Nazdravani de oct-nov-dec-2003(77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor,...abia astept ziua de maine sa vad ce zice dr. cand o sa nasc...

Bine mei PAULA, tu chiar iei totul prea in serios!!! adica ce am scris acolo am scris in "mare" pentru fiecare , nu special pentru tine!!!...nu cred ca ai deranjat pe nimeni ca ai intrat sa spui La multi ani ! am scris pur si simplu ca 1 pagina era plina doar La multi ani...
cat despre Alexandra , asa cum a spus si carmen , este imposibil sa nu ai ce sa ne spui...este o fetita speciala si invatam multe de la ea. va pupic si hai nu mai fi suparacioasa.

super mami, pai da mai sarpele este al lui AL(sotul)dar cica mai mult al lui Alvarica ,ca si el si alvarica au alergie la catei,pisici sau orice par de animal...asa ca ei doi sau hotarat sa imi umple casa de uratani din astea care mi se face rau daca ma uit prea mult la ele...de la broscute testoase la mici pestsori(pui de rechini mici, mici)pana la sarpe si raci ...si acum vor sa cumpere soparla...i-am spus sa nu de-a bani pe asa ceva ca sunt pe afar pe la noi mii de soparlite...ca sa nu mai zic ca acum cateva zile un aligator in spatele casei in lac ...El si piciul meu pescuiai cica sa se antreneze asa...si cand colo au prins aligator !!! cred ca am pus poze si cu aligatorul...

asa ca m-am pricopsit cu baieti mei...mai bine aveam casa plina de barbie si roz bombon decit cu golani mei care ma albesc nu alta...
i-am spus sotului, acum ca are de gand sa ao aduca iar pe soacramea pe cap , sa gandeasca bine , ori imi cumpara 1 pachet de tigari pe zi , ori sa aleaga ...mumasa + sarpele = 1 pachet de tigari pe zi.

el este anti fumat(eu am fumat inainte) ...acum i-am spus pai nu imi ajunge ca am serpi si uratani in casa , mai trebuie sa mi-o aduca si pe soacramea 4/5 luni pe cap...no bine ca o sa ajung la nebuni nu alta.

gata va pup acum merg sa invat pentru carnet , ca trebuie sa il iau ca sa pot fugi de acasa cand ma puca damblalele.

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

tot eu , carmen , BESTIAL Matei cu off viata mea...ce le poate trece la copilashi prin cap

sympa, tare dulce este TEO al tau , si ce cheliuta are ...un scumpel...ca sa nu mai zic ca Andrea este inalta si scumpa foc.
am vizionat pozele de la gradinita de ziua ei si este cea mai inalta din grupa...iar poza cu lenjeria(plapuma)de pat este superba!

plange sau rade de bucurie! in poza asta

http://good-times.webshots.com/photo/2050916550097198745tFXxaw

ca in poza asta pare ca sigur plange cred ca de emotii :)

http://good-times.webshots.com/photo/2125223680097198745jJmRvS

pup si multa sanatate

Elena36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Paula
chiar ar trebui sa ne povestesti despre Alexa, eu intru la Parinti de copii cu SD ca sa aflu ce mai face printesa ta. Noi nu vrem sa facem comparatie, cel putin eu nu, si ma bucur de orice progres al ei. Il iubesc pe Paul si iti admir puterea de lupta
So.. lasa supararea si povesteste-ne
Elena, acuma suntem bine, Slava Domnului, ne-am intrat in normalitate... ca sa zic asa..
Spor la condus si lasa frica.. vezi ca-l faci sperios pe ala micu'

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Sympa te rog spune-ne de ce plangea cand deschidea cadoul....sunt super pozele...am ras cu lacrimi.
E incredibila....sunt de trimis la emisiunile alea cu imagini haioase, serios.
Elena imi amintesc de vremurile bune cu mama soacra la tine...te intelegeam perfect si tare te mai compatimeam.
Nici nu vreau sa stiu ce mananca lighioana....ce mananca ? sa nu zici soareci...asta papa ?
Iti dai seama cum o sa arate camera copilului peste vreo 12 ani ? Iti dai seama ca o sa fie o pasiune...daca de acum ii plac si ii are in casa.....
Acu' pune mana pe carte domsoara si pe volan....tinem pumnii stransi.
Carmen mi-am amintit de o fetita de vreo 4 ani care in timp ce se juca cu copii zice "in viata mea n-am mai vazut asa ceva !" A fost asa de dulce si de hotarata....ca Matei acum Maine vine tati, casa luceste in toata splendoarea ei, eu-s cam varza ca sa fiu sincera, Isabel e in forma maxima ( cred ca am pus la loc niste papuci de 30 de ori in 5 min )....voiam sa pregatesc ceva bun de papa pt maine, dar m-am convins ca e mai bine pt sanatatea mea sa iau ceva de la chinezi....e bun, usor de pregatit (se varsa papa pe un castrron si gata)...nu sunt vase de spalat si mese de strans.Mami "unde merge avionul ?"
Isa "in spana (spania)" Ma duc la duduie...vrea sa faca nani in fundulet ...asta dupa ce a baut vreo 5 pahare de apa doar ca sa nu se culce.
Noapte buna si voua.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Vazut pozele, frumosi copii si jucarioarele lor.
fetelor, eu am cazut intr-o depresie de imi plang de mila. Nu stiu incotro sa o mai apuc. Ieri am avut o discutie cu sotu' sa ma mai ajute si pe mine in casa (deh, casatorit cu serviciul) ca altfel ajung la 9. Asa ca s-a conformat, mi l-a dus pe Luca in parc de doua ori, m-a ajutat la pus si strans masa (halal ajutor, dar oricum se simte ceva) si mi-a mai invitat si niste prieteni. Sa fiu sincera cand l-am auzit ca avem musafiri nu prea mi-a suras ideea. Ca au si ei doi copii si un bb de vreo 2 lunite. Eh, dar uite ca mi-a prins tare bine. M-am mai relaxat, dar ma pomeneam ca ma pufnea plansul asa din orice, ca mi-era si rusine ca nu ma pot calma, sa incerc sa ma abtin si eu.
Luca nu vrea sa asculte deloc. Parca vorbesc cu peretii. Pana nu o ia pe coaja sau ridic tonul la el cu o uitatura corespunzatoare, nu asculta. Si asta ma oboseste la max. Repetatul asta de tznspe mii de ori ca sa faca ceva.
Imi spunea cineva de o ruda ca lucreaza la o gradinita. Si cica asta e o varsta tare dificila. Ea s-a mutat la o grupa de 5 ani si e mult mai lejer decat la prichindeii de 3 anisori.
Sa ma vedeti cum stau cu ochii pe Luca sa nu-i faca ceva lui Eva! Ati zice ca sunt nebuna. Ca un uliu. Pare el dragastos si protector cu ea, dar multe chestii mi le face fara sa-si dea seama. O minge in spinare, lucruri care zboara in aer, etc.
Azi am reusit sa ies cu el afara vreo ora jumate. Nu mai vazusem cerul de marti. Naiba stie de ce. Stai in casa, te iei cu una si cu alta si trec zilele al naibii de repede.
Eva e in continuare pe antibiotic ca a pocnit-o o otita care nu prea a dat de stire, decat cand a vazut-o doctora cu otoscopul a observat infectia.
Eu mai am de dat jos 7 kg si sper sa reusesc. Oricum sunt tot multicele.
Luca e incantat de lego si filme la TV. Aseara i-am pus la calculator sa vada Lolek si Bolek. Se cam uita ca mata-n calendar ca nu ii erau cunoscute personajele. Dar daca ii bag filmulete cu Thomas, chiuie de fericire.
Nu are rabdare la colorat, desenat, sa il invat cifrele si literele. Ii zboara mintea si nu se poate concentra. Se plictiseste imediat. E clar ca la el functioneaza foarte bine invatatul in grup, nu 1 la 1.
Cam astea sunt noutatile despre noi.
Maine e "Ziua uratilor", cum numesc eu Halloween, si nu i-am luat costumas. Cred ca vom merge un pic pe la Mall la cersit de bombonele cat sa marcam momentul.
Elena, ai mai avut contractii aseara?
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

ciuf, hai capul sus mei si fi "barbata", trebuie sa ma inbarbatez(sau cum se zice)cu voi cele cu 2 copilashi! cand zici de LUCA il descri pe Alvarica, numai ca lui ii place Elmo...de numarat numara el acolo si zice alfabetul dar asta numai cand il apuca pe el.
haide nu mai plange, te rog pup pe EVA si multa sanatate.
contractile de ieri au fost FALSE

super mamico, nu vreau sa imi inchipui ce o sa gasesc la el in camera pe la 12 ani ...ca de pe acum ma apuca crizele de imi vine sa arunc cu toti serpalai lui afara ...DA mei ii da soareci sa manace..i-am spus mai bine hai sa pastram soareci ca animal de casa decit sarpele ala care o sa ajunge in cativ ani de vre-o 3/4metri!(eu urasc cel mai mult soareci dar mai bine cu soareci decit cu serpalai)
haha ...si alvarica cand nu are chef de somnic de parnz imi cere apa la greu...si asa se culca cu pull-up pe el ca sa nu faca pisu in pat.

