Grupul "cautatorilor" de bone!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am vorbit aseara cu noua bona, pare OK... am convenit sa vina din 3 ianuarie.
Are 50 de ani si locuieste in acelasi cartier cu mine.
O voi plati cu 3 milioane pentru 4 ore, iar cand Cristi e bolnavior sau are vacante, 6 milioane pentru 8 ore. Fara menaj - doar calcat.

Succes la cautat !

Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni

Mergi la inceput

wapi, in ce zona locuiesti ?

Florina, am vorbit cu doamna din Popesti, pe care vroiam initial sa o iau pentru Cristi (incovenientul era ca sta departe) si nu o tenteaza sa fie "interna". I-ar conveni ceva prin Berceni, vine cu maxi taxi din Popesti pana la BIG. A zis ca mai vorbim dupa sarbatori.

Salutari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

wapi, in ce zona locuiesti ?

Florina, am vorbit cu doamna din Popesti, pe care vroiam initial sa o iau pentru Cristi (incovenientul era ca sta departe) si nu o tenteaza sa fie "interna". I-ar conveni ceva prin Berceni, vine cu maxi taxi din Popesti pana la BIG. A zis ca mai vorbim dupa sarbatori.

Salutari

Buna ,eu stau in Berceni ...si am nevoie de o bona ptr copilul meu de 1 si 2 luni ,program de 10 ore de luni-vineri...poate o intereseaza pe bona respectiva din Popesti.Imi puteti da nr de tel pe PM?
Merci frumos!

Mergi la inceput

hanuc, ti-am trimis pe PM telefonul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ingridnen eu locuiesc in Militari.
Mickyyy am primit ceva telefoane, unele persoane m-au intrebat din start cat ofer si au inchis, pe altele le-am eliminat eu ( persoana de 30 de ani din Titan care s-ar multumi cu 5 mil - ar putea simplu sa se angajezeze ca vanzatoare ptr mai multi bani ; studenta la IDD la jurnalism dar care vrea sa lucreze cu copiii...). Am vazut o doamna aseara parea ok, dar mie imi sta pe creier parul ei movuliu, plus ca vrea sa-si aranjeze dantura si asta ar insemna sa-mi decalez eu programul ptr ea. Maine seara am iarasi interviu. Sa vedem.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ingridnen

hanuc, ti-am trimis pe PM telefonul ei

Am vb cu ea acum la telefon...mi s-a parut asa nehotarata ,orice am intrebat...bani si altele nu a stiut sa imi spuna ceva concret ca tb sa vb cu sotul ...si a ramas sa o sun din ian sa vad...mi-a zis sa ii fac eu o propunere la acare nu a fost foarte incantata...tb sa plateasca maxi taxi si inca un autobuz...

Mergi la inceput

Imi pare rau... poate totusi se rezolva ceva. Daca venea la mine, tot cu maxi-taxi venea si pe urma cu metroul. Eu nu vorbisem inca de bani cu ea. La mine oricum era vorba de program de 4 ore si ar fi cheltuit mult pe transport fata de cat ar fi castigat.

cine sa ii mai inteleaga si pe oamenii astia, pe de-o parte se plang ca sant someri / pensionari, ca n-au bani de nici unele, si cand le oferi posibilitatea sa-si imbunatateasca venitul nu le convine. V-am spus ca eu vorbisem cu o tipa din Brancoveanu, care venea la gradi si-si cauta un copil de care sa aiba grija. 3 mil pentru 4 ore i se parea putin... cica la familia unde fusese, statea doar 2 ore seara (17-19) si lua cate 200.000 lei pe zi
eu am vorbit acu 2 luni cu ea si nici acum nu si-a gasit, tot mai vine pe la gradi sa intrebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

ingrid...pai la 200.000 pentru 2 ore pe zi, inseamna 100.000/h, hai sa fim seriosi....e cu mult peste bugetul unui om normal. Cate dintre noi castiga 20 de milioane pe luna (ca atat ar insemna 100.000*10h*20zile lucratoare)? Nu zic ca nu sunt.....dar salariul mediu se invarte pe la 10 milioane....poate ceva mai mult in Bucuresti!
wapi - nu te grabi cu angajatul....mai cauta, trebuie sa fie si una care sa-ti fie pe plac fara atat de multe compromisuri.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Eu am nevoie de o persoana ptr 10 ore ceea ce este foarte dificil ...ptr o persoana cu drumul tb sa piarda o gramada de timp inteleg ca e dificil...

Mergi la inceput

hanuc, ti-am trimis PM, am o vecina "disponibila"

Ingrid

Mergi la inceput