Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

blondiemonyk: pentru analize nu am avut trimitere de la un medic anume, dar stiu care sunt relevante....
Iti spun ce am facut eu :
ziua 2 a CM: - FSH, estradiol, LH si am facut si toxoplasma si Chlamydia
ziua 14 a CM - estradiol, LH
ziua 21 a CM - estradiol, LH, progesteron - eu am facut si prolactina si anticorpi antispermatici
Zilele sunt valabile pentru un ciclu regulat de 27-28 zile!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ioana, sigur ca vreau adresa de mail a fetei, nu imi vine sa cred ca aud ca a mai facut cineva tratamentul dr Serghei. Oare pana la urma se dovedeste ca nu sunt povesti cu zane?

Maria, rezultatul tau la FSH inseamna ca nu e bine? Intreb pt ca si mie mi-a iesit cam 7 si ceva si pana pe 24 cand am programare la medic stau ca pe ace.

Blondiemonik, maca pe care o iau eu este de la Inovatics, mi se pare convenabil pt ca daca o comanzi online vine in 4 zile, sunt ff seriosi. Pentru mai multe informatii intra aici: http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca Cat despre gelul de aloe vera, respectivul doctor mi-a spus ca o sa imi dea pe langa injectii si un "gel care se ia cu lingura", exact asa a spus. Acum nu stiu daca o fi vorba despre gelul de care vorbesti si tu sau altceva.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Angeliquedes: tot ce pot sa-ti spun despre FSH : cu cat e mai aproape de limita minima cu atat stai mai bine cu rezerva ovariana.( se ia in calcul faza foliculara).
Dupa cum ai observat, FSH -ul meu nu e asa aproape de limita minima
Pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Salutari! Imi cer scuze ca am lipsit atat de mult, am fost f. ocupata... Sambata am fost la cabinet la Lutescu dar d-na dr. nu a venit, am reprogramare pt. maine seara... Voiam sa stiu daca se asteapta mult pana se intra? daca se respecta programarile? va multumesc mult si astept raspuns... revin cu vesti....

pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Kerstin, sa stii ca se asteapta de obicei cam o ora (maxim), chiar daca ai programare, pt. ca se decaleaza .Se respecta programarile, insa daca intarzii , intri in ordinea sosirii.
Eu merg azi, plec intr-o ora de la servici, trec mai intai sa iau spermogr.
Va povestesc maine ce-am facut. Wish me luck!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare!

Kerstin:am avut amandoua odata programare la lutesca sambata si tot amandoua avem si miercuri...ce coincidenta...M-a programat la 18, dar nu pot ajunge atunci si voi merge la sfarsitul programului.Cred k se va astepta cam mult mai ales daca sunt programari din 2 zile....

maria08De ce iti faci griji in privinta FSH-ului? e in limitele normale...Eu am avut intotdeauna intre 7-7,5 si uite k sunt..nu te mai stresa degeaba....

ioana_p76: Bineinteles k vrem aceasta lista. E foarte utila! te ocupi tu de ea?Te ajutam si noi, dar sa ne spui cum si cu ce...Ar fi bine sa ne facem si o adresa de mail a noastra a constantencelor si sa postam acolo diverse materiale mai ample care nu pot fi puse pe forum.De ex la odisee avem adresa de mail mami_nov_dec_06 si toate membrele am primit parola prin PM si citim ce mai este nou si pe acolo.

AngeliquedeS: acum k ne-ai dat mai multe detalii despre acest medic si despre faptul k injectiile sunt avizate de ministerul sanatatii, parca nu mai sunt asa de sceptica...Intr-adevar este f buna o detoxifiere a organismului.Si noi am folosit produse naturiste si cred k si ele au contribuit mult (Branca ursului,Kamayani,Napraznic, Mastodinon,Shecure,Tonic feminin...etc..)Asa k multa bafta si sa aiba efectul scontat.

Madalina 31+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna seara fetelor..Am lipsit cam mult si vad ca s-au si intamplat destule pe aici.. Eu in wk. nu am avut internet acasa (nu stiu ce s-a intamplat), iar de luni tot incerc sa intru pe forum si nu am avut timp....
Nu se poate sa ajungem sa scriem doar "on topic" aici, pentru ca nu suntem "masinute" de scris..Trebuie sa existe si niste legaturi "sentimentale" ca sa ajungi sa te poti destainui.. Ah...ma simt asa de bine aici..si intr-adevar va simt ca pe niste "prietene"...
De ex. eu vreau sa scriu ca luni am fost la analizele din ziua 21 si maine astept rezultatele.. Oare sunt "off topic" daca anunt ca am fost la analize, si ca maine cand le voi lua, le voi scrie aici sa cer parerea...??? Ca nici nu mai stiu ce e "on topic" si ce "off topic"...
Pana la proba contrarie, va pe toate si sa dea Domnul ca acest subiect sa ramana pe prima pagina in fiecare zi..
Maria vad ca si tu ai fost luni la analize.. Iar am stat una langa alta si nu ne-am recunoscut?? Sa stii ca si eu stiam la fel ca si tine ca FSH-ul marit indica o rezerva minima ovariana, dar cel mai bine iti va spune doctorul.. Tu la ce doctor esti??
Kerstin si Ioana..tinem pumnii la vizita la doctor si asteptam sa ne povestiti..
Vreau sa o si pe Andicu, care de-abia astept sa aud vesti bune de la ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna fetelor!!

Azi mi-am luat analiza de testosteron liber de la Synevo, a iesit si asta bine, adik 0,007, limitele normale fiind cele mai mici de 0,014

Ioana, sa stii ca i-am scris deja fetei de care spuneai, multumesc inca odata pentru PM. Sa stii ca sunt si eu de acord cu listuta de care spuneai, sa ne zici cu ce sa te ajutam. Sa ne spui cum a fost la doamna Lutzescu, mai am de asteptat mai putzin de o saptaana (24 octombrie) pana ajung la ea. Sper sa nu fiu dezamagita, de obicei cand astept ceva cu nerabdare si cu sperante, ajung sa fiu dezamagita.

Madaluta, m-ai limistit si pe mine cu privire la FSH, m-am speriat ca am si aici o problema.

Ela, ma gandesc si sper ca postarea rezultatelor la analize este si ea o Informatie Utila, pentru ca asa ne comparam si noi rezultatele si vedem daca suntem ok sau nu. Sincer si eu mi-am pus problema... Dar totusi eu spun sa nu exageram pentru ca nu o fi draq atat de negru si moderatoarele sunt si ele mamici sau aspirante si sunt sigura ca nu au uitat cum este...

Corneliaaaaaaa.... ne-ai parasit? Si celelalte fete, la fel? Listuta noastra este destul de lunga...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
am avut o zi agitata ieri,a trebuit sa repet analizele de tiroida...nu mi-au iesit bine si doctorul m-a pus sa le repet,sa vedem ce-o iesi
ioana_p76 e super ideea cu listuta,eu zic sa incepem prin a strange datele si ca sa nu fim off-topic mai bine corespondam prin mail
tu ai adresa mea celorlalte va trimit un PM cu ea
cum a fost la dr?
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Buna Madaluta!

Da, coincidenta... azi am programare la 18.15 dar nu voi merge pt ca nu ma simt f. bine , vreau sa-mi fac reprogramare ...

Pupici! Numai bine!

Mergi la inceput