Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ah subiectul cu asigurarile de sanatate aici e asa de .. dureros am avut atatea lupte cu ei !!
ultima si cea mai tare faza inca este in desfasurare. Conform asigurarii de sanatate pe care o aveam la vremea respectiva ar fi trebuit sa acopere tot ce era legat de nastere, am capatat si aprobare mai intai pentru nastere normala apoi cand am aflat ca trebuie cezariana am capatat aprobare pentru cezariana acum minunata de asigurare de sanatate a trimis raspuns ca nu plateste vreo 2 mii de $ pentru cezariana si anume pentru chirurgul asistent ca nu ii stie numele.. pai eu de unde sa stiu, nici nu stiam ca a fost asa ceva la operatie , ce era sa fac sa ma duc in sala buna ziua va rog sa va recomandati fiecare cine sunteti si ce faceti pe aici si incet sa pot lua notite!!
E drept ca au platit deja vreo 10mii $ pentru cezariana + spitalizare .. credeam ca gata asta a fost dar nu scapam asa usor!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Imi puteti da si mie mai multe detalii despre cum se face un cont Paypal? Trebuie sa merg la banca mea sau pot face pe Internet direct la Paypal.com? As vrea sa cumpar si sa vand ceva pe Ebay si as avea nevoie de asa ceva.
Va multumesc mult.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ciufuletz, e cel mai simplu lucru. Direct pe site-ul lor, pe care-l poti accesa si direct de pe ebay. Eu pt. ebay mi l-am facut, dar apoi l-am folosit si pentru ceva donatii pe DC. Sigur si la obiect. Si ai si protectie asigurata.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, si eu am ebay ,am vandut si cumparat. contul paypal il faci cand te inregistrezi pe ebay. iti trebuie sa ai credit/debit card iar restul vine de la sine cand te inregistrezi.

pupici

fetelor, si totusi platim o gramada de bani pentru asigurari si cand ma gandesc ca EI vor si mai mult....

va pup

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Piticutz, cu cea mai mare placere, daca pot sa mai destram ceatza o fac. Stiu, ca si eu eram la fel cind am ajuns aici, mi se parea o jungla de nedeslusit. Nu ca acuma ar fi mai putin jungla dar parca e ceva mai luminoasa

Elena, asa e ai dreptate. Industria asta cu companiile de asigurari de sanatate, dar nu numai, e foarte mare si de fapt ei dicteaza actul medical. Chestia care mie mi se pare de neconceput dar asta e adevarul, din pacate.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Piticutzul nostru e aici de mai bine de un an, daca nu face chiar doi ani de US. Dar cred ca pina acum n-a avut asigurare medicala, de asta intreaba de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Piticutzul nostru e aici de mai bine de un an, daca nu face chiar doi ani de US. Dar cred ca pina acum n-a avut asigurare medicala, de asta intreaba de ea.

...asa-i, nu am avut pina acuma asigurare medicala, am lucrat in primele 5 luni dupa ce am venit de prima data aici, la o firma unde am avut asigurare, dar fiindca am parasit acel job...am ramas "by my self".Putea sa plateasca sotul meu extra, la jobul lui, insa nu ar fi fost ceva atit de convenabil ca si ceea ce am acum.
Am avut doi ani pe 6 august, de cind am venit in America...
Si de aceea in privinta asigurarilor, da, Danutza, sa stii,sint ca si un nou venit.Pe lumea asta,adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

va intreb si eu ceva care ma 'roade"

acum 3 ani cand am nascut a trebuit sa platesc 500$ la OB inainte sa nasc.pe atunci aveam alt plan la asigurarea medicala...
acum aveam alt plan la blue cross-blue shields si dr. tot la fel mi-a spus ca trebuie sa platesc inainte de 32 de sapt , 500$ plus alti 300$ pentru circumcizie la pitic! am zis ok , dar sotul a spus ca nu se poate asa ceva...a sunat la asigurare si a aflat ca cei 500$ sunt pentru spital si nu pentru DR. iar pentru circumcizie este gratuit.
Am sunat inapoi la dr. meu si i-am spus ce si cum...ma zapacit de cap 1 ora la telefon pana am sunat la asigurare si eram toti 3 pe fir fara ca dr. sa stie ca eu asculatam conversatia...la care dr. cand a auzit ca sunt cei de la asigurare a spus ca a fost o grseala si ca nu trebuie sa platesc nimic.

acum stau si ma gandesc, oare cate greseli face el sa ceara la toate "burticile" care se duc la el , cate 500$ inainte de 32 de sapt...bani care intra pe numele lui...normal ar fi trebuit ca acesti 500$ sa iti trimita spitalul unde nasti bill after ...

am discutat cu alte persoane in sala de asteptare inainte sa intru la el sa ma controleze si DA! toate au spus ca au platit cei 500$ la dr., nu am zis nimic sa nu cumva sa imi creez probleme , dar este against the law!...

a mai platit cineva bani la OB inainte sa nasca? daca DA , voi ce asigurare aveti?

multumesc

Elena34+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Elena,eu tot Blue Cross am,dar nu am platit nimic INAINTE de a naste!Iar dupa nastere am primit factura pt cei 200 deductibili da la spital si atata tot.Epiduarala si circumcizia au fost platite tot de asigurare(depinde ce plan ai).Anyway, pt fiecare factura pe care Dr. a trimis-o la asiguare,asigurarea mi-a trimis un raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Piticutz, multi inainte!
Nici eu nu le stiu pe toate dar am mai dat cu nasu' de una alta in legatura cu asigurarile, si eu personal si la job, asa ca mai stiu cite ceva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Happy Halloween!,fetelor ce faceti de Halloween?

Ce liniste e la subiectul nostru!!!!

pe toata lumea si sa azuim numai de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput