40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Mik

Nema, uite miine te pui pe framintat si-ti faci o pizza la cuptor. (aluat se congeleaza destul de bine daca e deja intins).

Acu' chiar ma bag in pat sa citesc in loc sa bintui pe net.

Mik.

?????

number 1: miine termin urgent un articol de scris (?? imi trebuie o saptamina sa-l termin ca lumea)
number 0: pizza ingrasha. Nu ma intreba ce fac poimiine. Nici ce fac azi.

Si nici de ce. Si Kim, probabil stii ca in munca asta daca stai pe loc dai inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Polux, si eu tot la asta ma gandeam cand am zis sa imi dati si mie adrese, ca am o tona de vederi cu Cannes.:)

Cicina, ti-o trimit si eu ca am uitat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

quote:
Originally posted by Mik

Nema, uite miine te pui pe framintat si-ti faci o pizza la cuptor. (aluat se congeleaza destul de bine daca e deja intins).

Acu' chiar ma bag in pat sa citesc in loc sa bintui pe net.

Mik.

?????

number 1: miine termin urgent un articol de scris (?? imi trebuie o saptamina sa-l termin ca lumea)
number 0: pizza ingrasha. Nu ma intreba ce fac poimiine. Nici ce fac azi.

Si nici de ce. Si Kim, probabil stii ca in munca asta daca stai pe loc dai inapoi.

Nema, Traficant pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Kim, felicitaciones. Acuma savurati si voi succesul, bucurati-va, e stradania voastra, cum o fi in Romania mai vedeti voi.
Nema, sa stii ca tu esti stresata. Si eu am faza cu mancarea, vinerea trecuta m-am oprit in drum special sa imi iau junk food. Ia o pizza buna cu un pahar de vin bun si niste ciocolate Lindt si fa o baie cu arome, stii cum zice Marquez vindeca orice.
Kuki, nu ma supar, mama. Adevarul e ca saptamana viitoare se insoara un prieten bun de al meu si ar fi trebuit sa-l cunun, si in loc de asta eu nici macar la nunta nu ma pot duce, sufar sincer.
Edit: am descoperit ceva azi, si anume ca am far la aspirator. Mi s-a parut o descoperire epocala, fiind o chestie complet inutila

PS. Nema, nu scrii si articolul meu? ca prea procrastinez.

Mergi la inceput

PS: Cicina, de aia vreaaauuuuuuuuuu, de la mama eiiiiii si nu de oriunde, doar de la Milano sa fie si numai Margueritta ..............

si sa fiu si eu acolo................

PS: Oana, si sa stii ca nu e nimic de ris acolo, numai de

PPS: Laura, voiam sa-mi iau pizza, da' astia n-o dau decit intreaga si nici nu e din aia adevarata si sa stii ca nu maninc junk food, poate de aia

Mergi la inceput

Nema: la NY pe langa Times Square e un loc unde se mananca pizza in picioare si e ceva teribel de bun. Oare aia din Italia o fi si mai buna?!

Mergi la inceput

quote:
PS. Nema, nu scrii si articolul meu? ca prea procrastinez.
uite de ce nu ar trebui sa mai vorbesc eu cu tine!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

Nema: la NY pe langa Times Square e un loc unde se mananca pizza in picioare si e ceva teribel de bun. Oare aia din Italia o fi si mai buna?!

da
e si mai buna!

in primul rind fiindca e in Italia!

Pa! ma duc sa nu procrastinez - mama ce ma enerveaza pe mine aia care spun procrastinez in loc de lenevesc!!! Nu de alta da' nu-mi suna de loc verbul asta in lobul limbilor straine din creieri.

Mergi la inceput

Bine, atunci editez si zic ca nu am timp!
Faza ca nici eu nu mananc junk food dar atunci ma apucase o pofta din aia de nestavilit. Si mi-a fost si cam rau dupa aia.

Nema, ai dreptate, imi iau procrastinarea indarat....da faza e ca nu e totuna, cum sa zic, nu lenevesc, doar fac orice am de facut afara de lucrul ala pe care il toooot aman

Mergi la inceput

Da, nema, dar eu sunt fanul tau, ca sti sa faci din probleme veselie. Veselie, tata, nu gluma, sau cum ii spune, haz de necaz, parca, nu?

Mergi la inceput