Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Codruta, cred ca mergi degeaba la Materna. Am fost ieri in cautare de haine, papuci, jucarii si........nika. E groaznic de gol. Cateva jucarii, multe patuturi, doua jumatati de standuri cu haine (nu prea fac cu ochiul), Primii Pasi, Feleacul, Casuta cu jucarii, Happy Kids si..... cam atat.
Svety, nu gasit pe net ce ai comandat.Sorry

Raportez ca am fost la Clubul juniorilor doar cei de- ai casei: gazdele + Razvan si Stanca + eu cu Alex. Dar am putut pove ca Adi a fost o gazda deosebita.

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

codruta, ar fi Hotel Confort de pe Turzii, apoi Hotel Zimbrul de pe Bucuresti(unde cam single e 1,1 mil pe noapte)si desi nu e f aspetuos pe dinafara camerele sunt super ok sau Pensiunea Colibri pe str Dintre Lacuri, cred ca are site.astea la preturi rezonabile, restul sunt mai scumpe.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

M-a intrebat o prietena: "am o mare rugaminte la tine pentru ca esti din Cluj.In noiembrie pe 19 am un examen la voi si te-as ruga daca poti sa-mi recomanzi o pensiune,hotel ceva nu foarte scumpe dar cu conditii bune". Efectiv nu stiu in Cluj nimik, ca n-am vizitat .
Ne putei ajuta voi cu un sfat?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Codruta,cauta pe google la pensiuni in cluj,sau hoteluri,poate gasesti ceva!

Iar ma duc la dentist!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Locuri de cazare in Cluj, unde am stat:
- Melody, recent refacut, preturi normale
- Sport, si el recent refacut, preturi normale (in jur de 1 mil camera single)
- Pensiunea Colibri (Intre Lacuri), foarte frumos dar de mers pana in centru
- Agape, scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Regret nespus ce se intampla pe forumul asta! Nici nu stiu pe cina sa blamez, dar uite cum se duc prietenii...REGRET.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

quote:
Originally posted by svety

Regret nespus ce se intampla pe forumul asta! Nici nu stiu pe cina sa blamez, dar uite cum se duc prietenii...REGRET.

mamica fericita de Dany-boy www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

.....s-a intamplat ceva si eu nu stiu???

....suuuper nashhhhhpppaaa faza cu intalnirea....da' noi am promis ca de saptamana viitoare facem prezenta...Elise si tati....sau, daca va e totuna, eu buuucuuuroooos viu, da' JOI, ca atunci am toata ziulica libera....mai vine cate-un spectacol, ca azi, da asta e rar!!!

Asa ca, daca nu e cu suparare, nu putem schimba pe joi? Sau il vreti mai mult pe Mihai???

Mariana, io te stiu de foarte sufletista...prea repede pui la inima.... asa ca te rog frumos sa nu te superi....a fost prima intalneala, pana se trezeste lumea din amorteala....nu cred ca fetili is rauvoitoare!!!!!

Accept io toate rosiile-n freza, din partea tuturor, ca ma simt asa c-o jena.......si-un icon cu prajituri de la Pralina

Pup u all...mai ales pe d-na Tache!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc fetelor .
Mai am o intrebare, dar asta e pentru mine: stiti un avocat bun, care se ocupa de retrocedari? Ca incep sa cred ca ia o turnura foarte nasola casa care o revendicam (cu acte in regula)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

codruta, pensiunea elias mi se pare ok. am vazut camerele, e super curat si frumos (e a unei nemtoaice), iar anul trecut preturile erau super ok. eu zic ca merita sa dai un telefon.
http://www.hotelelias.ro/

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragelor, impart si eu rosiile cu Florina, desi am avut motivare zic eu, tot ma simt naspa.

insa, eu propun sa nu ne suparam si sa ne facem inima rea, si anul trecut au fost intalniri cu 10 copii si cu 2, nu are rost sa ne suparam , trebuie sa mergem pe ideea ca vrem sa participam si nu o facem numai daca programul nu ne permite nu din reavointa,ok?
pacificatorul din mine isi spune cuvantul...

eu n-am nimik impotriva zilei de joi, ca vreau s-o vad pe Flo

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput