Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pe Prima TV au spus ca el si garda lui de corp (cu care se afla in masina) sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

El conducea si a vrut sa comande ,vezi doamne , mobila pt. bebelus,de pe telefonul mobil si cand s-a uitat la telefon a intrat pe contrasens si a acrosat un tir. Si-a paradit bine partea din fata a noii lui masini , aia dupa care a fost in Germania .Cica era unicat ca era in doua culori...bla,bla, bla. Eu la-am vazut fumind si zicind "saraca masina"
Nu a patit nimic fiindca masina e ca un tanc .Se ducea la Timisoara la lansarea de carte. S-au urcat intr-o alta masina sa mearga la Timisoara dar s-au intors din drum sa nu se creada ca au parasit locul accidentului.
Medicii de la nu stiu ce clinica zicea comnetatorul , a zis ca de curind irinel a suferit un accient cardio vascular, dar iri a negat si a zis ca e perfect sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Frate, cand ma gandesc ca vor da toate astea cu lux de amanunte in emisiunea lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Eu cred ca Monica nu e foarte constienta de schimbarea care se va produce in viata ei, a.c. va avea copilul. Va avea o armata de bone,(eu asa cred) si efortul depus de orice mama in general, va fi luat de pe umerii ei...dar e foarte tanara, si ar fi bine daca fetita ar putea sa o faca mai responsabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by mihaeladm

Frate, cand ma gandesc ca vor da toate astea cu lux de amanunte in emisiunea lor...

Mihaela

Pai cine te pune sa te uiti ,frate??!!

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

quote:
Originally posted by andreea81

Va avea o armata de bone,(eu asa cred) si efortul depus de orice mama in general, va fi luat de pe umerii ei...

Sunt sigura de asta,eu am vazut-o cand gateafemeia de langa ea strangea tot in urma ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bona vine din America si Monica o sa nasca in Belgia. Romania nu-i suficient de buna pt. "doamna".

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mey,poate ca daca as fi avut si eu bani suficienti,as fi procedat la fel,normal ca se duce unde e mai bine,Basescu cum a facut alegerea de a pleca in strainatate sa se opereze??!!Eu zic ca fiecare avem dreptul de a alege ce e mai bun....bineinteles,ca trebuie sa ne permita si punga

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

luna27,corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

eu am vazut un articol unde monica spunea ca se gandeste la posibilitatea de a naste acasa,in resedinta de la snagov! nu mi se pare chiar mica de ani,poate mi s-ar fi parut chiar normala daca si sotul ei ar fi fost putin mai tanar,dar e treaba lor,poate chiar se inteleg si nu avem de unde sti ce se petrece cu adevarat intre ei!barfe sunt multe,totusi cred ca irinel e mult mai incantat de ideea copilului decat monica.

"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"

Mergi la inceput