Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Valeria, nu am gasit costum INGERAS marimea sotului ca zau ca este ca un inger...adica tare cuminte!asa ca sa dus el sa isi cumpere costumul singur ca mie imi venea sa ii fac unul la mana cu dantelutza la aripioare de ingeras si coronita ca ingerasi....(normal ca mi-ar fi tras cu el in cap)... cat despre mine , mi-au spus majoritaea ca nu trebuie sa port costum clovn ca eu deja in realitate sunt cu adevarat clovn...iar Alvarica este Cookie Monster , amicul lui Elmo care manaca cookies :)...si care ma zapacit de creieri de dimineata pana seara numai Elmo ar vrea sa vada

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena,
ti-am scris si la celalalt subiect.. io am avut-o pe Olguta la 4.100 kg. Si la Cornelia mi-au spus ca e mare, dar n-a fost asa. POt gresi la eco sa stii, pe Codrin l-am nascut in NY si n-au avut habar ca e asa de mare, s-au speriat cand l-au vazut, eu fiind si mica de inaltime, am 1.64.
Faza e ca daca a iesit unul de 4 kile, poate iesi si unul de 4 jumate.. mai mult nu cred c-o sa aiba, trust me
Relax, si spor la condus.

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Adriana,
Thanks...sper sa nu aibe mai mult de 4.500gr ca nu vreau sa ajung la cezariana ... adica vreau sa nasc normal cu epidurala

acum ce o fi o fi sanatos sa fie ...si sa iasa repede pe unde trebuie

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

V-am vazut pozele fetelor, ce frumosi ati fost cu totii la cersit de bomboane.

Elena, sefa ta are un simt al umorului ceva de groaza. Da-o-ncolo. [:P]
Ma enervez ca nu apuc sa scriu tot ce mi-as dori despre nazdravanul Luk. Dar am sa incerc, promit, ca zau am ce povesti, mai ales de cand cu Ilinca... Asta ca s-o pregatesc nitzel si pe Elena, sa stie ce-o asteapta.
Apropo, Elena, felicitari pentru elefantelul din burtica. Chiar is curioasa cat de mare o sa fie cu adevarat, ca stii ca astia cu estimarile lor la eco mai dau si gres cateodata.
Twety, hai sa-ti spun povestea noastra referitoare la dormitul in patul nostru. Cu vreo 2 luni inainte sa nasc cred nu mai scapa de el din pat. Seara se culca la el in camera in patutz (da, el inca mai doarme in patutz) si peste nopate se trezea si urla pana il luam cu noi. Asa ca am zis ca tre sa dam militaria jos din pod, ca nu aveam loc cu el in pat, ma calarea peste burtoi, plus ca ipoteza de a dormi in camera si ulterior in pat cu amandoi copiii ma inspaimanta. Asa ca vreo cateva zile am povestit despre zane bune care aduc cadouri la copiii cuminti care dorm in camera lor toata noaptea. Apoi am facut pe un carton mare un tabel cu loc de lipit actibilduri si loc de lasat cadouri de la zana buna. Si intr-o seara, cand m-am convins ca a inteles care-i treaba cu zana si somnul, am lipit tabelul ala pe usa si i-am spus ca daca e cuminte si nu mai vrea la noi in pat va primi un cadou. In decurs de 2 saptamani am reusit sa-l dezvatzam de cerutul in patul nostru. Daca dormea noaptea la el in pat avea cadou de la zana, daca nu nu avea cadou. Pana la urma a inteles. Asa ca acum el doarme la el in camera pana pe la 6 dimineata cand vine si mai motzaie totusi la noi in pat cam o ora, asa, de alint.

Ana, torturile Luanei au fost tare frumoase.
Ciuf, mare realizare ca ai reusit sa-i culci in acelasi timp. Eva doarme noaptea bine, sau te trezeste des? Ilinca pare a fi genul sa doarma noaptea, dar o deranjeaza colicii inca. Macar nu cere de mancare tot la 3 ore, face o pauza de 6 ore la inceputul noptii. Poate dupa ce incepem cu ceva cereale seara la culcare nu o sa mai ceara noaptea lapte si o sa reusesc sa o expediez la Luk in camera ca ma enerveaza sa dorm cu ea si s-o aud cum se foieste/geme si se screme toata noaptea. Luk nu mai merge la gradi? Cred ca esti turbata cand stai cu amandoi singura acasa... Pentru mine e o enigma cum reusesc mamele cu doi copii ca ai nostri sa stea cu ei acasa, sa faca si mancare si curatenie... Daca nu stateam cu mama cred ca eram la nebuni pana acum.

