Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor. Am sters si eu din postari. Imi pare foarte rau ca s-a ajuns aici. Subscriu la ce a spus Cornelia. Nu cred ca exista subiect la care sa nu fie si discutii off topic.

Am intrat o perioada mai lunga pe endometru. Fetele sunt foarte dragute, se cunosc de mult timp si inevitabil te simti oarecum in plus pentru ca ele au deja glumele si expresiile lor din care nu ai cum sa faci parte ca nou venit. Am postat la un moment dat intrebari legate de analize la care nu am primit raspuns, normal ca nu am considerat-o rea vointa dar ele nu au cum sa iti dea sfaturi cu privire la situatia din Constanta.

Ale ne acuza ca nu ne regasim nicaieri, asta m-a durut foarte mult, de parca noi am fi o categorie aparte, un fel de persona non grata a forumului. Nu este adevarat, senzatia asta apare din cauza ca cele mai multe fete sunt din Bucuresti si au realitatea lor locala care nu seamana nici pe departe cu ce avem noi aici. Noi ne zbatem cu probleme care de multe ori nu isi pot gasi solutionare pe plan local pt ca nu avem nici clinicile si nici medicii necesari sau de calitatea celor din Bucuresti. sau poate nici chiar posibilitatile materiale de a merge la Bucuresti. Chiar am fost sfatuita de o fata, careia ii multumesc foarte mult pentru amabilitate sa merg la Bucuresti, dar nu am momentan posibilitatea asta.

Si inca odata, postam si off topic pentru ca involuntar se creaza o relatie intre noi. Voi ar trebui sa stiti ca in viata de zi cu zi nu poti sa iti marturisesti disperarea nici chiar prietenelor apropiate care nu te inteleg daca nu au trecut prin asa ceva. Nu pot sa plang la birou in Ziua 1, nu pot sa spun oricui ce mucus cervical am si nici nu pot sa imi descarc amarul cand vad ca orice as face nu pot si nu pot sa raman insarcinata. Aici pur si simplu trebuie sa ne mai alinam una alteia durerea si din cauza asta dicutiile off topic si incurajarile si...da, chiar si pupicii de noapte buna. Sincer, aici ma simteam eu insami. Promit ca o sa ma abtin de acum inainte, promit. Dar ar trebui sa ne intelegeti, cu atat mai mult cu cat si voi ati trecut sau chiar treceti prin asta, cum este cazul lui Ale.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, trebuie sa va marturisesc ceva. Acum o luna am fost la un medic naturist, trimisa de o colega de la birou. Respectiva colega are 39 de ani si cam intr/o saptamana va naste o fetita dupa ce s/a chinuit 10 ani sa ramana insarcinata. A facut inclusiv vreo 2 FIV din care unul in Grecia, tratament in Germania si tot asa. Sta foarte bine din punct de vedere material asa ca si-a permis.

Cunoscand povestea ei, acum o luna am prins-o intr-o vizita pe care a facut-o la birou, ea fiind deja in concediu prenatal, si am intrebat-o ce si cum. A fost foarte sincera cu mine si mi-a spus ca a ramas insarcinata dupa tratament cu Maca, Branca Ursului si injectii cu extract de aloe vera.

Tratamentul l-a aflat in momentul in care vrut sa se lase pagubasa si s-a dus ca ultima incercare la respectivul nene. Serghei Morar il cheama, e medic iridiolog si naturist. M-a trimis si pe mine la medicul asta am fost, m-a consultat si nu am vrut sa ii spun nimic din ce diagnostice am pentru ca eram sigura ca e sarlatan. Mai, m-a consultat si mi-a spus ca am probleme cu ovarul drept(acolo unde am chisturile si anexita), ca am uterul intors, ca sunt alergica si ca am o lovitura la piciorul drept (cand am fost la el, imi scosesem ghipsul de la picior de trei saptamani, dar nu schiopatam asa ca nu avea dupa ce sa isi dea seama. Repet, nu i-am spus absolut nimic, dar cele enumerate mai sus chiar le aveam, inclusiv alergia care ma chinuie ingrozitor. L-am dus si pe sotzul meu la control si din nou m-a lasat masca. Deci nu e sarlatan pe partea asta cu diagnosticele. Dar e sarșlatan pe alta parte pt ca mi-a spus ca tratamentul pt mine si sotzul meu ma costa 12 milioane, tratamentul constand in cate 45 de injectii cu extract de aloe vera pe care ni le face intr-un intreval de 13 zile, adik prina zi 1, a doua zi 2, pana la 5, apoi 4 zile se fac cate 5 fiole, ca apoi sa scada iar pana la 1. El mi-a spus ca o fiola costa cam 125.000, deci insumat, 90 de fiole, pt amandoi fac 12 milioane. Am plecat de acolo si m-am intalnit iar cu colega mea. Si ea mi-a spus de unde sa cumpar fiolele - e un alt nene la o taraba pe varianta care le aduce direct din Republica Moldova. Acum o saptamana am umblat pe varianta in cautarea respectivului nene, l-am gasit si mi-a promis ca la urmatorul drum in Moldova imi aduce 9 cutii a cate 10 fiole. Si azi m-am dus dupa ele si le-am luat cu 500.000. Va dati seama ca respectivul medic imi cerea pe ele de 20 de ori mai mult?

Vreau sa precizez ca fiolele au pe cutie stampila Ministerului sanatatii si se vand in farmacii acolo, deci nu este nici un risc. Astept pareri si comentarii. oricum pt 500.000 am spus ca sa o incerc si pe asta.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Va rog, nu mi-ati spus ce parere aveti.

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cris nu stiu ce sa-ti spun,n-am auzit de aloe vera indicat in infertilitate
cat despre medic o fi el bun la diagnostic dar este un sarlatan...si-a dat seama ca esti dispusa sa faci orice ca sa ai un bebe si a incercat sa te pacaleasca....12 milioane!!!!!
acum daca ai luat fiolele eu zic sa incepeti tratamentul daca nu are reactii adverse,e ok
sa verifici valabilitatea
pentru toate fetele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...mi-a trecut dezamagirea...Acum sunt cea mai fericita caci vad k suntem unite...Chiar mi-au dat lacrimile cand am citit acum postarile voastre.Mi-am dat seama inca o data k aici este totusi locul meu, chiar daca nu mai sunt o aspiranta....M-am simtit cea mai :"off topic" dupa remarcile lui Ale si ale Roxanei...., dar acum ma simt bine....Cred k si astea sunt praguri pe care trebuie sa le trecem inevitabil in implinirea marelui nostru vis....Eu ma simt foarte "utila" aici si de aceea nu voi renunta asa cum am avut de gand cand am primit observatiile.
AngeliquedeS:nici eu nu stiu nimic despre aloe, dar mai cauta ceva informatii inainte de a incepe tratamentul.Nu stiu cata incredere sa acord unei persoane care nu este medic si nici farmacist sa imi vanda niste injectii...Scepticismul meu este legat nu de eficienta acestor medicamente, caci pana la urma niciun tratament nu iti da certitudinea k vei face bb dupa ce il termini, dar ma gandesc sa nu itit faca ceva rau...Ai grija, si tine-ne la curent

Madalina 31+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cris uite cate ceva despre aloe vera

In urma numeroaselor studii stiintifice s-a constatat ca gelul de Aloe vera are urmatoarele actiuni importante asupra organismului uman, contribuind la mentinerea/redobandirea starii de sanatate:
detoxifiere
imunostimulare - imunomodulare
reglarea metabolismului
stimularea regenerarii tisulare
protejarea aparatului cardio-vascular
reglarea activitatii aparatului digestiv
efect antiinflamator, antibacterian, antiviral
efect antifungic, antihelmintic
roborant al sistemului nervos
efect epitelizant, cicatrizant, antiseptic local
rol antioxidant, contribuind la neutralizarea radicalilor liberi nocivi
efect antitumoral
actiune antidiabetica
protejarea sistemului osteo-articular
protejarea tesuturilor oculare
fortifiant general al organismului
madaluta locul tau este langa noi pe burtica

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Multumesc, mult, fetelor.

Respectivul domn, Serghei Morar, chiar daca este un sarlatan in ce priveste jecmaneala de bani, este doctor cu licenta si tot, am scormonit pana l-am gasit pe liste la Casa Judeteana de asigurari de Sanatate (sotzul meu rade de mine in situatii din astea pentru ca spune ca nu ma las pana nu scurm tot, acolo unde mi-a intrat ceva in cap.... ooops, asta e off topic si am promis ca nu mai fac!!!)

Deci este doctor si atunci cand m-a consultat mi-a facut si o injectie cu aloe vera subcutanat in mana sa vada daca nu am reactii alergice si nu am avut.

Fiolele sunt in garantie pana in 2009, au pe ele viza Ministerului Sanatatii si spun ca sunt realizate dupa reteta academicianului VP Filatov, bineinteles ca am scociorat si dupa asta si l-am gasit citat cu respect pe mai multe site-uri straine.

Fiolele asa cum posta si Cornelia sunt pentru o gama foarte larga de afectiuni dar mai important pentru reglarea si detoxifierea organismului, ceea ce banuiesc ca nu are ce sa ne faca rau, din contra, poate ne regleaza si pe noi. Deci nu au ca actiune directa asupra fertilitatii dar ma gandesc ca indirect... Stiti cum este, in momente din astea te agati de orice. Poate ma detoxifiez si eu si el, si eu produc outze si el gigei!!!

Madaluta, nici sa nu te gandesti sa pleci. Tu ne dai speranta ca intr-o zi vo fi si noi ca tine!!!

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Ma bucur sa vad ca suntem unite si sper ca si moderatoarele sa ne inteleaga pana la urma, ca aici ne regasim cel mai bine si nu putem sa fim reci si sa dam doar informatiile strict necesare!
Ce ziceti de propunerea mea, vreti sa postam la inceputul cap. o lista cu cabinete, dr, preturi din C-ta?

Madaluta, sa nu te mai gandesti sa nu mai scrii pe forum, ca aici este locul tau, printre noi, chiar daca noi suntem inca doar aspirante. Intr-adevar , tu ne dai speranta si noua!pe burticuta!

Angelique, daca vrei mai multe informatii despre tratam. cu aloe al dr. Serghei, poti contacta o fata de pe forum, Mymy_000 tot din C-ta, dar care nu a mai scris de ceva vreme.Ea a facut tratam. si a fost f. multumita de rezutat.Daca vrei, iti trimit pe PM adresa ei de mail.

Azi ma duc sa iau rez. de la spermograma si apoi ma duc sa-mi fac testul de permeabilit. Am niste emotii...Daca iese mai bine spermogr., poate fac si o IA luna asta, fara stimulare, sa vad insa ce zice d-na dr.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, fetelor!
Nu am reusit sa mai scriu o perioada deoarece am plecat din oras si nu am avut acces la net...
Eu sunt ziua 22 a CM si astept sa vedem ce se va intampla luna asta.....desi nu prea am sperante....
ela: am renuntat la analizele din ziua 14 si am fost ieri sa le fac pe cele din ziua 21. Mi-am luat si rezultate din ziua 2 si sunt cam speriata: FSH = 8,26 mUI/mL, valori normale: 3,5 - 12,5 . Se pare ca nu stau prea bine cu rezerva ovariana....
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

maria , te roooog mult, zi-mi si mie cine ti-a spus ce analize sa faci, si ce analize de fertilitate faci, si ince zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

angelique,vreau sa te intreb daca MACA sunt cumva pastilele de la firma FOREVER , si daca injectiile cu gel aloe vera se pot inlocui cu gel aloe vera care se bea.
Mersi muuuult !

Mergi la inceput