Cluj rulz! - 61

Cluj rulz! - 61 | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

NOI (album 1)
album 2

descintec
roxana1974 14.09.1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
carrie 22.08.1973 - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
mariana tache 3.03.1979 - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2, poze3
pufymic
ad_rianna - Bianca + Tudor, 3 noiembrie 2004
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005, poze
TatianaG 18.12.1972 - Clara-Maria, 31 ian 2004, Daniel Cornel + Eduard Mihai , 9 decembrie 2005poze
nana_sim12.07.1969
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
Ripley - Ana Ecaterina 10 noiembrie 2005
nonna- Vlad, 20 octombrie 2003
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames 5.08.1979 - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi 30.05.1975 - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
steaua 10.09.76 - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria - Antonio Mihai, 29 mai 2004, poze
Dara 07.11.1977 - Daria, 22 decembrie 2002, poze
Alexa-Ioana - Alexa Maria
joszaerika 9.04.75 - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
svety 18.05.78 - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze si www.dropshots.com/svety" target="_blank">
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Boca Daniela - Alex, 27 iulie 2004
roxanicea - poze
Creola - Maria Sarah, 13 aprilie 2005
Arleene 1.12.1979 - Alexandru Mihai, 8 mai 2006, poze
mihaelagrosan -
arghirmonica - Cristian; Daniel, 14.03.2002
Romana 74 21.05.1976 - Matei, 04 iulie 2003; Luca, 28 august 2005
Alynutza
gabri andrei 20.05.70 - Andrei, 2 martie 2001

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim
17.06.1978
country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
diadaniela

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa ai innebunit cum sa pleci?Cred ca ai luat-o prea in serios.Eu vad forumul ca o distractie nu ca ceva super-serios.
In alta ordine de idei Serban ti-a spus adevarul de la gradi.
Maine ne vedem la sedinta cu parintii?

Vai fetelor maine voi avea o zi foarte solicitanta si emotinanta.Dimineata facem vaccinul de la 2 ani jumate si dupamasa la 18 voi avea prima sedinta cu parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no fetili

pozicile de la mare din Creta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=628cre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos

tot asa le pun ca inca n-am invatat sa scriu frumos

si de pe acasa unde o puteti admira si pe Stefi a lui Raluca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/album?.dir=b5aare2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/thea_alexia/my_photos

Roxa boxa, bine bine...bine zice Stanca nu le lua toate personal si nu te implica chiar asa tare.eu vin aici cu multa placere, abia astept sa va vad si citesc, si mai am vreo doua trei subiecte unde ma perind si cam atat.intr-adevar mananca mult timp dar conditia este ca timpul petrecut aici sa-ti faca placere nu sa te enervezi si indispui.
asa ca te rog frumos, macar cu noi musai sa ramai.lasa razboaiele altora

Stanca, grea si frumoasa zi maine, tinem pumnii!

io m-am vazut azi cu Simona si tare m-am bucurat.

Flo tare ma bucur ca sunteti mai bine

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ok ok m-ati convins... o sa intru doar aici la Cluj so pe topicul cu slabitul...

Stanca, habar nu aveam de sedinta, dar acu ca stiu, zic ca ne vedem

No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Roxana, era sa-mi strici ziua!!!!!!! pt. hotararea inteleapta!!!

Stanca & Roxa abia astept impresiile postsedinta...cred ca va fi emotionant!!!

Cristiana, si !!! Fug sa vad pozicile!

Aha, deci zvonurile erau adevarate...legate de Regele Lear...repetitii cred ca se fac zilnic...cum de nu le-au scos la capat? aceeasi problema a fost si cu premiera Purificarii...trebuia sa fie in august...pe urma se stia ca apare in octombrie...in cele din urma au amanat-o doar pan' pe 26 septembrie...bizar!

Trebuie sa va zic o urmare concreta a programului fizic draconic la care suntem supusi: in doar 2 saptamani am dat jos 2,5 kg...se vede putin dar cantarul nu minte...mi se pare cam trist...daca n-as avea tzitzi as fi o patetica, zau!!! Din 50 kg rotunde am ajuns la 47,5 kg...sa speram ca de aci' nu mai cobor, ci doar modelez in continuare...am fetili un abdomen, zici ca am 16 ani, nu alta...

