40 cu + sau - (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

De dimineata la fetele dragi
Am venit, da' nu pot pt ca sa stau mult, inhat o cafeluta (a treia pe ziua de azi), urez bun sosit celor noi, admiresc atmosfera poeticoasa si propun s-o punem de-un cenaclu Is tot in urma cu citeala, am apucat insa sa constat ca Mik nu place pe Sir Alain Delon, tz tz tz! He he, s-o vezi pe Divutza Bardot!!! Am cunoscut asta iarna o doamna draguta si cu maini de aur, care-i lucrase divei o tapiserie de vis, de 2 ani se tot ducea la usa ei sa-i ceara banii, banii ei, munciti si migaliti! Cica pana la urma s-a lipsit si i-a oferit Divei tapiseria!!! Diva n-a zis nici merci! Sa fie primit!
Vreau sa va pun poze de la sedintele foto, astept cu interes sa scoata sotu' numele firmelor, ca altfel e de belea, ca cica pozele devin proprietatea celor pt care au fost executate, o complicatie. Si-ar fi vreo doua... , o minunatie, nu alta! De asemenea, o sa va pun o poza cu cupilu' pt care-mi trebuia plastilina, io ma distrez cu el de mor, e un smecheras de nu se poate
Vazut familia Lulu, frumosi toti, da' fetele m-au omorat
Mai am de zis, da' s-o gatat pauzeaua:-(
Mai vin. tulmond si ma gandesc la voi
PS Mi-am permis sa invit acilea o fosta frantuzoaica. Alinaaaaaaaa! La apel!
Gata, re

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti !

Carmen, angina (anghina ?) = infectie in git
Maria, nu, nu-mi place Delon. Nu gasesc ca joaca bine si apoi omul e dezgustator.
Bun venit noilor sosite ! procedura e urmatoare : tre' sa souneti in gura mare ziua de nastere (anul nu e interesant).
Craciunitza, azi e vineri ! si poate iar scap sa nu ma duc la so-acra.
Lulu, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, situatia e foarte delicata. Am admirat pozele

Soni, ajutor ! Am niste dureri de spate exemplare cind fac treaba si nu mai stiu la ce inaltime sa-mi reglez masa de calcat. Ce miscari as putea face in casa de una singura ? (la inot n-am timp sa ajung).

Daca tot face lumea lista cu pofte : eu vreu visine din copac ! Am zis !

Reteta de clatite (12 bucati)
2 oua se amesteca in 250g de faina cu putin sare, se aduga laptele pina aluatul devine omogen si lichid ca smintina. Se mai pune 50g de unt topit si (complet optional) o lingura de alcool alb parfumat ( gen rom, alcool de fructe etc).
Se lasa aluatul in bucatarie cel putin 2 ore.
La copt : tigaia trebuie bine incinsa si unsa cu f. putin ulei. clatitele se intorc atunci cind partea vizibila arata uscata(contrarul de la lichida).

Nu se pune zahar in aluat ! Eu le pun una peste alta intr-o farfurie intinsa si mare. Fiecare isi umple clatita dupa gust (dulceta, zahar, miere sau nimic). Pe pot pastra si la frigider si re-incalzi in cuptorul cu microunde).

Va pup pe toate in grup.
(ma duc sa citesc timpenii pe alte topicuri, admir fetele care nu se enerveaza deloc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bun venit Cristina si Doina
io inca mai beau din cafea..mmm buna..multam!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

.................................
Impotriva banarii luiJocelyn

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Mik

Bun venit noilor sosite ! procedura e urmatoare : tre' sa souneti in gura mare ziua de nastere (anul nu e interesant).

Mik.

7 aprilie 1971

Multumim de primire

Va rog frumos aveti cumva o solutie la acesta problema
o scriu pe scurt
daca sunt la serviciu, vreau sa fiu acasa cu fata sau la scoala

daca sunt la scoala vreau sa fiu acasa cu fata sau la serviviu sa termin interminalbille treburi

daca sunt acasa cu fata vreau fie la serviciu, fie la scoala.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc de primire!caci am nevoie de prieteni ca de oxigen!prietenii imi dau putere!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, e buna cafaua?

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Doina, sant aici, daca ai nevoie de un umar.
Eu am terminat cafeaua dar sant prin preajma cu aspiratorul.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by CristinaT
Va rog frumos aveti cumva o solutie la acesta problema
o scriu pe scurt
daca sunt la serviciu, vreau sa fiu acasa cu fata sau la scoala

daca sunt la scoala vreau sa fiu acasa cu fata sau la serviviu sa termin interminalbille treburi

daca sunt acasa cu fata vreau fie la serviciu, fie la scoala.

Cristina, ce spui tu mai sus se intampla persoanelor voluntare, celor care au fost nevoite sa aiba mereu grija altora, celor carora li s-a reprosat mult timp, constant, ca nu e bine ce au facut. Mai lasa-i in pace si gandeste-te putin doar la tine

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

De cand sta maica-mea cu fata e la fel de rau ca inainte cu nenumaratele bone.

Teoretic,

ea s-a pensionat ca sa ma ajute pe mine, pe nepoata in primul an de scoala.

Practic, cand ajung acasa la 6 seara (alergata toata!) temele de cele mai multe ori nu sunt nici macar incepute. In schimb sunt nu stiu cate feluri de mancare, curatenie, copilul spalat, mancat si "jucat" iar lucrusoarele spalate de mana.

Am incercat sa-i spun ca trebuie sa faca lectii, s-a suparat.
Adevarul este ca am tendinta si acasa sa ma impun ca la serviciu si probabil ca a deranjat-o tonul meu putin ironic.

Acasa in schimb, cand raman cu fata mea, am aceleasi apucaturi ca la serviciu trebuie sa se faca totul repede si bine, dar mai ales repede. Daca nu se executa imediat, am rabdare, exact ca la servicu, spun de 2 ori a 3-a oara sa te tii. M-am saturat de mine!!!!!!
Este singura persoana pentru care imi dopresc din tot sufletul sa fiu mai buna si nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

hop si eu dupa o pauza de forum cu vesti bune. Am facut recurs. Ieri am fost sa il luam de la asociatie, a facut doamna aceea un recurs, sa-i traiasca sufletul ei, ca ccc cand l-a citit mi-au dat lacrimile si ei cand m-a vazut pe mine. A facut recursul la calculator si inca o hartie scrisa de mana cu antetul asociatiei in care spune numai lucruri frumoase despre noi si ca ei ne sustin. Si a spus ca are doua familii (noi si inca una) pentru care se va lupta pana in panzele albe sa ne dea actele. Cica i-a placut ei de noi si daca ne refuza iar se duce personal la prefectura cu dosarul sa se certe cu ei,in fine...mie mi-a ridicat moralul mult cand am auzit-o zicand ca se va bate pentru noi. Maine pun scrisorelele la posta si asteptam. Voila. A! si m-am decis sa fac implant anticonceptional. Trebuie sa ma informez daca ingrasa si asta, sper ca nu, ca e bun tare, 2-3 ani nu ai treaba. Eu am luat RDV la PMI sa il fac, a zis ca daca ma razgandesc, sa ii sun. Nu stiu daca ingrasa, trebuie sa aflu neaparat.

Fetelor, iubitelor, mii de scuze ca nu am mai citit din urma, dar nema timp liber.

Bun venit fetelor noi!

Mergi la inceput