Sf. Paraschiva la Iasi
Raspunsuri - Pagina 2
irinaelena spune:
quote:
Originally posted by Veve
[maroon][font=Comic Sans MS][b]...Numai mergeti din timp!Cozile la "moaste"-s kilometrice;si cand zic asta ma refer la kilometri reali!se sta cate 3 zile la coada.Vazut in direct anu' trecut.
Da....asa e... chiar kilometrice! Cozile sunt mult mai mari decat cele de la Sf Dumitru din Bucuresti.
Irina
Crinutz spune:
Buna!
Va rog din suflet daca ajunge cineva la moastele Sfantei Parascheva si ale Sf Necatrie, sa va rugati si pentru mamica mea - Niculina - care e f bolnava, are cancer in stare f avansata. din pacate noi nu putem ajunge, e mult prea departe si timpul nu ne permite desi poate ar trebui sa lasam totul la o parte. Eu ma voi ruga de aici de acasa insa daca cineva dintre voi reuseste sa le atinga sa o pomeneasca si pe mamica mea.
Va multumesc din suflet! Si sa va ajute pe toti cei doi Sfintii.
PS: nu e neaparat nevoie in ziua de 14 fix, paote cinev adin Iasi care merge in alta zi acolo....
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
irina.c. spune:
quote:Crinutz,moastele Sf. Nectarie sunt si la Bucuresti,la Mrea Radu Voda-zona Unirea.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Crinutz
Buna!Va rog din suflet daca ajunge cineva la moastele Sfantei Parascheva si ale Sf Necatrie, sa va rugati si pentru mamica mea - Niculina - care e f bolnava, are cancer in stare f avansata. din pacate noi nu putem ajunge, e mult prea departe si timpul nu ne permite desi poate ar trebui sa lasam totul la o parte. Eu ma voi ruga de aici de acasa insa daca cineva dintre voi reuseste sa le atinga sa o pomeneasca si pe mamica mea.Va multumesc din suflet! Si sa va ajute pe toti cei doi Sfintii.PS: nu e neaparat nevoie in ziua de 14 fix, paote cinev adin Iasi care merge in alta zi acolo...."Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
kory spune:
fetelor, noi ne-am hotarat sa mergem, asa ca plecam in noaptea asta, si ce-o fi o fi.
crinutz - o sa ma rog ptr.mamica ta.Doamne ajuta!
Mary
Crinutz spune:
Multumesc Kory! Sa iti dea Dzeu sanatate si numai bine. Iar Sfanta Paraschiva sa te protejeze totdeauna. Eu cred ca Sfanta Paraschiva l-a salvat pe sotul meu dintr-un accident destul de nasol de circulatie. Primise in ziua aceea o icoana cu Sfanta care e din sticla (geam pictat) si care nu s-a spart desi alte obiecte din masina nu au rezistat. A scapat cu bine asa ca eu ii multumesc!
Sa va ajute si pe voi!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
marrycalu spune:
Asa e,foarte aglomerat,dar cine poate sa mearga e foarte bine si-i ajuta Dumnezeu.
Marilena si Robert(2mai2006)
irinaelena spune:
kory, ai fost? Te-ai intors? Asteptam sa ne spui cum a fost. Am vazut si eu la televizor cam ce a fost acolo...o mare de oameni...
Irina
olim spune:
Asteptam sa ne spui cum a fost la iasi, si eu am vazut ca au fost foarte multi oameni acolo.
Sa ne ajute Dumnezeu tuturor
kory spune:
servus fetelor, am venit acum 2 ore!
La Iasi a fost foarte frumos, dar foarte obositor, am ajuns in fata la cei doi Sfinti, dar nu in ziua de 14 ci abia astazi de dimineata la ora 6.La anul daca mergem din nou stim cum sa procedam.
Am plecat vineri noapte , am ajuns sambata dimineata si ne-am pus la rand.Era o coada kilometrica, cum ati spus si voi,a mers bine la inceput dar la urma s-a impotmolit, a iesit scandal,lumea nu mai avea rabdare si se impingeau,jandarmii nu au facut fata, asa ca noi am plecat la o manastire unde am dormit. Am plecat cu gandul ca sigur astea sunt ispite si ca nu ne lasam si revenim a doua zi poate se linistesc lucrurile.Statusem 10 ore cu gandul ca reusim. A doua zi, duminica era la fel, asa ca nu ne-am pus la rand, am fost la manastiri. In schimb luni dimineata la ora 6 a fost gol, golut si ne-am trecut pe la moaste chiar de trei ori!
Am vizitat din pacate doar 4 manastiri:M. Piatra Sfanta,M.Bucium,M. Hlincea,M.Barnova.Mi-a placut tot ce am vazut, este foarte frumos Iasul.
M-am rugat ptr. toate care vor sa aiba un bebe,si eu sunt printre ele, si ptr.toti bolnavii.Am avut emotii mari cand am trecut pe la moaste, nu mai fusesem niciodata.A fost frumos!
Mary