Am pove cu Oana azi...asa mi-e de dor de o intalneala de-a noastra, nu programam una? Duminica dimineata ar fi fain, nu? Poate ne vedem la McDonald's, sa pot veni si cu piti? Ce ziceti? Pliiiizzzz!!!

Va pupa Florina!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa astept sa ne vedem la sedinta.

Mariana ti-am trimis mail.

Florina draga ai grija sa nu mai slabesti ca ramai si fara

Cristiana super poze.

Simona telefoanele astea nu ne lasa sa vorbim in pace.

Acum muncesc si eu sa pun si eu niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Toate fetili stai in stand-by ca am sa va zic la fiecare cate ceva da' n-am timp acum ca fac mancare, semnez facturi, platesc rate merg pe santier ...

Mergi la inceput

Stanca, acum m-a lovit amintirea...primisem de la tine pe mail un mesaj in legatura cu data mea der nastere...iat-o: 19.07.1982....batranetea, bat-o vina!

Mariana, m-am intalnit cu maica-ta si baietii, aproape de sigma...lu' Stefan ii era rusine de Elise si se ascundea pe dupa picioarele bunicii...n-a scos capul nici cu rugaciuni!!!!!!
...pe mine m-a mancat in kur sa merg la cumparaturifara miahi si cu copilul...asa ca am carat 2 plasoace imense si pe elise de dejtu' mic....brrrrr, nu mai fac asta curand!!!!

Simona, si eu astept cu nerabdare cuvintele ce mi se cuvin...deci?
...vezi sa nu uiti pe careva, ca se isca razboi...io, cel puitn, ma supar daca nu-mi zici macar ziua buna!!!

Deci, nimeni nu vrea sa ne vedem duminica dimineata??????...sau la amiaza, sau seara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

fetili
Eu tot in amortire.

Stanca, ai pus pozele? super faza cu sedinat; abia astept sa ne pove despre.

Florina, nasol cu slabitul; dar sigur te stabilizezi, iar apoi devi musculoasa.

Roxana, nu mai are rost sa zic si eu despre proasta idee de a disparea din zona.

Simona pt grija. Astept sa vad ce-mi spui

Cristiana, multumesc

Corina, pe unde umblati? v-am sunat in disprerare si nimic.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Fetelor, eu sunt cam pierduta prin spatiu... nu am putut intra o sapt. din cauza timpului si a netului prost... asa ca incerc sa re-iau pulsul actiunii Va pup si mi-e ingrozitor de dor de voi si de povestea voastra

Acum fug la o baie cu spuma si lumanari... ca poate imi dreg nervii facuti de cu seara de fiica-mea cea nedormita... bbrrr (ca tot e la moda) ...in rest e cuminte, ascultatoare si putin mucioasa.

Pupici la fiecare in parte, dar si la copiii mari si frumosi

p.s. Ce am putut "recupera": Criss., Thea e suuuperfrumoasa, fotogenica si tare zambareata!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Mi-au placut tare mult pozicile, multumesc din suflet!!
minunea vietii mele

Mergi la inceput

Ciao!!!

Eu mananc desertul meu preferat(de vreo 2 luni), si anume banana pisata cu biscuiti si branza fagaras...mmmmmm, foarte gustos...apropos de asta, sa stiti ca e o firma noua de produse lactate pe piata si printre altele fac si branzica fagaras, care-i net superioara aleia de napolact.....branza e la fund, 3 sferturi din borcan, poate putin mai mult, iar smantana, una extrem de fina e deasupra....merita incercata!!!

...si ma uit la o porcarie de film: Identitatea lui Bourne, originalul, cu Richard Chamberlain si Jaqclin Smith, unul dintre ingerii lui Charlie...apoi proasta treaba au facut astia prin anii 70'...mi-l tot amintesc pe Matt Damon in asta din anii 2000 si ma ia cu dureri de cap!

A, sa nu uit: am intrat doar sa va urez noapte buna, scumpelor!!!!!!!

Mergi la inceput