Eu abia astept sa se duca Luk la gradi iar de saptamana viitoare, ca nu mai stiu ce jocuri sa inventez sa-l tin ocupat acasa, pe afara n-am mai iesit asa mult ca s-a stricat vremea... Dar cand ma gandesc ca iar o luam de la capat cu muci si tuse parca ma ia cu lesin. Nu mi-e ca raceste el, ci ca o calareste pe Ilinca toata ziua si-i da si ei virusii pescuiti de el cu sarguintza.

Plimbatul cu amandoi pe afara e o adevarata aventura. Luk vrea sa se opreasca carutzul din 2 in 2 metri fiindca pune el STOP sau BARIERA, Ilinca se pune pe urlat daca se opreste carutzul.

Gata, pauza mea de cafea s-a terminat. Va pup si va doresc o zi buna.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua la mamicute,

Multumesc de aprecierile pentru pozele cu tortuletele si pentru Luana....Cred ca mandra mea era asa seriosa din cauza emotiilor,ma gandesc eu...In fine...
Tweety,eu cred ca toti copilasii au crize de astea de personalitate.Uneori dureaza mai mult,alteori ii tin mai putin.Am trecut si eu cu Luana,dar si cu primul copil prin asta,iar cu Luana nu se s-au terminat inca minunile astea...Probabil,ma gandesc eu,vor mai multa atentie decat li se acorda in mod firesc...Nu stiu!Nici eu nu am gasit inca o metoda de constrangere pentru aceste manifestari,caci am incercat si pedeapsa si vorba buna si degeaba...Asa ca m-am facut ca ploua cat am putut sa rezist si,cand am ajuns cu nervii la limita,am aplicat treaba cu "bataia e rupta din rai"...o palma la fundulet face uneori minuni...La noi partea mai rea e ca tatal Luanei este aliatul ei principal si cand trebuie sa iau masuri de pedepsire,in mod normal,ar trebui sa ii pun pe amandoi la coltul de rusine...
Sympa...ma bucur ca ai vazut pozele si ti-au placut!
Elena....tare dulce e spiridusul Alvaro...Asa ti-a spus doctorul,ca bebe o sa atinga undeva la 5 kile?!...Important e sa fie bine,sa poti naste asa cum iti doresti...cred ca e mai bine,daca se poate,sa nasti natural...Eu i-am nascut pe amandoi gorobetii natural,Alex a avut 4 kile,iar Luana 4100....Saru-mana de pupici!
Ciuf....m-a dat gata flacaiasul tau in costumas de dracusor!Super,super,super!....Din pacate noi inca nu ne-am insusit serbarea asta de Halouin(heheheh...) si nu am petrecut.Stiu ca aici,la Mall,a fost organizata petrecere pentru copilasi,la Kids Land...insa eu ajung foarte tarziu acasa si nu aveam cum sa participam.Voi inteleg ca v-ati distrat foarte fain...Ce frumos!
Ileana...chiar ca e o adevarata aventura plimbareala cu copilasii tai pe afara....Ma,sa sti ca mi-ai dat si mie o idee cu chestia cu zana care aduce cadouri la copilasii care dorm in patutul lor...Ma rog,la mine inca nu e cazul,ca eu dorm cu Luana,inca,in pat....dar pentru viitor.Desi ma gandesc ca va fi oarecum usor sa o conving,din moment ce seara culc copilasii intai si apoi ma ocup si de mine si cand aterizez si eu prin pat Luana e plecata de mult cu purceii...Luk vrea sa mearga din nou la gradi?Uite ca Luana pot spune ca s-a acomodat deja cu mersul la gradinita,insa azi dimineata l-a vazut pe un coleg de al ei de grupa care se dadea cu fundul de parchet si urla dupa ma-sa si a apucat-o si pe ea nebuneala....asa ca am taiat-o urgent si i-am auzit protestele pana la iesirea din gradinita....

Cam asta cu noi....Va doresc tuturor o zi buna si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Cu intarziere LA MULTI MULTI ANI LUANA !!! si mult noroc.

Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by ver@

Cu intarziere LA MULTI MULTI ANI LUANA !!! si mult noroc.

Vera si Vladutz( 2 ani si 11 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

]

Multumim frumos de urare si sa aveti si voi parte de tot binele din lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Elena, sa stii ca nici eu nu te-am cunoscut in prima poza cu Alvaro, abia cand v-am vazut pe toti trei m-am dumirit.

Ana sa va aduca numai bucurii printesa, f. frumoase tortuletele.

