Ajutor mamicile din N Germaniei!
Eu locuiesc in N olandei iar aici carucioarele pt bebelusi sunt foarte scumpe.Stie cineva magazine de specialitate mai ieftine in N Germaniei ,undeva aproape de granita cu Olanda? Eu ma gandeam la un pret de 200-250 euro pt un carucior de la 0-3 ani. Aici preturile sunt cuprinse intre 400-800 euro,au innebunit de tot astia!
Multumesc mult,
Fleur
Raspunsuri
Alina spune:
Draga Fleur,
nu vreau sa te dezamagesc,dar si aici un carucior bun din toate punctele de vedere,costa de la 400 euro in sus.
Eu locuiesc in sudul Germaniei dar magazinele pt bebelusi sint cam aceleasi.
Iti doresc sa faci o alegere buna!
Alina
Ana spune:
Incearca la www.babywalz.de
Poti gasi carucior la 200 euro.
Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122
Sabina spune:
Eu am stat anul trecut 6 luni in Oldenburg.Acolo am vazut reclama la un magazin de bebei, destul de ieftin.Cred ca in orasele mici e putin mai ieftin.Bafta!
Sabina & Sofia Galagia
camelia-daniela spune:
Dragä Fleur,
eu stau de 14 ani la Berlin si am doi copii, care acum au 12 si 14 ani. iti spun din proprie experientä, cä nu se meritä sä dai atitia bani pe un cärucior, pe care il folosesti un timp asa de scurt!!
Cind stä copilasul in fund, este mult mai practic sä folosesti un buggy. Si eu am dat o grämadä de bani pe un cärut de genul ästa, la inceput, l-am folosit, cred cä ca. 8 luni, dupä care l-am vindut, si era ca si nou!!! Nu-ti spun cit am primit pe el....mi-a pärut räu, dar asta e...In orice caz, eu iti recomand sä cumperi unul de la cineva, ii speli frumos partea textilä, chiar dacä aratä excelent si ai economisit o grämadä de bani! Cind ai copii mici, o sä vezi, cä dai o multime de bani pe häinute, incältäminte, jucärii ( si sint toate scumpe!!! - peste tot ), care dupä max. 3-5 luni nu mai sint bune. Fii inteleaptä, lasä mindria la o parte, in cazul in care preferi sä cumperi totul nou si nu deja folosit, si o sä vezi citi bani iti rämin pt. alte chestii frumoase, de care poti sä te bucuri impreunä cu toatä familia!
Te pup, Cami.
Fleur spune:
Multumesc mult pentru ajutor!
Ce sa spun...am incercat sa gasesc un carucior deja folosit dar ai naibii olandezi cer pe ele cam cat sunt si noi,n-am vazut scartani mai mari.D-aia incerc si eu sa gasesc ceva mai ieftin,folosit sau nou,stiu ca nu se merita sa arunci cu banii pe ceva ce folosesti pt scurt timp.
Inca o data multumesc si multa sanatate,
fleur
tinatache spune:
Pe www.ebay.de sunt de toate felurile, chiar nu gasesti nimic? Eu am vazut si carucioare mai ieftine aici, si in magazine, e clar ca nu sunt cu roti din alea smechere sau cu 1 mil de facilitati dar pana la urma... asta e.
Cristina, mamica cu burtica
iris spune:
si nu lua un carucior prea mare daca ai de gind sa mergi cu masina, sau cu autobuzul; or fi ele aratoase dar tot aia e pentru bebi si pe tine te scutesti de a cumpara inca un carucior mai mic; ma uit si eu pe aci pe linga noi si voi!
camelia-daniela spune:
Dragä Fleur,
Ebay e o variantä bunä, sau dä tu anunt la ziarul "Zweite Hand", sau cum e la voi....si pune barem de pret, cä nu stii de unde sare iepurele...sau pune anunt pe la grädinite, cä preis mai sint si persoane care stau cu ele in chelä si s-ar bucura sä "scape" de ele, cä umple chela!!! Acum au nevoie de bani pt. altele...
Sint citeva idei, dar meritä sä incerci!
Te pup, Cami.
manu spune:
Draga Fleur,
Si eu am cumparat carut tot de pe www.ebay.de, arata foarte bine. Acelasi carut la "babywaltz" costa in jur de 800 EUR, iar eu l-am cumparta cu 170EUR+30EUR transportul. Arata foarte bine si se poate spala si calca toata partea textila.
Cum spunea si Cami, nu merita sa cumperi carut nou!
Bafta multa!
Manu