Grupul "cautatorilor" de bone!
Raspunsuri - Pagina 12
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Am ratat "supravegherea", mi-a venit menajera azi desi zisese ca vine vineri, dar nu stiu ce treburi a avut si a decalat. Asa ca aseara cand mi-a zis, m-a luat ca din oala si n-aveam nimic pregatit. Asta e...tre sa ma bazez doar pe instincte....si iar la-m pierdut pe barbata-meu, enervat de atatea discutii despre bona mi-a comunicat dimineata ca el nu mai vrea sa auda de subiectul asta de acum incolo, fac ce vreau si pe el sa-l als in pace 
!
Malina plangea dimineata sa plece mamaie acasa (si plangea cu lacrimi, nu stiu de ce naiba) iar "mamaie" s-a intros la 180 de grade, dimineata imi cerea sa-i las bani sa-l trimita pe barbata-sau sa ne faca piata ca noi ajungem traziu acasa si nu mai apucam!!
Nu mai vreaaaauuuuu, m-am saturat de atatea probleme reale sau imaginare cu boneleeeeee.........
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Persis spune:
Draga Mickyy,
Sincer nu as vrea sa fiu in pielea ta, cred ca te-a epuizat cautarea asta. Daca vrei sa primesti un sfat de la mine?! Atunci iti spun sa-ti urmezi inima, sau "calauzirea" pe care o simti in tine.
Cred ca asta e cel mai bun lucru, ca sa termini odata cu problema asta.
In rest sanatate si fii fericita.
Persis
Veve spune:
Mickyyy,ma bucur ca nu te sfiesti sa fentezi regulamantul,totusi te sfatuiesc prieteneste sa n-o mai faci!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Ana_Alx spune:
anissuper faza cu telefoanele,insa nu stiu ce telefon smecher ai tu ca eu nu pot sa il programez pe hands free decat atunci cand raspund.Si nici nu stiu daca il pot programa sa "raspunda" singur dupa 5 secunde.O scula din asta e utila la casa omului 
Dar zi si mie: ai descoperti ceva in neregula la bona respectiva cu metoda asta?
andreap spune:
Iata ca scriam acum ceva timp ca eu nu mai fac parte din grupul asta..dupa ce prima bona m-a lasat balta,acum si a doua se pare ca va pleca
.De ce?Se pare ca are hernie de disc si in cel mai bun caz mai sta pana gasesc pe cineva,asta daca nu cumva neurochirurgul ii recomanda operatia imediat!
asta e,curat ghinion;bona asta era tanara,52 ani,serioasa,nu ma gandeam....acum nu stiu ce voi face,si data trecuta am avut noroc cu o prietena care o stia...pe unde sa intreb?Am gasit pe cineva care voia 35.000 pe ora..asta insemna cel putin 7 mil pe luna,bani pe care nu-i am de dat..daca-i aveam poate ma gandeam la o gradinita particulara.am mai gasit pe cineva..dar are 64 ani!nu stiu cat timp ma pot baza pe cineva de varsta asta.
Offf..sunt tare suparata
;eu nu am parinti sau socrii in Bucuresti,singura solutie ar fi sa o trimit pe ea la Pitesti la bunici..dar mi se rupe sufletul cand ma gandesc sa stau fara ea,macar si 1 zi!Nu am fost despartite deloc de cand s-a nascut!
Pupici..si daca stiti pe cineva dispus sa fie bona in rahova,va multumesc
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
nanna spune:
Ana_Alx, parca tu scriai de o doamna draguta de 50 ani in zona N. Grigorescu, sper sa nu ma insel, mai este valabil?
Eu am inscris-o pe fetita mea care face 3 ani sapt vitoare la o gradinita care parea a fi perfecta, doar ca dupa vreo 2 sapt au inceput racelile de care nu ami scapam. Chiar azi am fost la dr cu ea si ne-a zis sa renuntam la gradinita pt o perioada mai lunga de timp. Astfel, iata ca ma numar si eu printre voi, cautatoarele de bone.
Am avea nevoie de cineva care sa stea cu ea de la ora 9 pana cand adoarme la pranz ( este deocamdata si bunica mea la noi), adica pana pe la 12-13. problema este ca fetita mea este un copil fff energic si are nevoie de cineva care sa se joace cu ea f mult, sa o distreze, sa nu fie plictisitoare. Asta este problema, pe bunica mea nu prea o suporta pt ca este f batrana, se misca greu etc.
Daca mai stiti pe cineva scrieti mes pe PM sau chiar si aici ca suntem disperati.
P.S. Oare cam cat ar trebui sa ii dau pt 4-5 ore pe zi?
Multam fain!
Pupici!
Mickyyy spune:
Neata pe la pranz si de la noi.
Nu v-am parasit....da' nu am nici o tragere de inima sa mai postez. Mai am 2 zile, azi si maine, sa iau decizia finala, daca sa-i dau sau nu papucii bonei. Si nu stiu ce sa fac.....dupa discutia de saptamana trecuta bona mea s-a schimbat, dar cum mie mi s-a pus pata pe ea atunci.....chiar daca ea e mult mai ok acum, tot vreau s-o schimb.
Asa ca vreo 2 zile pana rezolv cumva problema....nu prea o sa am chef de sporovaiala.
Am fugit sa actualizez listuta!
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
andreap spune:
Am lasat-o pe Mariuca la bunici,la Pitesti
..alta solutie nu aveam deocamdata.Am vb azi cu cineva sa ne vedem..sper sa am noroc,macar de data asta.Are 52 ani si pare dispusa sa bata drumul din Berceni unde sta pana in Rahova.Si cealalata avea 52 si uite ce "surpriza" mi-a facut.Glumind sau nu,sotul meu imi spune sa le pun sa-si faca analize inainte,ca a reusit fata mea intr-un an sa "destabilizeze" 2 doamne...chiar asa de rau le alearga de le termina de spate????
Sa-mi tineti pumnii azi
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
anis spune:
Ana, la majoritatea telf , se poate face ca telf sa raspunda automat cat ii atasezi hands free-ul.
Eu am folosit asa telf nu la bona, ci sunam acasa sa vad daca mai doarme copilul, ieseam sa i-au o paine apa etc si nu aveam cu cine s-o las..
In schimb eu m-ai am o casa de vacanta la Breaza si acolo am gasit pe cineva care sa aibe grija si de curatenie si de Ingrid, chiar imi place .Din pacate aici in Buc nu am unde s-o tin(avem 2 dormitoare doar) ca tare mult m-as fi bucurat sa scap sa mai caut bone.
Mickyy, bona care vine in proba si care nu-i place sotului, are ca program 8ore/zi de la 11 pana la 8 seara.Acum chiar nu stiu cum sa mai fac cu ea..pt ca sotul insista ca nu e ceea ce ne trebuie si sa mai cautam.Din cauza asta nu am m-ai chemat-o astazi.ea oricum ne crede la Breaza inca, noi ne-am intors aseara.
Chiar nu stiu cum sa fac....
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Mickyyy spune:
In sfarsit!!! Mi-amluat inima-n dinti si-am zis gata bonei actuale!!
Maine va fi ultima zi, de la 1 vine doamna cea noua. Dupa 2-3 saptamani de stres si discutii interminabile, mi-am gasit si eu linistea!!