Informatii utile Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 29
AngeliquedeS spune:
Buna seara
In primul rand vreau sa ii multumesc madalutei ca m-a sfatuit sa imi fac programare la dna doctor, intr-adevar nu a fost tarziu, dar nu mi-a trecut prin cap. Asadar, joia viitoare voi merge la monitorizare, sa vad daca ovulez. Va fi ziua 13. Oricum nu ma astept ca tratamentul cu aloe vera sa dea chiar asa de repede rezultate, dar nu se stie niciodata. Spermograma o vom repeta tot ma Synevo, joia aceasta.
Blondiemonik, ca sa scrii numele cu rosu, trebuie sa scrii cuvantul, sa il selectezi si abia pe urma sa alegi culoarea. Sper ca ai reusit sa intelegi ceva, altfel nu stiu cum sa explic .
Maria, petele maronii la mine prevestesc ciclul, desi luna aceasta nu le-am avut. DAr mai pot insemna si nidarea ovulului fecundat...
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
andicu spune:
Fetelor, am vb cu dna dr Lutescu si joi seara ma duc la eco! se pare ca la asa valoare azi ( 1327 beta hcg) se poate vedea deja la eco la sfarsitul saptamanii. Abia astept si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine!
Bun venit prospetelelor constantence si succes la !
Angelique, bafta la monitorizare!
Blondiemonyk si Ioana, va multumesc! stati linistite, ca nu ma ia nimeni de pe forum, decat cu forta!
Maria, nu fii necajita, vine si randul tau, stii vorba mea!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
maria08 spune:
Neata, fete dragi!!
Se pare ca nu reusesc sa ma sincronizez cu voi.....
Cornelia, Angelique: multumesc pentru sustinere!!! Stiu ca o noua luna e o noua sansa.....
Cat despre semnele de ieri nu stiu ce sa cred!? Azi nici urma de ele.....despre nidare nu poate fi vorba ( doar nu am ovulat luna asta), iar semne de invazie nu cred....e prea devreme....Cred ca m-am dereglat rau!!!
Andicu: abia astept sa ne dai vesti despre BB! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Pupici!!!
madaluta spune:
Atentie!!!!!
3 cafele pe zi= sterilitate
http://www.averea.ro/wiev.php?id=6723&id_sectiune=6#Scene_1
Madalina 34+,
poze,
mamacita spune:
andicu,m-am bucurat nespus pentru tine,dar trebuie sa-ti marturisesc ca nu a fost o surpriza:eram sigura ca vei reusi,iar pe mine rar ma inseala intuitia!Asa ca sarcina usoara cu cati bebici o da Dzeu,sanatosi sa fiti!
LA MULTI ANI in avans pentru toti cei ce poarta numele Mihai,Gabriel sau derivate!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
maria08 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI!!!!!!!
celor care-si sarbatoresc numele!!!! Sa va dea DD cat mai repede . Sa aveti o viata asa cum v-o doriti.....cu impliniri, bucurii si multa, multa sanatate!!!
Mai fetelor........dar slaba activitate aici! Ce cautam pe pagina 2??? Nu mai are nimeni nimic de spus? Noutati?!
Eu sunt ziua 19 si astept......o noua luna de incercari
L-am sunat si eu pe d-nul Andritoiu, urmeaza sa-i trimit rezultatul unor investigatii si dupa......am sa incerc tratamentul. Mi-a vorbit asa frumos.....chiar m-a incurajat, mi-a facut o impresie buna!!
Va pupicesc!!!!
ioana_p76 spune:
LA MULTI ANI! pentru toate sarbatoritele de astazi! Sa aveti cat de curand bebelusii mult doriti!
Speram si eu ca de in ziua asta mare sa am o veste buna, dar n-a fost sa fie.. Am avut ceva mai multe sperante decat de obicei pentru ca am avut niste simptome ( dar cred ca erau inchipuite)si in plus, ieri am avut doar o mica pata maro si apoi nimic timp de 12 ore pana azi si am crezut ca poate nu mai vine deloc, mai ales ca de mereu mi-a venit dintr-o data , fara petele "prevestitoare". Scuze ca am intrat prea mult in amanunte!
Oricum, de vineri incep tratamentul cu clomifen pentru IA si azi o sa sun sa ma programez la dna dr. pentru monitorizare in data de 18 nov.
Cornelia, parca pe 18 esti programata si tu, poate ne intalnim! Mai vb. pe mail.
Andicu abia astept sa ne spui ce s-a vazut la echo!
Multi pentru toate fetele!
AngeliquedeS spune:
Va rog, nu dati cu roshii. Cine este Andritoiu si ce face el?
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
madaluta spune:
va salut....
Probabil k voi fi off topic, dar ma gandeam k trebuie sa impartasim si lucrurile bune si pe cele rele care ni se intampla noua , constancencelor....Credeam k va voi aduce numai vesti bune, k asta e menirea mea la acest subiect, dar vad k nu e chiar asa...
Dar totusi sa incep cu veste buna:ieri a nascut Luciaro(nu e pe listuta de la inceput, dar a postat de cateva ori aici), un baietel pe nume Serban,de 2,900 kg, si 49 de cm si sunt bine amandoi...
cornelianeli: te rog sa o stergi pe jojo_mihade pe listuta caci nu mai e nici gravi, nici mamica...Bebelusa ei s-a facut ingeras inainte de a veni pe lume....
Madalina 34+,
poze,
maria08 spune:
Angeliquedes: dl Andritoiu e cel cu tratamentele pe baza de produse apicole. Sunt cateva fete pe forum care au reusit sa aiba un BB cu ajutorul tratamentului dat de el! Vezi ca mai gasesti informatii la tratamente naturiste.
Tu ce mai faci? Urmeaza o luna de monitorizari?
Te pup!