Cluj rulz! - 61

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

mariana, saru'mana de info. o sa ma si duc la transilvania sa'mi fac un card, sa fie gata pe cand ma duc sa'mi depun dosarul pt alocatie.

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am inteles ca preturile au crescut foarte mult de anul trecut.Dupa cate imi dau seama cam asta e pretul real,daca-l iei finisat.E cam 1000 de euro/m patrat finisat si 800 euro/m patrat nefinisat.O sa ma interesez de nr de tel.Sper sa mai fie apartamente,pentru ca unele dintre ele sunt vandute la faza de proiect.

Pupici!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mariana, acolo unde a venit dupa poze?

Fetelor dati-mi un sfat: am o sticluta cu tinctura de propolis, de la nenea apicultoru de unde luam si mierea. Pot sa-i dau o picatura lui Dani in ceai/zi? Nu stiu ce concentratie are, da io mi-am pus acum 1ml, cu siringa ca-i in sticluta de aia - si nu mi se pare tare.
Am inceput sa-i dau Oscillo. 1/sapt.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Da Mariana nu te-ai inselat si noi venim la Club.

Flavia bine ai revenit.Vai ce repede a trecut timpul parca numai ieri ne anuntai ca esti .Sper sa fie bine pana la sfarsitul celor 40 de saptamani.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety daca vrei sa-i dai propolis dai propolis glicolic ala nu contine alcool.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

De ex. daca mi-as vinde acuma apartamentul as cere vreo 85.000 euro, ca e super finsat (si are 65 mp)... poate primesc .
Steaua, si eu tot in ianuarie am depus, cu tot cu extras si cand am sunat mi-au zis ca cica nu e semnat de banca extrasul. Unde s-a mai pomenit sa elibereze vreo banca extras fara semnatura. Du-te la ghiseu si depune extrasul (sa ai la tine si cpoie dupa certificatul de nastere a copilului ca poate iti cere). Eu am in BRD....sa vedem, sa vedem.
Le-am trimis azi mail la ITM sa intreb si foarte rapid mi-au trimis inapoi raspuns (ca sa le dau CNP-ul), dar pana am vazut eu, cred ca doamnele au plecat deja acasa.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma intereseaza si in faza de proiect, ca noi il vrem doar la anu, deci nu ne grabim.Am gasit la 70.000 unul superfain, acum astept detaliile.
Daca gasesti vreun nr de telefon, astept.Dau comision daca il cumpar de acolo si vin si de vecina.Eu vreau semifinisat, chiar daca nu prea stiu ce inseamna asta in Romania, poate imi spuneti voi, si il superfinisez eu cum vreau si cum imi place.
Oricum , multumesc tuturor pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Flavia sarcina usoara (atata cat mai ai), nastere pe masura si bb sanatos iti doresc.

Fetelor eu am auzit, vazut, citit ca pe Campului sunt multe constructii ilegale si de aici multe probleme si complicatii. Trebuie verificat foarte bine toate actele, contractele...etc. Si in nici un caz dat vre-un avans pana nu sunt toate in regula.
Multi constructori fac promisiuni ca in curand rezolva, dar...
Langa noi, pe Dorobantilor sunt 3 blocuri noi date in folosinta din primavara si abia peste 3 ani au sanse sa fie gata actele.

Olim, am auzit de o oferta in Buna ziua, vila cu teren la 120.000 euro.
Eu dc as putea sa aleg intre casa si bloc, as alege casa cu ochii inchisi.
De casa aia din Plopilor de care ziceai, nush dar pare cam mica. Plus ca nu prea poti sa te extinzi si sa primesti autorizatii ca terenul e prea mic pt distantele regulamentare:)
Hai k m-am intins...

Mergi la inceput

Pai asa am zis si noi ca e mica, si trebuie facute reparatii la ea, plus ca nu are wc.Casa e frumoasa, dar noi cum nu stim exact daca vom ramane toata viata l acluj, plus ca noi avem loc de casa la mures de 2000 de m2, chiar in oras, nu e o problema.Dar decat sa luam un apartament cu 2 camere cu 60.000, mai bine unul cu 3 la 70.000 si pe urma vedem noi cum facem.
Si apartamentul de care vorbesc il are cornel si e foarte bun la pret, cu garaj cu tot.Eu am incredere in elca are toate actele in regula , cel putin aa mi-a zis.Si e fain, pe 2 niveluri, jos are bucatarie, living, baie si loc de luat masa si sus 2 dormitoare si o baie mare.Suna bine, astept poze si schite, si poate ramanem cu el, daca fetele nu imi zic alte numere de telefon.

Mergi la inceput

A, si imi convine si cum se plateste, ca nu dam toti banii acum, dam doar 30% si restul cand venim acasa in mai si atunci si intabulam.Spuneti-mi va rog , ce diferenta e intre finisare si semifinisare.
O seara frumoasa.
FORTZA STEAUA

Mergi la inceput