Suport din tavan pt intins haine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Karina

Eu am pe balcon fringhii pe toata lungimea balconului. Sint doua parti: una care are un cilindru pe care se ruleaza fringhiile si se pune intr-o parte si o alta cu o bara pe care se agata fringhiile. Cind nu ai nevoie de fringhii se pot stringe usor intr-un capat, cind ai nevoie de ele, le intinzi. Sint si ieftine, in jur de 20-40 RON. Dar iti trebuie ceva de care sa le prinzi, ca daca si in dreapta si in stinga ai numai geam, nu cred ca se poate. Noi le-am prins de grinzi.

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Pentru a folosi dispozitivul respectiv trebuie ca cei doi pereti, pe care se aplica cilindrul si carligele, sa fie drepti si paraleli.( sper ca ati inteles, ce am vrut sa spun). La un balcon oval, nu merge.

Alina

Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaa77 spune:

eu am un astfel de suport - este foarte practic!!! l-am cumparat de pe www.uscatorrufe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Daca vrei sa prinzi de tavan, nu este suficient sa-ti confectioneze cineva cele 2 suporturi in forma de U, pentru ca in timp vor ceda sub greutatea rufelor !

Se face un suport cu console, cel mai bine ar fi sa te uiti la cineva care are deja sau daca gasesti un mester priceput ti le face el cum trebuie.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput