Monica si Irinel COLUMBEANU (2)
Raspunsuri - Pagina 9
kla78 spune:
e tare faza cu "invidia"....sa inteleg ca unele suntem invidioase ca nu-l avem noi pe Columbeanu???
claudia
claujro spune:
Uite, in stanga sus e un emoticon... nu l-am pus degeaba!
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
lunna27 spune:
Nu e vorba de invidia de a nu-l avea pe Columbeanu ci invidia de a nu avea banii lui si frumusetea dnei C.
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
kla78 spune:
eu zic ca sanatatea e mai importanta decat toti banii si frumusetile din lume.deci in cazul meu 100%nu e invidie.si de fapt invidie pe cine?daca ar fi fost o fata la"locul" ei sa ai pe cine fii invidios era alta treaba dar faptele ei lasa de dorit.nu ajunge sa fii frumos ,are influenta mare si caracterul.si pe deasupra dupa ce ca Irinel ii da sa manance ii mai vorbeste si cu buzele tuguiate.
claudia
diadaniela spune:
si pe deasupra dupa ce ca Irinel ii da sa manance ii mai vorbeste si cu buzele tuguiate.
ai ,mai,ca stie si ea sa tina lingura in mana!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
anky spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Nu e vorba de invidia de a nu-l avea pe Columbeanu ci invidia de a nu avea banii lui si frumusetea dnei C.
Dana Paul(6) Ana Maria(2)
Se pare ca chiar nu ai inteles nimic.Prostia nu trebuie demonstrata,caci si asa se vede.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
anky spune:
Cit despre frumusetea ei...halal,la 19 ani arata ca de 35,scoasa de prin baruri de streaptis si dama de companie..woww...tare de tot
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
lavinai spune:
si daca, chiar e "frumoasa" acest lucru se datoreaza varstei.....mie una nu mi se pare asa de frumoasa.....cel putin la corp....bleah.....si ce o strica pe ea si mai tare este faptul ca se crede frumusetea lumii si toata lumea (inclusiv manechinele) arata "naspa" numai ea e superba.....astea fiind spuse chiar de ea....
lavinai spune:
aaaa...iar in legatura cu cat e de PEDOFIL "Urinel", eu cred ca se poate incadra linistit in grupa asta...., avand in vedere faptul ca "hormonica" avea doar 16 ani cand la cunoscut, tipa dinainte (care era manechina-fotomodel) la fel, iar de anutza ce sa mai zic.......tot pe acolo....