Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
La multi ani Robert si Alexandru Mihai! Sa cresteti mari si sanatosi!
Deeapui, sa-ti traiasca nepotelul!
Diana si Antonia, felicitari pentru umblaretzii Petrut si Dinu.
Meme, sper sa nasti dupa ce vine sotul, si sa ai o nastere usoara.
Ruxandra, pai eu ma pling de la inceput ca ma programeaza doar de la 12 ca nu sint abonat; nu inteleg de ce s-a facut discriminarea asta si pe tine si pe Irina va primea si dimineata.
Bine ca mi-ati amintit, sa sun la medicover sa ma programez si eu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Meme1 spune:
Cristina, vizele pt Irlanda sunt o pacoste, procesarea actelor pt obtinerea vizei dureaza undeva intre 6-8-10 saptamani...asa ca am considerat ca n-are nici un rost sa aplicam pt parintii mei, din moment ce la 1 ianuarie dispar vizele, iar procesarea tot pana atunci ar fi durat probabil...
locca spune:
Ioana, scuze, nu am bagat de seama cand te plangeai tu. Deci e mai veche practica? Pe mine ma programa si dimineata, acum a fost singura data cand mi-a explicat sec ca nu poate. Ei, daca e mai veche practica nu mai sunt asa suparata .
Eu stiu ca vizele de Irlanda nu se fac la noi, ci se trimit pasapoartele undeva in strainezia, parca grecia, de-aia dureaza asa mult.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Meme1 spune:
Cristina, si eu am lasat anul trecut mancare congelata pt sot...si tot acolo am gasit-o, ca saracutul n-avea timp nici sa manance seara cand ajungea acasa...pica frant ca de pe front.
Ruxandra, ai dreptate cu vizele, se proceseaza parca in Grecia, dar recent, Irlanda nu mai are consulat in Ro ci se mandreste cu titlul de ambasada, deci procesarea vizelor ar trebui sa se faca mai rapid. In afara de asta, se pare ca totusi o parte din dosare ajung si la Dublin, asa ca faza cu Grecia e relativa. Iar in conditiile in care noile state membre EU nu mai au nevoie de viza turistica (cum nu vom mai avea nici noi de la 1 ianuarie), s-ar trage totusi concluzia ca numarul aplicatiilor ar fi trebuit sa scada deci timpul de asteptare pt o viza sa se reduca, nu sa se mareasca....
Ioana75 spune:
Meme, lasa ca numai miine nu-i poimiine si tot asa si intram si noi in ue.
Ruxandra, pe mine din ianuarie ma programeaza doar la amiaza, deci de aproape un an de zile.
Cristina, felicitari Ancutei pentru mers!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
Ruxandra, !
Ioana, pentru vaccin te programezi? Infanrix-ul? Si noi avem aceeasi schema de vaccinare.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nu va mai spun ca eu am fost in general dimineata la medicover; se cheama ca am pile?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Ia sariti cu "la multi ani-ul" ca azi e ziua mea.Uf si of ca implinesc o gramada de ani,adicata 32.Nu-i bai,sa fiu sanatoasa.
Am o lene in fizic de numa si as sta lipita de calculator cat doarme Mihnea,atata tot ca sambata suntem nasi si tre sa ma apuc de facut curatenie ca aici ii moda ca mirele vine dupa nasi cu ceva alai dupa el.Ma enerveaza la culme chestia asta,mai ales ca vin dimineata la 9,nici sa-l hranesc pe Mihnea nu o sa apuc.Mihnea o sa ramana cu parintii mei,am niste emotii!O singura data a mai stat cu ei cand avea 2 luni.
Ma duc sa ma apuc de traba,ufffffffff.
"La multi ani! Robert si Alexandru Mihai.
catush spune:
Diana - La multi multi ani,sanatate si tot ceea ce-ti doresti.....
Nu fi suparata,conteaza de cati ani te simti nu cati implinesti
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
miflore spune:
Diana, LA MULTI ANI!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA!
Spor la pregatiri!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI