o poveste?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Si eu imi doresc enorm sa botez copilasi. Macar unul. Pacat ca oamenii se cam rezuma la bani si dupa aia nici nu mai stiu unul de altul...Asa si nasa mea. Si e singura noastra ruda sin partea mamei.

Ma duc la nani. Ma simt putin mai bine.

Mariana, ce rau imi pare ca nu mai faci poze...NU stiu pe unde sa ma duc cu ele, mai ales ca n-am cd writer. Era bine ca puteam sa-ti trimit. Ps. Socrii mei au botezat aproape dublu cat ai tai, socotind perechi si copii apoi.

ps. Romana, da ne intalnim sapt. viitoare.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Svety, cumpara-ti o memorie portabila; nu costa f mult si ai rezolvat problema ca nu ai cd writer. O sa-ti recomand eu unde sa te duci sa-ti faci pozele, dar nu aci, ca nu vreau sa-i fac reclama, ca tare ma enerveaza; dar face poze f bune.
Se zice ca e f bine ca primul botezat sa fie baiat; cica aduce muuuult noroc.

Romana, saptamana viitoare ne intalnim la Stanca acasa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Hello, dragelor!

Criss. , ma bucur tare mult ca iti merge bine si ca samburica/samburelul tau e bine. sanatate si multi pupici de la mine pt. tine

Fetelor, apropo de nasha, eu am avut norocul de o nasha tare draga si sufletista, care pana in ziua de azi se "ocupa" de mine cat de des poate si are ocazia... sunt o fericita si din acest punct de vedere, iar eu o iubesc tare mult. Dar pot spune ca si nasha Stefaniei isi face cu adevarat "meseria"!! Si pt. asta o iubesc enorm, iar fata simte si ea la fel! mii de pupici si ganduri bune de la noi!!

Svety, asta nu stiam nici eu, daca i-am dat Imunogrip, sa ii mai dau Oscillo??? acest trat. se continua cat tzine iarna?? sau cat vrei??

Stefania mea nu merge la cresa de doua zile, pe motiv de afte in guritza... de aceea a si facut febra zilele trecute... e cumplit de ragusita, ca in loc sa-mi arate unde si daca o doare, ea urla suparata... asta e, o sa-i treaca

Va pup, ca fug s-o culc, urla ca din gura de sarpe ca vrea cu mine...

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Clar ca ne intalnim... sper sa nu intervina nimic pana atunci!

Mergi la inceput

Bine am inteles, miercuri, nu? la ce ora si unde sta? sau vorbim pe p.m.????

Mergi la inceput

RALUCA- Stefania nu are herpangina sau virusul Cocsache? Noi suntem prieteni buni cu nenea Cocsache!!! si de aia zic, se cam potriveste descrierea... febra, afte, gat rosu, pofta de mancare ioc...

Mergi la inceput

Romana, vezi ca nu ne mai intalnim miercuri, ci joi! O sa-ti trimita Stanca un PM cu adresa, nu-i asa Stanca ?

Raluca, mica necajita a familiei! la job cum mai e?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput