musculite pe frunzele plantelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

daca e un pliculet mic,argintiu mospilan 20 SP si scrie sub denumire intr-un oval: contine 1,5 g 3g ...da! eu sint cu plicul in fata si nu pot sa imi dau seama cit contine-ori 1,5 ori 3 g...dar banuiesc ca este acelasi gramaj la toate-producator:nippon soda co-japonia

deci daca e acelasi eu am dizolvat plicul in 3 litri de apa(asa mi s-a spus) si mi-am pulverizat toate plantele infestate-nu se intimpla nimic! ar fi bine sa folosesti tot plicul odata pentru ca dc il tii pt urmatoarele tratamente s-ar putea sa isi piarda din calitati

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

pe plicul meu scrie doar 3 g. cred ca este acelasi producator, din japonia. intre timp mi-am adus ficusul la birou, unde am mai multa lumina si la pranz si putin soare. sper sa-l pun "pe picioare" si sa creasca mai repede aici.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuchiri spune:

Am cumparat de la florarie, un spray, care se numeste -SPRING pro florist, anti bladluis(este olandez). Este NEMAIPOMENIT !!!!Am dat o singura data pe frunze si pe pamant si pur si simplu a distrus toate musculitele. Si trebuie sa stiti ca de o luna ma luptam cu ele si erau cu sutele......

Mergi la inceput