40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Pozele astea parca sunt dintr-un film, asa bine redau atmosfera care a fost. Foarte frumos, lu!

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !

Aia mica, iti tin pumnii !

Adrienne si restul lumii, eu nu folosesc messangerul de nici o culoare si asta pentru ca lucrez pe 3 calc odata si mai mult la job. Acasa ma conectez cind apuc. Un grup de discutii pe un alt forum sau un grup Yahoo mi se pae mai adaptat la situatia mea. Da' sper sa se calmeze spiritele pe DC. si asta e ca unii sunt excoci si altii isi ridica fusta mult prea sus !

Nematics, somn usor !

Va mai scriu azi.

Pup la toate.

Mergi la inceput

Ma pune iar Aghiutza si frate'su sa ma bag unde nu-mi fierbe oala !

Cer bataie la fund !

(editez : facusi greseli de ortograf)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciuntza, mi-e mila de voi, cum ati reusit sa va imbolnaviti amandoi odata? Aveti grija de baieti, macar ei sa nu ia gripa. Si mai ales ai grija de tine. Stii ca n-ai voie sa iei nimic. Decat catina cu miere si multe ceaiuri. Gripa oricum trece cand vrea ea, nu cand vrem noi.
Sa ma contrazica Kim, daca indrazneste

Mik, tu de ce nu esti cuminte? Ce-ai facut? Ai bantuit aiurea pe forum?

Lu, mi-au placut pozele si mai ales mi-a placut familia reunita si vesela. Si fetele tare-s frumoase, parca si seamana intre ele.
William pare emotionat in majoritatea pozelor, cred ca ai reusit sa-i faci o bucurie la care chiar nu se astepta.

Nema, nu ma omori ! Zi-mi ca nu faci fasolea aia cu ceva afumat...Zi-mi ca fasolea e rea la gust, ca nu merge cu carnati si ceapa si palinca...

Dana, tu chiar esti microbista...bine ca stim sa facem liniste cand or mai fi meciuri Zici ca seful tau e tunisian...astia sunt bruneti, cu ochii negri, inalti si bine facuti Intreb si eu, nu c-as vrea

Liliana, va tin pumnii sa rezolvati cu biletele asa cum vreti voi.

Apropo, mi-a placut cum ati comunicat voi dimineata in triunghi Bucuresti - locatia lu' Nema - Chicago. Ati fost culmea eficientei.

Aia mica, ce faci? Cum te simti? Imi dau si eu cu parerea si cred ca hemoroizii i-ai fi simtit inainte si dupa...nu te lua prin surprindere sangerarea. E posibil sa fie altceva, dar orice ar fi se rezolva, du-te cu curaj la un medic.

Carmen, am pierdut firul, dar sper ca Eric e bine acum, am sa ma intorc sa citesc din urma.

Soni, bravo tie ca ai timp si energie sa te duci la dansuri. Da' mai vrem poze de pe-acolo sa te vedem in actiune.

Maria e ocupata, am citit, Nomi e obosita si azi are o zi grea, ti-am tinut pumnii.

Carmi, am impresia ca mi-a scapat un filmulet cu Fabiano, ma duc sa-l caut sa ma mai inveselesc.

Llaura, te-am vazut prin zona, sincer nu-mi amintesc ce si cum, dar distreaza-te la nunta si pentru noi si asteptam poze sa vedem cum ati aratat imbracate cu rochitele alea frumoase.

Pup, mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Iesencele, in orasul sufletelor noastre incep pregatirile pentru Sfanta Paraschiva.
Imi imaginez Iasiul plin de pelerini, aglomerat, plin de tarabe, miros de mici si carnaciori la gratar, un haos intreg pe strazile din centru.
Dar mi-e asa dor de haosul ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Am gripa, si eu si Mihai. Am si ragusit, nu pot vorbi, am febra, abia ma tarai prin casa

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Sanatate, Craciunitza si Mihai !
Ai mare grija de tine, Craciunitza si mai ales nu lua aspirina, nici ibuprofen ! poti lua la sarcina numai paracetamol si ceva vitamine.
(antibiotic numai recomndat de doctor)

Aveti grija sa nu molipsiti copiii.

Mergi la inceput

KUKI, si mie mi-e dor de Iasiul de Sf Paraschiva (nu am mai vazut asa ceva din '92). Si nu stiu cum se fcea ca era tot timpul soare.
Da, Kuki, am bintuit pe forum in loc sa stau in banca mea (purtator de tricou 40).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Craciunita sanatate multa si ai grija ce iei (mai bine nimic, ceai cu lamiie daca se poate). Mik ai dpretate tu nici eu nu prea intru pe msn Chiar ca sinteti culmea eficientei. eu voiam sa iti dau adresa Ligiei (de unde iau eu bulete de avion www.lutetiatravel.com. just in case. de multe ori au cele mai m ici preturi. din Ro incoace am folosit eximtur. am platiti cu card, trimis bilete la ai mei cu posta rapida. daca vrei suna la Ligia ca te descurca din toate problemele. Lu tare draguta familia ta. Inteleg ca fata in negru blonda de virsta ANcai e Carla? Cine e bebelina? Dar doaman aceea in negru cu o mesa pe frunte? La mine ploua si e frig si n-am chef de nimic. Nomi da la tine cum e vremea puiule? Ca in spania/franta imi inchipui ca inca mergeti la plaja :-)AH, am uitata sa va spun. azi prietenul meu are citatie pt. infatisare la tribunal. In sfirsit termina divortul. Nu va speriati ca nu ma bat ginduri matrimoniale dar macar termina povestea asta adata pt. totdeauna. Nu mai stiu daca v-am spus ce-i cu el. AM spus sigur pe alt topic. o zi buna la fete si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Am revenit.....
am fost la un interviu azi....a fost ok....ma anunta luni....vrea sa se decida intre mine si un tip...asa ca sa-mi tineti pumnii ca am nevoie de slujba asta ca de aer. e vorba de un post la o agentie de turism in marriott.

apoi am fost la doctor si mi-a zis ca s-ar putea sa am fibrom......mi-a facut papanicolau...si sa stau linistita..mai mult pat...pana luni!

cat atat de la mine....mai vin!

Mergi la inceput