Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Gata. Asta e mesajul: is a boy everything ok 9:23am 8 lbs and 9 oz David Andrew

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Felicitaaari! asteptam poze.. pupam proaspata mamica

8 lbs 9 oz????
Na.. cica 5 kile!
Nu ca-s buni si doctorii americani?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

5 kg....felicitari . Sa fie sanatos si sa creasca mare, mare.
Pupicei familionului....3 baieti si o mamica Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna

Felicitari Elena pentru baietel,sa fie sanatos,sa aiba noroc in viata si sa va aduca multe bucurii!!

Supermami felicitari pentru primul pas cu gradinita!
David se duce mereu la gradinita,ii place foarte mult,s-a schimbat mult in ultimele luni,doarme acolo,mananca acolo,si-a facu prieteni, a invatat multe poezii cantecele si o multime de lucruri noi!Este incantat de domnisoarele educatoare,a devenit mai ascultator,mai independent,mai sociabil,mai vorbaret si chiar mai cuminte as spune!

Ven feliciatri pentru pampers!Referitor la virusii luati de la gradinita si noi am patit,din septembrie pana acum am stat acasa in doua serii,o data o saptamana si dupa vreo trei sapt de gradinita iar o sapt acasa.

Si la noi la gradinita pregatesc serbarea de Mos Craciun, baieteii o sa aiba costumase rosii de pitici iar fetitele fulgi de zapada in rochite albe cu coronite de betea.Au fiecare de spus cate un catren.

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

FELICITARI ELENA!

Sa va traiasca micutul David, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii !

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Felicitari Ven pentru scapatul de pampers!

Eu cu mandrul meu nu stiu ce sa mai fac, pishu face numai la WC, dar al doilea fel pe meniu refuza cu desavarsire ... NUU si nu ... urla de zici ca il taie careva daca incerc sa il duc la WC ... aveti ceva sugestii?

Si felicitari Alexandra pentru "independenta" Isabelei. Sa scapati de raceli (oricum sansele la voi sunt mult mai mici, avand in vedere clima Spaniei ), sau macar sa le ocoliti cat mai mult posibil.

Aici a nins deja weekendul asta, vineri a fost o vreme oribila (freezing rain - un kakat de ploaie inghetata care a stricat o groaza de linii de tensiune si prin urmare am stat fara curent cam 6 ore ... , asta dupa ce am ajuns uda pana la piele si cu injuraturile de rigoare la gura la adresa climei de aici ... ).

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Felicitari Elena..............sa va traiasca bebelinul si sa va aduca multe bucurii...Te asteptam cu povesti si poze.....cand o sa ai timp...Multa sanatate, laptic si tot ce e mai bun....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Sa va traiasca Elena si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Paula felicitari pentru inscriere sa dea- Dumnezeu sa nimereasca o educatoare de treaba ca conteza tare mult -eu m-am convins ca nu conteza cat de bine e dotata gradinita ci cat suflet bun educatoarele in relatia lor cu copii.

Super mami de voi ce sa mai zic ai o fetita super sociabila.

Ileana cred ca a fost groaznic in spital bine ca acum sunt bine piticii. Sanatate tie si numai bine.

Ana68 ce cautati in Medias??? Numai pentru rodaj?? Acolo avem si noi bunici.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elena...FELICITARI pentru flacaias si sa fiti sanatosi cu toti!
Alexandra,felicitari Isabelei pentru gradinita!Succes in continuare!
Sympa...poate e doar o toana care va trece treaba cu mancatul felului 2...eu de obicei o las pe Luana in pace,ii pun felul doi pe masuta ei si il mananca singurica putin mai tarziu...
Ven,pai baiatul tau are dreptate.Oare doamna lui nu a vazut ca e flacau si ca nu e mic?...Succes la serbare!
Daviduta si voua succes la serbare!

Se pare ca grupa Luanei nu va mai face serbare de Craciun,din cauza ca mai sunt 7-8 copilasi care frecventeaza gradinita,restul fiind cu varicela...Asa ca anul asta s-a cam dus pe apa sambetei serbarea lor...

Marioan,pai din Medias este sotul meu,are acolo tatal si cei trei frati si cumnate,plus matusi,veri s.a.m.d....tatal lui locuieste in Gura Campului,se numeste Mija Nicolae.Nu ma intreba cartierele unde locuiesc fratii lui,ca asta nu stiu....unul din ei locuieste chiar in centru...Na,d-aia am tras o fuga acolo,sa ii vedem si sa ducem si actele pentru inmatricularea masinii...

Mamicute,multa sanatate micutzilor vostrii si voua ,de asemeni!sa aveti partre numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Elena, FELICITARI!
DAVID ANDREW sa fie sanatos, cuminte si norocos, iar familia fericita in formatiune de 4!
Numai bine si te asteptam cu povesti...

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput