40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Eu plec la culcare! Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Llaura, multzam frumos, sa-ti traiasca si tie socrul.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cicina, merci. Si sa stii ca am aceeasi problema si personal o consider o hotarare gresita. Am 35 de ani si am sa ii mai acord aprox un an jumatate, maxim doi. Apoi am sa fac de capul meu, sau cel putin asa gandesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

La 35 mai ai timp, dar eu la 44, numai la crosetat mai am loc.

Un sorriso non costa nulla e rende molto.
Cicina

Mergi la inceput

Bre Cicino, nu abia zisesi ca nu e voie la butoi? ce ne faci acuma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Llaura, io juram ca ai 28 cel mult!!! Scuze daca m-am adresat vreodata cu lipsa de consideratie, te-am tratat citeodata ca pe fimiu da' de fapt trebuia sa ma gindesc la o relatie de surori mai mult!!! Sincer scuze!!!

da' asta inseamna ca ai sufletul foarte tinar, ca eu virtual am perceput sufletul tau nu virsta din buletin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Woa! N-am avut eu de lucru sa va zic de pizza! Personal mie imi jplace aia de la mama ei pt. ca nu are atitea calorii. Americanii pe linga ca folosesc faina 'albita" si sos de rosii cu zahar mai pun si brinza in aluat (uneori brinza de plastic, vezi "Domino")... AIa de la mama ei e coapta pe vatra si are funghi si prosciutto si mozarella. Ala la care ma duc eu e Italian italian de la mama lui a adus totul din Italia, inclusiv furculitele. Mey salivez deja gindindu-ma la un quatro stagionni....Aia mica, iti tin pumnii si bafta... gata felete, o sterg. pup you all

Mergi la inceput

Hai ma Nema, mai iei cu din astea, tu acorzi consideratie pe motive de varsta?! Nu m-am considerat desconsiderata de catre tine niciodata.
Sunt...intarziata. M-am apucat de linuxuri la 28 de ani. M-am maritat la 32 de ani. M-am dus la scoala la 33. Da' doar ce puteam sa fac?! m-am pus si sa mor candva mai demult (cand eram normala si neintarziata) da' n-a mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Llaura si Cicina sa va traiasca parintii!
Llaura daca nu exista nici o problema medicala ..solutia ar fi sa nu te mai gindesti..si sa actionezi....face minuni!
Ma duc si eu usor ..spre casa. V-am spus ca am laringita? Azi am fost muta!
Un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Hai ma Nema, mai iei cu din astea, tu acorzi consideratie pe motive de varsta?! Nu m-am considerat desconsiderata de catre tine niciodata.
Sunt...intarziata. M-am apucat de linuxuri la 28 de ani. M-am maritat la 32 de ani. M-am dus la scoala la 33. Da' doar ce puteam sa fac?! m-am pus si sa mor candva mai demult (cand eram normala si neintarziata) da' n-a mers...

mey, nu chiar da' un pic mai mult de respect colea mai stii poate mi-o fi scapat vreo prostioara in fatza unei duamne

da-ti zic din proprie experienta ca niciodata nu e prea tirziu si chestia ca intirziata ar trebui sa ti-o scoti din denominatie

te pup si ma duc sa ma culc ca nu mai rezist, pup si celelalte fete daca mai dau pe aici daca nu las o pentru americance si o pentru coasta de est si [floare] pt toata lumea si inca una pentru Kuki acu cit pot s-o las fara sa ma ia cu

Mergi la inceput