Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 13
corinadana spune:
Ciuf sa ti traisca dracusorul! E un dulce! Vad ca ati fost in mall.Multumesc pt aprecieri
Noi am fost intr o zona de case unde toti asteptau copiii cu usile deschise. Sa nu va zic cat de scarry erau decorate casele.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CRISMIR spune:
ELENA superbe poze aveti,ce dulci erati toti trei..si ce burtica mare ai...de cand nu l-am mai vazut pe Alvarica ce mare s-a facut...cat despre Elmo,noi am inchiriat de la o firma caracterul(deci vine cineva imbracat in ce personaj vrei tu)si bounce house...iti dau nr de telefon daca vrei,trimite-mi un PM...noi am party-ul acasa,de fapt in recreation room,avem la bloc asa ceva.
CORINADANA ai o fata extraordinar de frumoasa,sa va traiasca,Doamnce ce papusa...si ce costum frumos a avut...frumoase poze!!!
CIUF am vazut si pozele voastre,scump tare piticul"dracusoru".. si numai bine!
Fetelor am si eu poze la semnatura,ultimul album de la Halloween...cine are chef sa vizioneze!
Va pe toate si sa auzim de bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
sinzi_ana spune:
Elena, super costumul lui Alvarica!!! haha!!! Mama...ce baiet mare!!! Face si el curand 3 ani!!! Oau!!!!
Si felicitari pt bebe mare din burtica!!! Nu ai griji ca iese usor!!! Ati gasit nasi???
Unde ati fost in parcul acvatic? La Seaquarium? ca parca nu seamana a TY park...
Corina, si fetita ta e superba!!!! Si la noi la gradi majoritatea fetitelor au ales sa se imbrace in printese, sirene, regine...putine au fost vrajitoare....
Ciuf, tare dulce si Luca! Dar ce serios era!!! hihi...Mariei nu i-ati luat nici un costum??? Ce scumpica e!!!
Apropo de vrajitoare, copiii la gradi ma intrebau daca sunt o vrajitoare buna sau rea...si eu le spuneam ca rea...si ei "da Mis Ioana (asa imi spun) unde e???" Dupa ce ne-am dat costumele jos, a fost o mare bucurie ca am revenit!!! haha...
David era la alta grupa (unde educatoarea era dracosor - apare cu David in poza) eu doar l-am agatat sa fac o poza cu el!!!!
Mirela, inca nu am reusit sa scot pozele de aseara...hihi....nu am avut timp deloc!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Siminaf spune:
Superbe poze! Nu stiu ale cui mai superbe ca celelalte..... Mai aveti? Eu nu prea am ce pune.
Elenalove27 spune:
crismir, asta e misto ca voi aveti clubul recreation acolo,noi nu avem si ca sa inchriez pe ELMO doar pentru 5/6 pitici care or sa vina la ziua lui mai bine las pentru la anul ...dar totusi vreau sa stiu preturile de acolo...de bouncer nu stiu ce sa zic ca Alvaro nu este deloc fascinat de bouncer , plange tare daca vede bouncer house.
frumoasa girafa ta zambareata, sa inteleg ca ai fost cu sanziana la cules de bomboane?sunt geloasa mei ca eu nu pot sa ma tin cu voi de petreceri...dar hei pe 7 am examen pentru carnet ...asa ca dupa ce nasc o sa fiu cu VOI
sanziana, pozele sunt facute aici: http://www.broward.org/parks/cb.htm , este la 10-15 minute de noi ...alvaro este inebunit sa mergem acolo dar acum nu prea mai avem timp ca deh tati luceaza si eu nu pot ajunge acolo pe jos
parcul este superb pentru pitici !!!!! daca aveti planuri sa mergeti si aveti loc in masina merg si eu pliz
corina , tare frumoasa fetita ta si costumatia ei este superba!!!
Elena36+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
viorela hoff spune:
hallo fetele,
scuze ca va intrerup, caut o fosta colega de servici care locuieste in Chicago acum.
am gasit-o pe net in cartea de telef. dar se pare ca trebuie sa platesc ceva dolari ca sa aflu nr. ei de telefon.
poate ma puteti ajuta voi dragelor.
numele ei este Aurora Hirit.
va pup si va doresc in continuare o seara placuta,
Vio
Oana_B spune:
Eu am gasit asta:
Ion Hirit
3113 N Normandy Ave
Chicago, IL 60634-4822
(773) 745-3790
O fi sotul?
Oana_B
I love pink!
viorela hoff spune:
pusilici pe nasuc oana, precis ca e sotu ca ii ziceam Nelu, oricum sun si aflu,
danke
Vio
corinadana spune:
Crismir, Sanzi , Elena va multumesc ptr aprecieri.
Pup toate americancele !
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Oanacn spune:
Hai sa ma laud si eu cu pitica mea, a fost imbracata in floarea soarelui . Poze in albumul de Halloween.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe