Monica si Irinel COLUMBEANU (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
[/quote]

Ai observat tu astea la Monica si Irinel?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

asta-i semnatura ei!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Buna chestia!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mai, nu va luati de semnatura mea, ca ma tin de conceptia asta cu dintii! Cat despre Porumbei, pardon!,Columbei, fiecare pasarica cu limba ei. Ma refer la frantuza, biensur. Columbeii i-ar intelege sensul doar spus in... française.

O relatie sanatoasa are la baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

vai da' sa ii lasati pe columbeni pe pagina 2 ???? atata indisctretie dom'le......
ultima noutate: "vedeta" noastra va naste in Romania!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Belgia nu se ridica la inaltimea aspiratiilor ?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Mey mey, aici o sa fie plin de paparazzi, in Belgia nu se duc multi sa o vaza!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Artemis1578

Mey mey, aici o sa fie plin de paparazzi, in Belgia nu se duc multi sa o vaza!

Anka si Ubitu Athina

asa e!!!
acolo nu sunt asa de cunoscuti, nu le da nimeni atata importanta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEEEEA spune:

nu stiu ce ma asteptam, sa gasesc aici....am intrat asa,ca fapt divers,si tot ca fapt divers am urmarit emisiunea foarte bine intitulata "NO COMMENT " pentru ca daca ar mai fi trebuit sa mai si zica ceva,doamana aia cred ca nu ar mai fi urmarit nimeni emisiunea.Aia-i o inculta si o pramatie care pozeaza in postura de fata buna!ma dezgusta.Arata foarte rau,si mereu a aratat rau dar acum,insarcinata este ca un STRUT cu capul mic,burta si picioarele uscate si cracanate!Cel mai mult m-a iritat cand a declarat la NASU ca nu are silicoane,ce tupeu pe ea sa minta o tara intreaga!Era evident ca si-a pus niste silicoane care,se si vad foarte urat!Iar reletia lor este la fel de dezgustatoare!...Iar acum el vine cu o carte despre viata lui si despre cum a reusit in afaceri dar a uitat sa mentioneze cand si cum a delapidat BANCOREXUL!!!!!!!!!!!Mi greata de ei si de tot circul lor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDREEEEEA

nu stiu ce ma asteptam, sa gasesc aici....am intrat asa,ca fapt divers,si tot ca fapt divers am urmarit emisiunea foarte bine intitulata "NO COMMENT " pentru ca daca ar mai fi trebuit sa mai si zica ceva,doamana aia cred ca nu ar mai fi urmarit nimeni emisiunea.Aia-i o inculta si o pramatie care pozeaza in postura de fata buna!ma dezgusta.Arata foarte rau,si mereu a aratat rau dar acum,insarcinata este ca un STRUT cu capul mic,burta si picioarele uscate si cracanate!Cel mai mult m-a iritat cand a declarat la NASU ca nu are silicoane,ce tupeu pe ea sa minta o tara intreaga!Era evident ca si-a pus niste silicoane care,se si vad foarte urat!Iar reletia lor este la fel de dezgustatoare!...Iar acum el vine cu o carte despre viata lui si despre cum a reusit in afaceri dar a uitat sa mentioneze cand si cum a delapidat BANCOREXUL!!!!!!!!!!!Mi greata de ei si de tot circul lor!

offff cata dreptate ai!!!
ai pus punctul pe I !!!nici nu se putea o descriere mai potrivita pt dna "nesiliconata", "inocenta" si "de o frumusete rara"!!
bravo!!
mi-a placut!

Mergi la inceput