40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

hehe, da' tu de ce nu dormi la ora asta?

n-am intrat ca n-am timp inca sa raspund la toate postarile de azi si nu vreau sa se supere fetele si sa nu creada ca nu citesc ce scriu ele!

da' sunt aici, la post!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

mie mi-e rau....ma doare tare tare rau capul si-mi vine sa vomit....asa ca..ma retrag in seara asta!

somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Eu cu bucataria sant pe dinafara, si nici nu am de gand sa invat, asa ca nu ma ademeniti cu retetele.
Astazi au anuntat la tv ca epidemia virala care vine anul asta se numeste gripa americana. In sfarsit ne vine si ceva din partea aia ca toti anii astia ba japoneza, ba pichineza ( de unde or gasi astia numele, nu stiu)

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

NEMA,la mine e 21,34 chiar nu am cum sa dorm la ora asta(aici ar trebui sa fie emoticonul ala cu bila ce se tavaleste de ris dar eu nu-l am sau nu-l gasesc)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

uite de la mine: [ :-))) ]

Anamaria, pai daca nu dormi cum trebuie, de aia esti obosita - prea mult stress, poate ar trebui sa iei ceva sa te mai linisteasca putin

ah m-am enervat la ZZ si nu-mi trece, ma duc sa iau o gura de aer

si mi-am pus si Semnatura, de nervi!

Nema

Traficant pe DC

si poezia:

Foaie verde de doi lei

ma-nerfai bre la ZeZei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Frunza verde maghiran
Ce-ai cautat la dusman!

Las`cafeluta pentru miine dimineata la fetele din Europa,pe voi de pe restul continentelor va salut si spor la munci.

Ma duc la nani ca miine ma asteapta o zi grea!
CRISTINA,bine ai venit!

Dana

Mergi la inceput

Foaie verde si-o lalea...
Vai mama de viata mea!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

Buna ma primiti si pe mine?? Am niste stari proaste si-s depresiva si urlatoare de la un timp ca nu poate exista alt motiv decat varsta, am imbatrinit si am luat-o razna.

Maine poate ma uit si eu pe masaje voastre, poate aici e locul meu...

Numai bine...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Hai Cristina ca ai nimerit bine!!! Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema eu declar topicul nostru un fel de Piata Universitatii a forumului. Tu scrii poezii. Cinta cineva la chitara? Eu o sa fac greva foamei (virtuala) desi ar trebui si reala ca sa dau jos cele kg...Kupilu, ai mincat ceva greu? te-a supart cineva? Bea laptic sau ceai de tei. Pune-ti o muzica odihnitoare.

Mergi la inceput

pai mami adri....sunt in kkt pana la gat si cu capacul pus....multe pe cap....nu gasesc rezolvare....nu stiu ce sa fac....ajung la disperare!

Mergi la inceput