ahh si de mama soacra, nu vreau sa ma stresez prea tare , maine are si ea interviu pentru viza, asa ca ma rog sa nu ii de-a viza ca de ii da ajung la 9(vorba lui ciuf)

adriana, ma bucur ca sunteti bine acum ,sa o tineti tot asa si sa aveti grija cu frigul de la NEW YORK! vai ce frumos o fi acolo...aici in florida caldura mare de nu poti sa iesi nici macar sa duci gunoiul ca te topesti.
bb2 David Andrew din burtica cred ca el ma incurajeaza mititelul sa dau de carnet ca din cauza lui vreau sa dau de carnet sa pot merge cand vreau afara cu pitici, nu sa depind de barbat...mai ales ca el lucreaza mult...si alvarica vrea mereu afara...

pup sa trezit alvarica

Elena36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Elena am intrat sa vad pozele puse de tine. Am dat in plans. Tu nu stii ce este in sufletul meu si ce durere am. Sunt constienta de diferente si de aceea nu vreau sa va spun. Alexa arata a copil dar e mare(toti o striga pe strada bb)Nu am rezistat sa-ti vad toate pozele. Nu te supara dar fiecare cu ale lui. Eu am lumea mea plina de oameni cu probleme voi bucurativa de ce aveti.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani Freya!

La multi ani Brian Akio!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Draga mea PAULA ,

nu stiu daca sti dar si Alvarica este unul din cei 10.000 de copilashi care este nascut cu probleme grave la inimioara si mutle altele. Deci si piticul meu este un copil cu probleme , dar asta nu inseamna ca pentru mine sau pentru el viata nu isi are rostul. Trebuie sa fim tari si sa traim viata asa cum Dumnezeu vrea sa fie.
Durerea din sufletul tau o inteleg dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim incojurati de oameni cu probleme! din contra asa cum am mai spus trebuie sa fim puternice si sa trecem peste orice incercare Dumnezeiasca.

pupici multi

p.s daca vrei sa vezi prin cate am trecut si eu cu piticul meu , uite aici poze care EU personal vreau sa le dau uitari, cu toate ca nu pot...dar SUNT TARE si asa trebuie sa fi si TU.
http://community.webshots.com/user/elenalove27

Elena36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Zicem si npoi la Multi ani Freya !!!!Paula imi pare rau ca suferi asa, stiu ca-mi pot doar imagina cat de mult.
Nu pot decat sa zic si eu ce ai zis tu...e valabil si pt tine si pt toata lumea....bucura-te de ce ai.
Sincer, sincer eu cred ca viata voastra (a familiei, a ta, a Alexandrei) s-ar schimba radical in bine daca ati pleca din Ro.
90% din problemele voastre si din chinurile pe care le indurati de datoreaza faptullui ca sunteti in Ro din pacate.
Nu zic ca e usor...probabil v-ar fi tare greu, dar nu cred ca mai greu decat traitul in Ro.Elena...sarpele ca sarpele, dar ospatul sarpelui mi se pare....motiv de divort in cazul meu
Waw...tu chiar il iubesti
Aseara a fost prima data cand s-a trezit noaptea sa faca pipi.
Valeria eu cred ca-i normal sa mai treci prin perioade din astea....si mie mi se intampla.
Eu nu stiu care-i reteta dar Isabel se executa instant cand zic ceva.
Nu mai merge Luk la gradi ?
Iar nr si litere....asta e ultima ta grija. Pai nici nu-i normal sa le stie la varsta asta. Fiecare cu interesele lui....unora le plac poeziile, altora nr, altora lb straine....cand o fi mai mare o sa fie altceva, dar acum lasa-l sa invete ce-i place.
In plus in engl sunt o gramada de cantecele cu alfabetul...cu nr...poate-i plac alea.
E baietel, are 3 ani...ce litere vrei si tu. Sa alege, sa se catere...cand o sa aibe 6 ani o sa invete destule litere.
Eu am obs ca la noi totul merge struna cand avem un program strict...adica cand il respectam. Cum ne abatem...cum e haos.S-a trezit Isabel.
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput