Grupul "cautatorilor" de bone!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Prieteni,cunostinte..vecini.Daca nu,la agentii...bafta

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Salut.M-ati ingrozit fetelor cu problemele pe care le implica angajarea unei bone.Stiu ca vi se pare ireal insa pe copilul meu l-a crescut(mai corect spus l-au crescut)vecinele de pe scara,gratuit.........Pare ireal insa este adevarat.Recunosc,nu aveam de unde da 7 mil pe luna deoarece eu atata castig(mai ramaneam cu bonurile de masa)insa nu s-a pus problema....m-au ajutat si atat.Locuiesc in Focsani,sotul meu s-a nascut in blocul unde locuim,si majoritatea locatarilor sunt de cand s-a dat blocul in folosinta.M-ati facut sa pretuiesc mai mult gestul lor mai ales ca socrii mei sunt morti(nu i-am cunoscut)mama nu mai este,frati,sau alte rude nu prea avem.Erau zile in care vecina unde isi avea Remus resedinta(unde lasam olita)nu se putea ridica din pat sa-si faca un ceai pt ea -probleme cu coloana-insa daca plodul meu voia un fel mancare se tara si-i facea mofturile.Mancarea nu o aduceam de acasa,doar ce se poate aduce unui orasean de la tara....un laptic sau un pui dar cu multe menajamente ca se supara,spunand ca vrea sa faca pomana.De acest tratament nu m-am bucurat doar el,toti copii care au aparut in bloc au trecut prin"cresa "de la etajul 4,ori de cate ori parintii au avut nevoie(dansa este pensionata medical de multa vreme).Nu ma credeti nesimtita,ne ajutam cu tot ce ne sta in putere insa,ceea ce au facut pentru mine nu poate fi pretuit.Acesti oameni exista cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juanitta spune:

Buna
Eu sunt mama Giuliei, o nazdravana de 1 an si 7 luni, vioaie, dragastoasa, comunicativa, inteligenta, intelegatoare si ascultatoare atunci cand vrea ea, stam in zona Militari si cautam si noi o bona. Eu trebuie sa incep serviciul in aprilie,dar caut alt servici si in functie de cat de repede gasesc voi avea nevoie si de bona posibil mai repede de aprilie. Fetita mea are probleme cu mancarica, e nascuta peste termen cu 2.300 kg si bona ar trebui sa fie o persoana cu multa rabdare, imaginatie si perseverenta pentru ca mesele sunt esentiale pentru ea. E un copil usor de ingrijit, singura problema serioasa fiind masa. Sper sa gasesc si eu aici pe cineva care sa se ocupe de pitica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

sal, sal, si eu pe aici, uite, postasem si eu un mesaj indivisualdar vad ca nu mi-a raspuns nimeni :((

"Buna
eu din ianuarie o sa ma intorc la job si am nevoie de o bona.Locuim in Crangasi, Teo are 1 an si Maria are 6 ani Maria este la gradi si nu o s-o streseze decat max 1-2 ore si nu tb decat sa se mai uite la ea.
Vreau numai bona, nu vreau si pe post de menajera, deci sa se ocupe numai de copii, eventual de facut o mancarica ptr Teo, daca o sa fie cazul.Ca orar, in principiu cred ca 10 ore.
Imi puteti recomanda pe cineva? Stit cam cat ar tb sa ofer ptr. aceste conditii?
mulumesc mult!"

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Buei...io incep sa disper...nu gasesc bona...adik va vine sa credetzi ca ma suna lumea...vorbim,ne intzelegem,stabilim intalnire si pana la intalnire ele isi gasesc altceva...Culmea e ca intr-adevar nu ma suna nimeni din zona in care locuiesc eu...Chiar asa nu e nici o bona disponibila in Militari?...si bineintzeles ca le convine daca isi gasesc mai aproape...Incerc sa dau anuntzuri si pe alte situri...nu stiu ce o sa ma fac

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Roxana,nu mentionezi zona in care locuiesti..de obicei bonele nu se deplaseaza f.f.f mult.Eu ptr.10 ore de stat cu fetita mea ii platesc 5 mil,fara menaj.Incearca si in ziare la anunturi,eu gasisem si asa dar nu din zona unde locuiesc.Bafta..si-mi pare rau,ptr.Militari chiar nu pot sa-ti recomand nimic

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Roxana mentioneaza zona, dar la alt subiect. E vorba de Crangasi.

andreea_tx, te-a "angajat" cineva? in ce zona esti?

Mickyyy, mi se pare putin descurajator ca se toooot lungeste lista "cautatorilor" de bone, si nu se prea trece in dreptul lor "a gasit". N-ati gasit bone, fetelor? Sau n-ati mai anuntat? Pai anuntati, ca sa ne creasca si noua sperantele ca se poate! :)

In alta ordine de idei, revin si eu cu dilemele mele... :)) Acum accentuate si de faptul ca se pare ca sunt din nou insarcinata (zilele urmatoare trebuie sa merg la doctor pentru confirmare).
Caut bona pentru o fetita foarte cuminte si mancacioasa, de 1 an si 3 luni, zona pta Iancului. Program part-time: cateva (4-5) ore pe zi, cu posibilitatea ca in unele zile sa stea mai multe ore, dar pentru asta, in schimb, in alte zile e libera, nu trebuie sa vina deloc (deci media lunara ar fi tot de 4-5 ore pe zi). Nu e vorba de un program fix, orele astea pot diferi de la o zi la alta, in functie de programul meu. Daca stiti pe cineva, va multumesc.

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlmarculescu spune:

mii de scuze ca ma bag " ca musca-n lapte " . am citit aproape toate mesajele de pe topic si vin si io cu o sugestie : de ce nu incercati sa angajati oameni mai tineri,care ar fi mai potriviti cu copiii dar si cu cerintele voastre ( ca si voi sunteti tineri si aveti alte modalitati de a creste copilul decat o femeie de 50-60 de ani ).eu am un baby sitter de aproape un an ptr fata mea de 16 ani,care are grave probleme psihice.am scris la un alt topic despre problemele cu acest baby sitter , insa acum imi dau seama ca aceste probleme sunt minore in comparatie cu ce s-a povestit aici.baby sitterul nostru are 25-26 de ani .fiica-mea are comportamentul unui copil mic , sa zic pana in 2 ani ....si fata se descurca excelent cu ea , desi nu mai lucrase inanite cu copii cu probleme mintale.este primul ei job.poate va temeti sa angajati o pers. mai tanara ......totusi , merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Anca, n-am mai actualizat listuta de ceva vreme....nu pentru ca n-am mai avut timp ci doar pentru ca asa cum ai remarcat si tu, multe fete au gasit deja bona, dar n-au mai trecut pe aici sa anunte (de cateva am aflat intamplator de la alte subiecte).

vivighe, ma mir ca nu gasesti bona in zona, mi-aduc aminte atunci cand cautam eu, marea majoritate erau din dr. taberei sau militari. Plus ca si preturile sunt mai mici pe-acolo....probabil tot pentru ca oferta-i mai mare ca cererea.
Oricum, mult succes si tie si la restul fetelor care inca mai cauta bona

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy..eu am gasit,dar stii deja asta, nu?adica am re-gasit vechea bona si pana acum,multumesc lui D-zeu,este bine sanatoasa si Mariuca fericita!

Poze noi,noute

Mergi la inceput