Informatii utile Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Fetelor..in legatura cu analizele hormonale....eu am pus o intrebare pe site-ul acest topic este si pe site-ul Desprecopii.Mi s-a rapsuns :
"Prolactina se poate doza in orice zi a ciclului menstrual. Zilele sunt valabile pentru un ciclu de 28 de zile.
ziua 3: FSH, LH, estradiol
ziua 14: LH, estradiol
ziua 21: estradiol, progesteron

Multa sanatate!
Dr. Mihalache Dan Dragos,
medic rezident obstetrica-ginecologie,
Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. Panait Sarbu

telefon 0721 165 685 "
Deci, daca inteleg bine , astea ar fii adevaratele analize care ar tb facute. Sper ca am ajutat pe cineva. VA PUP SI SANATATE MULTAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

fetelor, va multumesc pentru raspunsuri! aveti dreptate, trebuie sa mai consult si alti doctori. vreau sa ma duc la dna dr lutescu si la dr circo. O sa sun la ambii sa imi fac programare.. sangerarea nu s-a oprit nici azi (z 8) e chiar o premiera in viata mea.. singurul lucru bun e ca nu mai am nici o durere..
si mai e ceva.. de ce simion imi da progestativ din ziua 10? nu mai am nici o sansa sa raman insarcinata .. este f f putin probabil sa ovulez pana in z10, mai ales ca eu si in z8 sangerez.. si lutenyl-ul dupa cate ma duce pe mine capul inhiba ovulatia.. de ce nu mi-a dat tratament de stimulare a ovulatiei.. am citit despre ovarele polichistice o noapte intreaga pe net si am inteles ca pentru pacientele cu PCOS care vor sa aiba copii se merge pe stimulare..
Va tin la curent.. sper sa reusesc sa ma programes mai repede la dr lutescu..

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
mav multumesc pentru floricele .. un stomatolog bun este pe soveja exact in intersectia cu b-dul tomis (in tomis III),pe partea dreapta cum mergi spre delfinariu la parterul unui bloc dar nu stiu cum il cheama am uitat,sotul meu merge de multi ani la el si e multumit
Anutza_26 ma bucur ca esti mai bine , multa bafta la programari,la circo te programezi mai usor dar la dr.lutescu dureaza ceva..nu stiu sa-ti spun nimik despre progestativ nici despre Lutenyl
gabiu tu ai ramas insarcinata natural? hai,povesteste-ne despre tine sa prindem si noi puteri
maria08 capul sus urmeaza o noua luna,cum v-a iesit ultima spermograma?
pentru toata lumea

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Cornelianeli: Multumesc pentru incurajari! Ultima spermograma nu arata prea bine....( facuta la Medicover)...nu stiu ce sa mai cred....
Oricum un lucru e sigur: avem un program incarcat,iar sotul multa responsabilitate si stressssss!!!
Incerc sa fac programare la Biolog Matei - Bucuresti si vom vedea o alta opinie.
Angeliquedes: Astept vesti despre prima zi de tratament!
Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Abia asteptam sa citesc mesajele voastre din week-end si vad ca ati avut ceva activitate!Eu nu am nimic nou, doar ca astept sa treaca timpul mai repede sa incep stimularea pt. IA.Pana atunci, o sa mai fac doar prolactina. Sper sa nu fie si asta o problema. Eu credeam ca trebuie facuta intr-o zi anume din CM, dar dupa ce am citit mesajul lui Blondiemonik ( o pentru informatii)m-am hotarat sa o fac maine.
Maria08, pana te programezi la Bucuresti, poti face spemogr si la Clinica Lutescu, ca le lucreaza la alt laborator, nu la Medicover (vezi pe prima pag.)
Ref. la asta, de curand am aflat ca spermogr. proasta s-ar putea sa fie din cauza meseriei, de ex. la sotul meu, e bucatar si sta mult in caldura insuportabila si d-na dr. Lutescu mi-a zis ca ar putea fi si asta un motiv. Inseamna ca asa o sa fie mereu, poa' sa ia el tone de BU
Pana la urma, sper sa nu mai fie alte probleme ca oricum solutia la noi ar fi doar IA si in final FIV.
Va pup si mai vorbim, trebuie sa inchid acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

[redAnutza_26][/red]: nu te mai panica asa de repede....ovarele polichistice nu sunt acelasi lucru cu Sindromul Ovarelor Polichistice(PCOS)....

Madalina 32+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

cornelianeli, povestea mea e trista, ca a multor fete de pe aici, dar cu final fericit. Prin septembrie 2001, dupa 1 an de incercari la liber fara rezultat ne-am prezentat la dr. Dantes pentru investigatii. Au urmat analize, HSG, monitorizari, stimulari, laparoscopie, toate cu el, pana cand intr-o luna de pauza am avut un test +. Bucuria n-a durat nici 6 saptamani ca s-a dus. Si iar monitorizari si stimulari, mereu alte scheme si nimic. In 2005 am renuntat vreo 6 luni la tot, iar prin septembrie mi s-a pus pata ca vreau sa fac iar laparoscopie. Lucru pe care l-am si facut cu dr. Tutunaru ( Elias). Rezultatul a fost acelasi: desfundarea trompei drepte, cu posibilitatea de a se astupa la loc, din zisele dr). Apoi au urmat cateva luni de stimulare si CSD cu dr. T pana cand m-am hotarat ca vreau IAS, asa ca am virat spre Moisa, cu care am facut 3 IAS, cu rezultat negativ. Dupa ultima IAS, la care am reactionat prost ( aveam mai tot timpul endometrul de 6-7 mm) dr. M a hotarat sa fac stimulare mai puternica, cu menogon, asta dupa luna de concedii de la Giulesti. Spre norocul meu nu a mai fost cazul ( ma rog si acum sa fie bine pana la capat), eu ramanand natural.
Am uita sa spun ca spermograma a fost tot timpul ok, singura noastra problema fiind anovulatia mea ( dar rezolvata cu ajut. stimularilor) si un endometru mic mai mereu.
Totusi DD s-a aplecat spre noi si ne-a ajutat sa ne vedem visul pe cale de realizare.
Va doresc si voua sa reusiti, insa mult mai repede decat mine. N-as vrea sa va spun prin ce stari am trecut de-a lungul celor aproape 5 ani de infertilitate.
Va pup si va doresc zile fertile si teste pozitive

gabi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna, dragelor
eu intru doar de la birou pe DC, si din cauza asta raspund mai greu,Andicu...iti tin pumnii, cu toate ca stiu ca vei reusi de data asta, ai fost un exemplu pentru mine.
ylilimic si eu sunt tot din Mangalia, dar m-am casatorit in Constanta, merg la Dantes din 2002, eu un super doc,parerea mea,stiu multe doamne care s-au tratat la el si acum au copii, inclusiv cumnata mea.la mine problema este mult mai complicata, singura sansa este fiv, din cauze masculine, oricum sunt hotarata se merg la el in timpul sarcinii.sunt curioasa cum arata cabinetul lui cel nou, am inteles de la el ca este o micropoliclinica si au mai multe specializarii, a luat-o si pe sotia lui acolo.

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

daniela76 cabinetul cel nou al lui Dantes e unul super, nu ai repros la nimic, iar aparatura este cea mai performanta din ce am vazut eu pana acum ( si am mers si pe la Elias, Giulesti, cabinete medicale ale lui dr.T si dr.M!)
Concluzia mea si a sotului meu refetitor la cabinetul a fost: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

gabi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

gabiu impresionanta povestea ta,o minune...sa ai grija de tine,si de bebelush ,ia-ti concediu eventual daca ai un serviciu solicitant
daniela76 off si la voi cauza masculina????si uneori sunt furioasa ca daca la noi sunt 100 de tratamente stimulari,laparo,HSG,in cazul lor nu prea se poate face nimik......imi pare rau
adresa dr dantes de pe prima pagina este cea de la noul sediu ?si nr de telefon?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

SA O AJTAM PE BARBYE

POZE

Mergi la inceput