Si noi avem aceiasi problema cu David si dormitul in patul lui. Seara se culca fara probleme dar noaptea, in jur de 2 se trezeste si vine in patul nostru tragand dupa el perna si paturica, urca langa mine si doarme pana dimineata, uneori imi si zice "ia-ma in brate". Azi noapte a venit si Laura ca si ea se trezise candva singura in camera, asa ca patul nostru, f. mare in realitate, era plin pana la refuz.
Acum se pare ca iarasi i s-au inflamat amigdalele, azi a vomat la gradi, ciudat e ca nu face deloc febra si nici nu se plange ca-l doare gatul. ORL-istul zice sa-l operam ca sunt prea mari, eu inca nu-s convinsa ca trebuie neaparat mai ales ca niciodata n-a facut infectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Elena,Ciuf, faine pozele de Halloween....V-ati distrat....noi am cam suferit ca a fost o vreme nasoala, totusi am iesit la "cersit" pe-aici prin zona.nu a fost prea incantata Andrea de costumatiile oamenilor, ii era frica, desi am incercat eu sa-i explic cam cum sta treaba cu sarbatoarea asta.Eu n-am vrut sa-i cumpar nimic de imbracat ca educatoarea ei mi-a zis ca ea are costumatii de clovn si de alte animalute.O stiu pe ea cum face, cand vede un lucru e atat de incantata si pe urma nu-i mai place, si de aceea nici n-am vrut sa dau banii aiurea si sa nu vrea sa se imbrace.Dar..surpriza, cand am ajuns cu ea la gradinita a inceput sa se crizeze ca ea vrea rochita de Barbie..si m-a prins de gat si urla de disperare, asa ca m-am dus si i-am cumparat.Doar ca a trebuit sa-i cumpar ce-am mai gasit, ca rochita de barbie nu mai era nicaieri.In fine...i-am gasit una catre i-a placut...daca vreti sa vedeti poze in albumul cu Teo...
Revin..ca miauna Teo...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Fetele mai vechi, v-o mai aduceti aminte pe Allya? Cu Alex al ei... Eu nu am uitat-o, era foarte activa la inceput, scria mult-mult. O salut daca ne mai citeste si Alexander Constantine (28 oct.) Allya, cateva randuri? Ce mai faceti?

Ana68 -Luana cu intarziere si din partea mea Ce tortulete frumoase.. si banuiesc

Elena, Yael a mea a fost BIG BABY cu 4.600kg. si ca nu vine mama soacra Te inteleg perfect!

Frumoase pozele de Halloween... Avem si noi aici o sarabtoare asemanatoare, cand copiii si nu numai se costumeaza, se numeste Purim. E superb... SuperMami, la voi e sarbatoare in fiecare zi... ma refer la costumele, rochitele de printese pe care le imbraca frumusica ta!

Ciuf am un film de recomandat, in special sotului tau: CLICK cu Adam Sandler -tb. sa-l vada! Te rog spune-mi cum a reactionat dupa ce l-a urmarit....

SuperMami -vazut camera din toate colturile. SUPERBA! Si mareee... Si ce dulap dragut cu oglinda(numai tu stii probabil cat speli la ea), face camera si mai maree... Am vazut la Ikea niste dulapioare dragute pt. fetite... Rosu cu roz... sunt extraordinare... Noi daca nici nu stim ce vrem inca.. ma refer ca inca stam cu chirie... Adica sa le fac si eu camera frumoasa la sufleteii mei (nu ca n-ar avea), insa nici nu pot investi asa... in ceva ce nu e al meu... acum iar vrem sa ne mutam... sa cumparam ceva, sa nu cumparam... sa plecam de aici (ca iar avem indoieli acum, cand e liniste...). NU STIM. Insa uite ca trece timpul... Insa am si zis, decat sa platim (ca n-avem cash) dobande peste dobande la ratele pt. casa, ma bine ne 'distram' cu banii astia... Ca uite in ce lume traim... Ne-om gasi noi locul pana la urma... Ce sa zic... Ati cumparat sau nu martoaga needucativa?

Poze nu prea am mai pus, oricum sunt ceva la 'Picasa'. Ne-am pierdut aparatul, ne-am luat altul... Foarte dragut.

Yael vorbeste din ce in ce mai bine... Insa in ebraica, cu romana nu prea.. insa incet-incet zic. Scoate si ea faze tari... insa sa le traduc in romana parca nu mai suna asa simpatic... Insa sa incerc:
1. daca vorbeste cu mine, ma intreaba ceva si nu-i raspund imi zice: Vorbeste draguta, vorbeste...
2. daca fac vreo 'prostie' imi zice: Nu-i nimic, ok? Nu-i nimic...
3. daca ma doare ceva imi zice ca o sa-mi treaca, sa nu-mi fac probleme, imi zice ca ma iubeste si-mi da un pupic dulceee....
4. in masina, ii zice lu ta-su: nu te grabi dragutule, k? incet-incet....
e un cuvant in ebraica: hamud... pe car eu il traduc cu dragut, draguta... insa e tare simpatic cuvantul, si folosit intr-un context anume e chiar foarte haios... Yael foloseste cuvintele foarte bine in propozitii, are un vocabular tare bogat.

Va pupic acum si mai vb. Am inteles ca ninge la voi?

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 11 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor & 6 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput