Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Babee, uite aici, avem si noi site pentru calculat posta

http://www.usps.com/tools/calculatepostage/welcome.htm?from=home&page=0061calculatepostage

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna americancelor!
Va scriu din Bucuresti cu urmatoarea rugaminte.Ce cadouri ati dori sa primiti de Craciun din Romania (sper sa existe asa ceva)? Ne intalnim cu nasii nostri(romani stabiliti in America) de Craciun si poate ma ajutati cu vreo idee: ei au cam 35 ani, cu doi baieti de 5 si 8 ani.
Va pup,
Multumici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Elena multumesc dar nu calculeaza si international din pacate.S-ar putea interesa cineva cat ar costa un pachet mare(large package) de 10 kg pana in Viena/Austria, va rog?

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Babee ,
Bineinteles ca are si calcul pentru international.Am facut eu un calcul si mi-a dat 85/86 $ pentru 10 kg .

uite aici

asta este cu 10 kg ce am calculat eu din USA pana in Austria.

pe pagina care ti-am dat-o te duci direct aici http://ircalc.usps.gov/ la International Postage Rates si alegi tara...iar aici calculezi cat este din lbs in kg http://www.intmed.mcw.edu/clincalc/wtmeas.html

SUCCES!

Elena36+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Raluca!!!!!

Noi am avut o zi superba in parc...uf...e si aici mai racoare!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani Raluca,

eu azi am incercat sa descarc pozele de Haloween din aparat ca sa descoper ca nu mi-au iesit....
sanziana:la voi racoare, si aici frig de-a binelea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult de tot pentru urari! Sinteti niste dulci! Si voua si piticilor vostri la fel! Aici a fost foarte cald astazi, iar in urmatoarele 3 zile se anunta pina la 28 grade Celsius. Am iesit si noi putin, ca doar a fost ziua fetei. Ne-am plimbat, ne-am pozat un pic si cam atit. Petrecerea va urma intr-o saptamina sau doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multumesc frumos Elena, ajunsesem si eu pana la un punct si m-am incurcat in lbs si am renuntat.La UPS e mai scump de obicei, nu?Ca astia aung mai repede, pachet normal din State ajunge dupa luni de zile din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am venit cu cateva poze facute cu camera personala,dar voi completa saptamana asta dupa ce primesc CD-ul de la fotograful angajat.a iesit bine,ne distraram cu totii,Rudi....a fost cam plangacios la biserica dar la petrecere a fost tare vesel .Revin zilele viitoare cu mai multe,acus fug un pic la somn http://family.webshots.com/photo/2169874180072337911QMbXkB

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Multumesc frumos Elena, ajunsesem si eu pana la un punct si m-am incurcat in lbs si am renuntat.La UPS e mai scump de obicei, nu?Ca astia aung mai repede, pachet normal din State ajunge dupa luni de zile din pacate.

airmail parcel post dureaza intre 4-10 zile si costa 85-86 $

global express mail 3-5 zile 97-98 $

UPS cred ca ar fi muuult mai scump !!!

stiu ca airmail nu dureaza mai mult de 3-4 zile...

Elena36+
POZE

Mergi la inceput